Cookie Policy

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig med henblik på at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du automatisk samtykke til vores cookiepolitik.


When you visit our website, specific data are collected to optimize the user experience of the website. By using our website, you automatically consent to our cookie policy.


Næringsindhold pr. 100g


Energi::
217 kcal / 906 Kj
Fedt::
0.8 g
Heraf mættede fedtsyrer::
0.4 g
Kulhydrat::
49.3 g
Heraf sukkerarter::
32.2 g
Kostfibre::
1.7 g
Protein::
1.0 g
Salt::
2.28 g

Mango Chutney in København K

Chutney er en indisk dyppelse, der opstod for omkring 2.500 år siden, og som Romerne og Briterne senere tog til sig, efter deres ophold på det indiske subkontinent.

De indiske chutneys minder meget om det, vi ville kalde en syltning herhjemme, og består typisk af frugt eller grøntsager most med krydderier og naturligt konserveret med fx eddike, sukker eller salt. Disse er meget populære i især Sydindien, hvor det er normalt at man nyder flere små komplimenterende chutneys til en stor tallerken med flere små simple rette (en såkaldt ”Thali”). Den mest kendte Chutney (i Vesten i hvert fald) må siges at være Mango Chutney.

Mango Chutney på Bindia-måden

Lige inden den er er helt moden og selv falder af træet, plukkes mangoen og dens kød skæres i mindre stykker eller hakkes fuldstændigt. Frugtkødet bliver herefter lagret i sukker med muligheden for at tilføje lidt ekstra surt eller syrligt til den søde frugt.

Mangoen er en sæsonfrugt, så når man lagrer den, som man gør i Indien, kan den spises året rundt i mindre bidder. Det er derfor ikke noget man spiser så tit eller i de mængder, som man kan have en tilbøjelighed til at tro i Vesten.

Bindias Mango Chutney adskiller sig med at den indeholder mindre sukker end en typisk Mango Chutney. Til gengæld er der mindst lige så meget smag bl.a. med hjælp fra frisk mynte og sortkommen. Den skal prøves.

Velbekomme!

Smag vores Mango Chutney i din lokale Bindia på ØsterbroNørrebroFrederiksbergAmagerLyngby og Søborg eller bestil den her.

Aloo Gobi in København K - Bangan Burtha in København K - Bombay Mix in København K - Butter Cauliflower in København K - Butter Chicken in København K - Butter Lamb in København K - Butter Paneer in København K - Cauliflower Biryani in København K - Cauliflower Jeera Masala in København K - Cauliflower Korma in København K - Cauliflower Madras in København K - Cauliflower Platter in København K - Cauliflower Spinach in København K - Cauliflower Tikka Masala in København K - Channa Masala in København K - Chicken Biryani in København K - Chicken Jeera Masala in København K - Chicken Korma in København K - Chicken Madras in København K - Chicken Platter in København K - Chicken Spinach in København K - Chicken Tikka Masala in København K - Chutneys in København K - Coca-Cola in København K - Coca-Cola Zero in København K - Coconut Tamarind Cauliflower in København K - Coconut Tamarind Chicken in København K - Coconut Tamarind Lamb in København K - Coconut Tamarind Paneer in København K - Kale Salad in København K - Kingfisher in København K - Lamb Biryani in København K - Lamb Jeera Masala in København K - Lamb Korma in København K - Lamb Madras in København K - Lamb Platter in København K - Lamb Spinach in København K - Lamb Tikka Masala in København K - Lemonade in København K - Mango Chutney in København K - Mango Lassi in København K - Mattar Paneer in København K - Nan in København K - Paneer Biryani in København K - Paneer Jeera Masala in København K - Paneer Korma in København K - Paneer Madras in København K - Paneer Platter in København K - Paneer Spinach in København K - Paneer Tikka Masala in København K - Papadums in København K - Paratha in København K - Pilaoo Rice in København K - Raita in København K - Sparkling Water in København K - Spinach Bhaji in København K - Spring Water in København K - Yellow Dal in København K