Cookie Policy

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig med henblik på at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du automatisk samtykke til vores cookiepolitik.


When you visit our website, specific data are collected to optimize the user experience of the website. By using our website, you automatically consent to our cookie policy.


Næringsindhold pr. 100g


Energi::
172 kcal / 721 Kj
Fedt::
15.3 g
Heraf mættede fedtsyrer::
4.1 g
Kulhydrat::
3.3 g
Heraf sukkerarter::
0.9 g
Kostfibre::
1.7 g
Protein::
4.8 g
Salt::
0.36 g

Lamb Spinach in Tårbæk

Bindias Lamb Spinach er ikke kun lækker, men har alt du har brug for, for at føle dig mæt og få tilfredsstillet dine ernæringsbehov.

Korsblomstrede proteiner

I Indien er det normalt at spise masser af de såkaldte korsblomstrede grøntsager. Disse ofte mørkegrønne grøntsager findes over det meste af kloden, og tæller, udover spinat, også bl.a. blomkål, rosenkål, grønkål, bukkehorn og sennepsblade.

De korsblomstrede grøntsager er noget af det sundeste, man kan indtage; og i Vesten er vi langt om længe begyndt at få øjnene op for deres helbredende virkning, som bl.a. har været undersøgt i seriøs kræftforskning de seneste årtier.

Blandt mange sunde ting, indeholder denne grøntsags-familie masser af jern, calcium, fibre samt et væld af vitaminer. I kraft af at også være rig på proteiner, er det samtidigt forståeligt, at de korsblomstrede grøntsager som fx spinat er en yndet madvare for et stigende antal sundhedsbevidste forbrugere og blandt vegetarer og veganere.

Lamb Spinach på Bindia-måden

Vi laver vores Lamb Spinach som en ”Saag”, hvilket egentlig bare betyder ”bladgrønt” og typisk refererer til spinat. En Saag er en slags curry (indisk sovs/stuvning) lavet på hovedsageligt én type af bladgrønt som spinat, hakket broccoli, sennepsblade, grønkål, m.v.

Dette er en udbredt ret i Nordindien, hvor den ofte bliver serveret med brød.


Vi bruger hele spinatblade sammen med en anden korsblomstret grøntsag, nemlig bukkehorn, og spæder den endelige ret op med friske tomater og hvidløg for at give mere spinaten mere smag og fylde.

Mørt og lækkert

Da inderne hverken spiser svine- eller oksekød af hensyn til landets to største religioner Hinduismen og Islam, er de i stedet blevet specialister i lammekød, med alt hvad det indebærer af unikke traditioner og tekniker, for at udvælge det bedste kød og tilberede det bedst muligt. Hos Bindia har vi derfor klare retningslinjer for hvordan kødet udvælges og tilberedes.

Vi bruger kun kød fra fritgående og græssende lam fra New Zealand i vores Lamb Spinach, da dette kød har den bedste lugt og smag og ikke indeholder for meget fedt. Vi går altid målrettet efter ungt, og derfor mørt, kød, som vi selv skærer til efter alle kunstens regler, for at sørge for at slutproduktet er konsistent med vores standarder.

Herefter steger vi lammet sammen med en temperering af bl.a. ingefær, nellikke og hvidløg i en stor gryde. Dette fjerner både den karakteristiske lugt af lam og giver kødet smag, varme og karakter - Alt sammen gjort efter traditionelle procedurer.

Velbekomme!

Smag vores Lamb Spinach i din lokale Bindia på ØsterbroNørrebroFrederiksbergAmagerLyngby og Søborg eller bestil den her.

Aloo Gobi in Tårbæk - Bangan Burtha in Tårbæk - Bombay Mix in Tårbæk - Butter Cauliflower in Tårbæk - Butter Chicken in Tårbæk - Butter Lamb in Tårbæk - Butter Paneer in Tårbæk - Cauliflower Biryani in Tårbæk - Cauliflower Jeera Masala in Tårbæk - Cauliflower Korma in Tårbæk - Cauliflower Madras in Tårbæk - Cauliflower Platter in Tårbæk - Cauliflower Spinach in Tårbæk - Cauliflower Tikka Masala in Tårbæk - Channa Masala in Tårbæk - Chicken Biryani in Tårbæk - Chicken Jeera Masala in Tårbæk - Chicken Korma in Tårbæk - Chicken Madras in Tårbæk - Chicken Platter in Tårbæk - Chicken Spinach in Tårbæk - Chicken Tikka Masala in Tårbæk - Chutneys in Tårbæk - Coca-Cola in Tårbæk - Coca-Cola Zero in Tårbæk - Coconut Tamarind Cauliflower in Tårbæk - Coconut Tamarind Chicken in Tårbæk - Coconut Tamarind Lamb in Tårbæk - Coconut Tamarind Paneer in Tårbæk - Garlic Nan in Tårbæk - Kale Salad in Tårbæk - Kingfisher in Tårbæk - Lamb Biryani in Tårbæk - Lamb Jeera Masala in Tårbæk - Lamb Korma in Tårbæk - Lamb Madras in Tårbæk - Lamb Platter in Tårbæk - Lamb Spinach in Tårbæk - Lamb Tikka Masala in Tårbæk - Lemonade in Tårbæk - Mango Chutney in Tårbæk - Mango Lassi in Tårbæk - Mango Mint Smoothie in Tårbæk - Mattar Paneer in Tårbæk - Nan in Tårbæk - Paneer Biryani in Tårbæk - Paneer Jeera Masala in Tårbæk - Paneer Korma in Tårbæk - Paneer Madras in Tårbæk - Paneer Platter in Tårbæk - Paneer Spinach in Tårbæk - Paneer Tikka Masala in Tårbæk - Papadums in Tårbæk - Paratha in Tårbæk - Pilaoo Rice in Tårbæk - Raita in Tårbæk - Sparkling Water in Tårbæk - Spinach Bhaji in Tårbæk - Spring Water in Tårbæk - Yellow Dal in Tårbæk