Cookie Policy

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig med henblik på at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du automatisk samtykke til vores cookiepolitik.


When you visit our website, specific data are collected to optimize the user experience of the website. By using our website, you automatically consent to our cookie policy.


Næringsindhold pr. 100g


Energi::
172 kcal / 721 Kj
Fedt::
15.3 g
Heraf mættede fedtsyrer::
4.1 g
Kulhydrat::
3.3 g
Heraf sukkerarter::
0.9 g
Kostfibre::
1.7 g
Protein::
4.8 g
Salt::
0.36 g

Lamb Spinach in Skovshoved

Bindias Lamb Spinach er ikke kun lækker, men har alt du har brug for, for at føle dig mæt og få tilfredsstillet dine ernæringsbehov.

Korsblomstrede proteiner

I Indien er det normalt at spise masser af de såkaldte korsblomstrede grøntsager. Disse ofte mørkegrønne grøntsager findes over det meste af kloden, og tæller, udover spinat, også bl.a. blomkål, rosenkål, grønkål, bukkehorn og sennepsblade.

De korsblomstrede grøntsager er noget af det sundeste, man kan indtage; og i Vesten er vi langt om længe begyndt at få øjnene op for deres helbredende virkning, som bl.a. har været undersøgt i seriøs kræftforskning de seneste årtier.

Blandt mange sunde ting, indeholder denne grøntsags-familie masser af jern, calcium, fibre samt et væld af vitaminer. I kraft af at også være rig på proteiner, er det samtidigt forståeligt, at de korsblomstrede grøntsager som fx spinat er en yndet madvare for et stigende antal sundhedsbevidste forbrugere og blandt vegetarer og veganere.

Lamb Spinach på Bindia-måden

Vi laver vores Lamb Spinach som en ”Saag”, hvilket egentlig bare betyder ”bladgrønt” og typisk refererer til spinat. En Saag er en slags curry (indisk sovs/stuvning) lavet på hovedsageligt én type af bladgrønt som spinat, hakket broccoli, sennepsblade, grønkål, m.v.

Dette er en udbredt ret i Nordindien, hvor den ofte bliver serveret med brød.


Vi bruger hele spinatblade sammen med en anden korsblomstret grøntsag, nemlig bukkehorn, og spæder den endelige ret op med friske tomater og hvidløg for at give mere spinaten mere smag og fylde.

Mørt og lækkert

Da inderne hverken spiser svine- eller oksekød af hensyn til landets to største religioner Hinduismen og Islam, er de i stedet blevet specialister i lammekød, med alt hvad det indebærer af unikke traditioner og tekniker, for at udvælge det bedste kød og tilberede det bedst muligt. Hos Bindia har vi derfor klare retningslinjer for hvordan kødet udvælges og tilberedes.

Vi bruger kun kød fra fritgående og græssende lam fra New Zealand i vores Lamb Spinach, da dette kød har den bedste lugt og smag og ikke indeholder for meget fedt. Vi går altid målrettet efter ungt, og derfor mørt, kød, som vi selv skærer til efter alle kunstens regler, for at sørge for at slutproduktet er konsistent med vores standarder.

Herefter steger vi lammet sammen med en temperering af bl.a. ingefær, nellikke og hvidløg i en stor gryde. Dette fjerner både den karakteristiske lugt af lam og giver kødet smag, varme og karakter - Alt sammen gjort efter traditionelle procedurer.

Velbekomme!

Smag vores Lamb Spinach i din lokale Bindia på ØsterbroNørrebroFrederiksbergAmagerLyngby og Søborg eller bestil den her.

Aloo Gobi in Skovshoved - Bangan Burtha in Skovshoved - Bombay Mix in Skovshoved - Butter Cauliflower in Skovshoved - Butter Chicken in Skovshoved - Butter Lamb in Skovshoved - Butter Paneer in Skovshoved - Cauliflower Biryani in Skovshoved - Cauliflower Jeera Masala in Skovshoved - Cauliflower Korma in Skovshoved - Cauliflower Madras in Skovshoved - Cauliflower Platter in Skovshoved - Cauliflower Spinach in Skovshoved - Cauliflower Tikka Masala in Skovshoved - Channa Masala in Skovshoved - Chicken Biryani in Skovshoved - Chicken Jeera Masala in Skovshoved - Chicken Korma in Skovshoved - Chicken Madras in Skovshoved - Chicken Platter in Skovshoved - Chicken Spinach in Skovshoved - Chicken Tikka Masala in Skovshoved - Chutneys in Skovshoved - Coca-Cola in Skovshoved - Coca-Cola Zero in Skovshoved - Coconut Tamarind Cauliflower in Skovshoved - Coconut Tamarind Chicken in Skovshoved - Coconut Tamarind Lamb in Skovshoved - Coconut Tamarind Paneer in Skovshoved - Kale Salad in Skovshoved - Kingfisher in Skovshoved - Lamb Biryani in Skovshoved - Lamb Jeera Masala in Skovshoved - Lamb Korma in Skovshoved - Lamb Madras in Skovshoved - Lamb Platter in Skovshoved - Lamb Spinach in Skovshoved - Lamb Tikka Masala in Skovshoved - Lemonade in Skovshoved - Mango Chutney in Skovshoved - Mango Lassi in Skovshoved - Mattar Paneer in Skovshoved - Nan in Skovshoved - Paneer Biryani in Skovshoved - Paneer Jeera Masala in Skovshoved - Paneer Korma in Skovshoved - Paneer Madras in Skovshoved - Paneer Platter in Skovshoved - Paneer Spinach in Skovshoved - Paneer Tikka Masala in Skovshoved - Papadums in Skovshoved - Paratha in Skovshoved - Pilaoo Rice in Skovshoved - Raita in Skovshoved - Sparkling Water in Skovshoved - Spinach Bhaji in Skovshoved - Spring Water in Skovshoved - Yellow Dal in Skovshoved