Cookie Policy

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig med henblik på at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du automatisk samtykke til vores cookiepolitik.


When you visit our website, specific data are collected to optimize the user experience of the website. By using our website, you automatically consent to our cookie policy.


Næringsindhold pr. 100g


Energi::
255 kcal / 1067 Kj
Fedt::
4.2 g
Heraf mættede fedtsyrer::
0.5 g
Kulhydrat::
47.5 g
Heraf sukkerarter::
2.4 g
Kostfibre::
0.2 g
Protein::
6.7 g
Salt::
0.80 g

Nan in Bispebjerg

”Nan” betyder, kort og godt, ”brød” på persisk. Helt oprindeligt spiste inderne brød som chapati og paratha. Nan, derimod, blev først introduceret ved det islamiske Delhi-sultanat i løbet af det 16. århundrede. Her var persisk det officielle sprog og Nan blev introduceret som en delikat morgenmad for mange royale.

Over de næste par hundrede år, blev det gradvist adopteret af den almindelige inder. I dag ses Nan-brødet i lidt forskellige afskygninger med næsten det samme navn, nærmest alle steder i Centralasien og på det indiske subkontinent.

Nan-brødet laves i en tandoor-ovn, ligesom flere andre indiske brød. En tandoor har flere funktioner til forskellige typer af mad: man kan fx grille kød eller grøntsager på syd (a la shish kebab) eller man kan presse Nan-dejen fast til ovnenes brandvarme vægge, hvor den kan sidde og bage sig selv til man piller den af væggen igen.


Modsat mange af de andre madbrød i Indien, er det her gæret og derfor meget mere luftigt. Det blev delvist populært fordi det holder sig bedre end de andre indiske madbrød og derfor ofte brugt ved større arrangementer

Et Nan kan laves på mange forskellige måder med forskellige smage eller fyld. Det kan desuden laves som en slags fast food wrap med indhold som kød, ost eller grøntsager.

Hos Bindia, har vi fokus på vores curries og andre hovedretter. Et for ’specielt’ nan-brød, der vil for meget, kan nemt clashe med hovedretten. Derfor holder vi os til den helt simple og klassiske nan.

Smag vores Nan i din lokale Bindia på ØsterbroNørrebroFrederiksbergAmagerLyngby og Søborg eller bestil den her.

Aloo Gobi in Bispebjerg - Bangan Burtha in Bispebjerg - Bombay Mix in Bispebjerg - Butter Cauliflower in Bispebjerg - Butter Chicken in Bispebjerg - Butter Lamb in Bispebjerg - Butter Paneer in Bispebjerg - Cauliflower Biryani in Bispebjerg - Cauliflower Jeera Masala in Bispebjerg - Cauliflower Korma in Bispebjerg - Cauliflower Madras in Bispebjerg - Cauliflower Platter in Bispebjerg - Cauliflower Spinach in Bispebjerg - Cauliflower Tikka Masala in Bispebjerg - Channa Masala in Bispebjerg - Chicken Biryani in Bispebjerg - Chicken Jeera Masala in Bispebjerg - Chicken Korma in Bispebjerg - Chicken Madras in Bispebjerg - Chicken Platter in Bispebjerg - Chicken Spinach in Bispebjerg - Chicken Tikka Masala in Bispebjerg - Chutneys in Bispebjerg - Coca-Cola in Bispebjerg - Coca-Cola Zero in Bispebjerg - Coconut Tamarind Cauliflower in Bispebjerg - Coconut Tamarind Chicken in Bispebjerg - Coconut Tamarind Lamb in Bispebjerg - Coconut Tamarind Paneer in Bispebjerg - Garlic Nan in Bispebjerg - Kale Salad in Bispebjerg - Kingfisher in Bispebjerg - Lamb Biryani in Bispebjerg - Lamb Jeera Masala in Bispebjerg - Lamb Korma in Bispebjerg - Lamb Madras in Bispebjerg - Lamb Platter in Bispebjerg - Lamb Spinach in Bispebjerg - Lamb Tikka Masala in Bispebjerg - Lemonade in Bispebjerg - Mango Chutney in Bispebjerg - Mango Lassi in Bispebjerg - Mattar Paneer in Bispebjerg - Nan in Bispebjerg - Paneer Biryani in Bispebjerg - Paneer Jeera Masala in Bispebjerg - Paneer Korma in Bispebjerg - Paneer Madras in Bispebjerg - Paneer Platter in Bispebjerg - Paneer Spinach in Bispebjerg - Paneer Tikka Masala in Bispebjerg - Papadums in Bispebjerg - Paratha in Bispebjerg - Pilaoo Rice in Bispebjerg - Raita in Bispebjerg - Sparkling Water in Bispebjerg - Spinach Bhaji in Bispebjerg - Spring Water in Bispebjerg - Yellow Dal in Bispebjerg