Cookie Policy

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig med henblik på at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du automatisk samtykke til vores cookiepolitik.


When you visit our website, specific data are collected to optimize the user experience of the website. By using our website, you automatically consent to our cookie policy.


Næringsindhold pr. 100g


Energi::
255 kcal / 1067 Kj
Fedt::
4.2 g
Heraf mættede fedtsyrer::
0.5 g
Kulhydrat::
47.5 g
Heraf sukkerarter::
2.4 g
Kostfibre::
0.2 g
Protein::
6.7 g
Salt::
0.80 g

Nan in Brønshøj

”Nan” betyder, kort og godt, ”brød” på persisk. Helt oprindeligt spiste inderne brød som chapati og paratha. Nan, derimod, blev først introduceret ved det islamiske Delhi-sultanat i løbet af det 16. århundrede. Her var persisk det officielle sprog og Nan blev introduceret som en delikat morgenmad for mange royale.

Over de næste par hundrede år, blev det gradvist adopteret af den almindelige inder. I dag ses Nan-brødet i lidt forskellige afskygninger med næsten det samme navn, nærmest alle steder i Centralasien og på det indiske subkontinent.

Nan-brødet laves i en tandoor-ovn, ligesom flere andre indiske brød. En tandoor har flere funktioner til forskellige typer af mad: man kan fx grille kød eller grøntsager på syd (a la shish kebab) eller man kan presse Nan-dejen fast til ovnenes brandvarme vægge, hvor den kan sidde og bage sig selv til man piller den af væggen igen.


Modsat mange af de andre madbrød i Indien, er det her gæret og derfor meget mere luftigt. Det blev delvist populært fordi det holder sig bedre end de andre indiske madbrød og derfor ofte brugt ved større arrangementer

Et Nan kan laves på mange forskellige måder med forskellige smage eller fyld. Det kan desuden laves som en slags fast food wrap med indhold som kød, ost eller grøntsager.

Hos Bindia, har vi fokus på vores curries og andre hovedretter. Et for ’specielt’ nan-brød, der vil for meget, kan nemt clashe med hovedretten. Derfor holder vi os til den helt simple og klassiske nan.

Smag vores Nan i din lokale Bindia på ØsterbroNørrebroFrederiksbergAmagerLyngby og Søborg eller bestil den her.

Aloo Gobi in Brønshøj - Bangan Burtha in Brønshøj - Bombay Mix in Brønshøj - Butter Cauliflower in Brønshøj - Butter Chicken in Brønshøj - Butter Lamb in Brønshøj - Butter Paneer in Brønshøj - Cauliflower Biryani in Brønshøj - Cauliflower Jeera Masala in Brønshøj - Cauliflower Korma in Brønshøj - Cauliflower Madras in Brønshøj - Cauliflower Platter in Brønshøj - Cauliflower Spinach in Brønshøj - Cauliflower Tikka Masala in Brønshøj - Channa Masala in Brønshøj - Chicken Biryani in Brønshøj - Chicken Jeera Masala in Brønshøj - Chicken Korma in Brønshøj - Chicken Madras in Brønshøj - Chicken Platter in Brønshøj - Chicken Spinach in Brønshøj - Chicken Tikka Masala in Brønshøj - Chutneys in Brønshøj - Coca-Cola in Brønshøj - Coca-Cola Zero in Brønshøj - Coconut Tamarind Cauliflower in Brønshøj - Coconut Tamarind Chicken in Brønshøj - Coconut Tamarind Lamb in Brønshøj - Coconut Tamarind Paneer in Brønshøj - Garlic Nan in Brønshøj - Kale Salad in Brønshøj - Kingfisher in Brønshøj - Lamb Biryani in Brønshøj - Lamb Jeera Masala in Brønshøj - Lamb Korma in Brønshøj - Lamb Madras in Brønshøj - Lamb Platter in Brønshøj - Lamb Spinach in Brønshøj - Lamb Tikka Masala in Brønshøj - Lemonade in Brønshøj - Mango Chutney in Brønshøj - Mango Lassi in Brønshøj - Mango Mint Smoothie in Brønshøj - Mattar Paneer in Brønshøj - Nan in Brønshøj - Paneer Biryani in Brønshøj - Paneer Jeera Masala in Brønshøj - Paneer Korma in Brønshøj - Paneer Madras in Brønshøj - Paneer Platter in Brønshøj - Paneer Spinach in Brønshøj - Paneer Tikka Masala in Brønshøj - Papadums in Brønshøj - Paratha in Brønshøj - Pilaoo Rice in Brønshøj - Raita in Brønshøj - Sparkling Water in Brønshøj - Spinach Bhaji in Brønshøj - Spring Water in Brønshøj - Yellow Dal in Brønshøj