Cookie Policy

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig med henblik på at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du automatisk samtykke til vores cookiepolitik.


When you visit our website, specific data are collected to optimize the user experience of the website. By using our website, you automatically consent to our cookie policy.


Næringsindhold pr. 100g


Energi::
179 kcal / 748 Kj
Fedt::
10.2 g
Heraf mættede fedtsyrer::
3.1 g
Kulhydrat::
16.0 g
Heraf sukkerarter::
2.1 g
Kostfibre::
0.8 g
Protein::
5.3 g
Salt::
0.18 g

Chicken Platter in København S

”Chicken Platter” (groft sagt ”kyllinge-tallerken” på engelsk) er en reference til sydindisk madkultur, hvor en stor tallerken (en såkaldt ”thali”) med forskellige små retter er et udbredt fænomen. I Sydindien har man generelt et mere simpelt køkken og det er derfor normalt at servere en større tallerken med flere simple ting på. Bindias Platters er inspireret af denne sydindiske tradition.

I Nordindien, hvor Bindias grundlægger og chefkok Amer Suleman selv er fra, er det omvendt kutyme at invitere sine gæster på noget, der mere minder om en buffet, hvor alt maden ligger i midten af det opdækkede bord, og alle bare tager det, de har lyst til.

”Det er en luksus og en tradition, som godt kan overraske en del vesterlændinge”, siger Amer Suleman. Bindias Platters er derfor en måde at samle lidt forskelligt på én tallerken, for både at gøre det mere simpelt, billigt og forståeligt for især den vestlige gæst.

Chicken Platter på Bindia-måden

På vores Chicken Platter serveres vores famøse Butter Chicken med aromatiske basmatiris. Lige siden vi åbnede i 2003, har Butter Chicken været vores mest populære ret.

”Himmelsk” skrev Jyllandspostens anmelder i sin tid om Bindias Butter Chicken, mens AOKs anmelder mente at vores Butter Chicken ”burde være på listen over ulovlige, vanedannende stoffer”.

Bindias Butter Chicken gennemgår hele fire forskellige tilsmagnings-faser (en indisk kogekunst kaldet temperering (eller tarka)) i løbet af dens tilblivelse, og vi bruger tilmed en masse krydderier, som man ikke finder i en Butter Chicken andre steder.

I alt anvender vi 23 forskellige ingredienser i denne publikumsfavorit; lige fra curryens base af tomater, ingefær og hvidløg til mere overraskende indhold som birkes og lakridsrod.

Sidst, men ikke mindst, bruger vi inderfilet fra danske kyllinger, som vi først marinerer i vores helt egen marinade af bl.a. ingefær, gurkemeje og bukkehorn, og herefter griller ved meget høje temperaturer, så kødet ikke tørrer ud, men forbliver saftigt og smagfuldt.

”Resultatet er vanedannende lækkert!” mente Berlingske Tidenes anmelder i hvert fald, men bedøm selv ved kigge forbi din lokale Bindia på Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg, Amager, Lyngby og Søborg eller bestil her.

Aloo Gobi in København S - Bangan Burtha in København S - Bombay Mix in København S - Butter Cauliflower in København S - Butter Chicken in København S - Butter Lamb in København S - Butter Paneer in København S - Cauliflower Biryani in København S - Cauliflower Jeera Masala in København S - Cauliflower Korma in København S - Cauliflower Madras in København S - Cauliflower Platter in København S - Cauliflower Spinach in København S - Cauliflower Tikka Masala in København S - Channa Masala in København S - Chicken Biryani in København S - Chicken Jeera Masala in København S - Chicken Korma in København S - Chicken Madras in København S - Chicken Platter in København S - Chicken Spinach in København S - Chicken Tikka Masala in København S - Chutneys in København S - Coca-Cola in København S - Coca-Cola Zero in København S - Coconut Tamarind Cauliflower in København S - Coconut Tamarind Chicken in København S - Coconut Tamarind Lamb in København S - Coconut Tamarind Paneer in København S - Kale Salad in København S - Kingfisher in København S - Lamb Biryani in København S - Lamb Jeera Masala in København S - Lamb Korma in København S - Lamb Madras in København S - Lamb Platter in København S - Lamb Spinach in København S - Lamb Tikka Masala in København S - Lemonade in København S - Mango Chutney in København S - Mango Lassi in København S - Mattar Paneer in København S - Nan in København S - Paneer Biryani in København S - Paneer Jeera Masala in København S - Paneer Korma in København S - Paneer Madras in København S - Paneer Platter in København S - Paneer Spinach in København S - Paneer Tikka Masala in København S - Papadums in København S - Paratha in København S - Pilaoo Rice in København S - Raita in København S - Sparkling Water in København S - Spinach Bhaji in København S - Spring Water in København S - Yellow Dal in København S