Cookie Policy

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig med henblik på at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du automatisk samtykke til vores cookiepolitik.


When you visit our website, specific data are collected to optimize the user experience of the website. By using our website, you automatically consent to our cookie policy.


Næringsindhold pr. 100g


Energi::
179 kcal / 748 Kj
Fedt::
10.2 g
Heraf mættede fedtsyrer::
3.1 g
Kulhydrat::
16.0 g
Heraf sukkerarter::
2.1 g
Kostfibre::
0.8 g
Protein::
5.3 g
Salt::
0.18 g

Chicken Platter in Gladsaxe

”Chicken Platter” (groft sagt ”kyllinge-tallerken” på engelsk) er en reference til sydindisk madkultur, hvor en stor tallerken (en såkaldt ”thali”) med forskellige små retter er et udbredt fænomen. I Sydindien har man generelt et mere simpelt køkken og det er derfor normalt at servere en større tallerken med flere simple ting på. Bindias Platters er inspireret af denne sydindiske tradition.

I Nordindien, hvor Bindias grundlægger og chefkok Amer Suleman selv er fra, er det omvendt kutyme at invitere sine gæster på noget, der mere minder om en buffet, hvor alt maden ligger i midten af det opdækkede bord, og alle bare tager det, de har lyst til.

”Det er en luksus og en tradition, som godt kan overraske en del vesterlændinge”, siger Amer Suleman. Bindias Platters er derfor en måde at samle lidt forskelligt på én tallerken, for både at gøre det mere simpelt, billigt og forståeligt for især den vestlige gæst.

Chicken Platter på Bindia-måden

På vores Chicken Platter serveres vores famøse Butter Chicken med aromatiske basmatiris. Lige siden vi åbnede i 2003, har Butter Chicken været vores mest populære ret.

”Himmelsk” skrev Jyllandspostens anmelder i sin tid om Bindias Butter Chicken, mens AOKs anmelder mente at vores Butter Chicken ”burde være på listen over ulovlige, vanedannende stoffer”.

Bindias Butter Chicken gennemgår hele fire forskellige tilsmagnings-faser (en indisk kogekunst kaldet temperering (eller tarka)) i løbet af dens tilblivelse, og vi bruger tilmed en masse krydderier, som man ikke finder i en Butter Chicken andre steder.

I alt anvender vi 23 forskellige ingredienser i denne publikumsfavorit; lige fra curryens base af tomater, ingefær og hvidløg til mere overraskende indhold som birkes og lakridsrod.

Sidst, men ikke mindst, bruger vi inderfilet fra danske kyllinger, som vi først marinerer i vores helt egen marinade af bl.a. ingefær, gurkemeje og bukkehorn, og herefter griller ved meget høje temperaturer, så kødet ikke tørrer ud, men forbliver saftigt og smagfuldt.

”Resultatet er vanedannende lækkert!” mente Berlingske Tidenes anmelder i hvert fald, men bedøm selv ved kigge forbi din lokale Bindia på Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg, Amager, Lyngby og Søborg eller bestil her.

Aloo Gobi in Gladsaxe - Bangan Burtha in Gladsaxe - Bombay Mix in Gladsaxe - Butter Cauliflower in Gladsaxe - Butter Chicken in Gladsaxe - Butter Lamb in Gladsaxe - Butter Paneer in Gladsaxe - Cauliflower Biryani in Gladsaxe - Cauliflower Jeera Masala in Gladsaxe - Cauliflower Korma in Gladsaxe - Cauliflower Madras in Gladsaxe - Cauliflower Platter in Gladsaxe - Cauliflower Spinach in Gladsaxe - Cauliflower Tikka Masala in Gladsaxe - Channa Masala in Gladsaxe - Chicken Biryani in Gladsaxe - Chicken Jeera Masala in Gladsaxe - Chicken Korma in Gladsaxe - Chicken Madras in Gladsaxe - Chicken Platter in Gladsaxe - Chicken Spinach in Gladsaxe - Chicken Tikka Masala in Gladsaxe - Chutneys in Gladsaxe - Coca-Cola in Gladsaxe - Coca-Cola Zero in Gladsaxe - Coconut Tamarind Cauliflower in Gladsaxe - Coconut Tamarind Chicken in Gladsaxe - Coconut Tamarind Lamb in Gladsaxe - Coconut Tamarind Paneer in Gladsaxe - Kale Salad in Gladsaxe - Kingfisher in Gladsaxe - Lamb Biryani in Gladsaxe - Lamb Jeera Masala in Gladsaxe - Lamb Korma in Gladsaxe - Lamb Madras in Gladsaxe - Lamb Platter in Gladsaxe - Lamb Spinach in Gladsaxe - Lamb Tikka Masala in Gladsaxe - Lemonade in Gladsaxe - Mango Chutney in Gladsaxe - Mango Lassi in Gladsaxe - Mattar Paneer in Gladsaxe - Nan in Gladsaxe - Paneer Biryani in Gladsaxe - Paneer Jeera Masala in Gladsaxe - Paneer Korma in Gladsaxe - Paneer Madras in Gladsaxe - Paneer Platter in Gladsaxe - Paneer Spinach in Gladsaxe - Paneer Tikka Masala in Gladsaxe - Papadums in Gladsaxe - Paratha in Gladsaxe - Pilaoo Rice in Gladsaxe - Raita in Gladsaxe - Sparkling Water in Gladsaxe - Spinach Bhaji in Gladsaxe - Spring Water in Gladsaxe - Yellow Dal in Gladsaxe