Åbningstider
-
Man - Søn
16:00 - 21:00
-
Kun lukket
24/12 & 31/12
På det enorme indiske subkontinent er der lige så mange køkkener og kulinariske traditioner, som der er regioner, hvilket både skyldes størrelsen på det indiske subkontinent såvel som landets store diversitet i klima, landbrug, lokale skikke og ingredienser. Derfor er der ikke nogen standard for hvad man spiser som tilbehør til maden.
I Punjab, hvor Bindias grundlægger og chefkok er fra, er det fx meget normalt at spise brød til maden, mens man andre steder foretrækker ris, raita eller noget helt tredje.
Af samme grund, er der ikke noget standard tilbehør med til Bindias mad. Vi vil hellere lade folk selv prøve at alle de spændende side-retter, som man spiser i Indien.
Næringsindhold pr. 100g | |
Energi: | 56 kcal / 235 Kj |
Fedt: | 1.3 g |
Heraf mættede fedtsyrer: | 0.7 g |
Heraf sukkerarter: | 3.3 g |
Kostfibre: | 0.4 g |
Kulhydrat: | 9.5 g |
Protein: | 1.5 g |
Salt: | 0.06 g |
Mango Lassi : Pureret mango, Sødmælksyoghurt 3,5%, Vand
Man - Søn
16:00 - 21:00
Kun lukket
24/12 & 31/12
© 2003 - 2024 Bindia. Alle rettigheder forbeholdt.