Cookie Policy

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig med henblik på at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du automatisk samtykke til vores cookiepolitik.


When you visit our website, specific data are collected to optimize the user experience of the website. By using our website, you automatically consent to our cookie policy.


Næringsindhold pr. 100g


Energi::
255 kcal / 1067 Kj
Fedt::
4.2 g
Heraf mættede fedtsyrer::
0.5 g
Kulhydrat::
47.5 g
Heraf sukkerarter::
2.4 g
Kostfibre::
0.2 g
Protein::
6.7 g
Salt::
0.80 g

Nan in Husum

”Nan” betyder, kort og godt, ”brød” på persisk. Helt oprindeligt spiste inderne brød som chapati og paratha. Nan, derimod, blev først introduceret ved det islamiske Delhi-sultanat i løbet af det 16. århundrede. Her var persisk det officielle sprog og Nan blev introduceret som en delikat morgenmad for mange royale.

Over de næste par hundrede år, blev det gradvist adopteret af den almindelige inder. I dag ses Nan-brødet i lidt forskellige afskygninger med næsten det samme navn, nærmest alle steder i Centralasien og på det indiske subkontinent.

Nan-brødet laves i en tandoor-ovn, ligesom flere andre indiske brød. En tandoor har flere funktioner til forskellige typer af mad: man kan fx grille kød eller grøntsager på syd (a la shish kebab) eller man kan presse Nan-dejen fast til ovnenes brandvarme vægge, hvor den kan sidde og bage sig selv til man piller den af væggen igen.


Modsat mange af de andre madbrød i Indien, er det her gæret og derfor meget mere luftigt. Det blev delvist populært fordi det holder sig bedre end de andre indiske madbrød og derfor ofte brugt ved større arrangementer

Et Nan kan laves på mange forskellige måder med forskellige smage eller fyld. Det kan desuden laves som en slags fast food wrap med indhold som kød, ost eller grøntsager.

Hos Bindia, har vi fokus på vores curries og andre hovedretter. Et for ’specielt’ nan-brød, der vil for meget, kan nemt clashe med hovedretten. Derfor holder vi os til den helt simple og klassiske nan.

Smag vores Nan i din lokale Bindia på ØsterbroNørrebroFrederiksbergAmagerLyngby og Søborg eller bestil den her.

Aloo Gobi in Husum - Bangan Burtha in Husum - Bombay Mix in Husum - Butter Cauliflower in Husum - Butter Chicken in Husum - Butter Lamb in Husum - Butter Paneer in Husum - Cauliflower Biryani in Husum - Cauliflower Jeera Masala in Husum - Cauliflower Korma in Husum - Cauliflower Madras in Husum - Cauliflower Platter in Husum - Cauliflower Spinach in Husum - Cauliflower Tikka Masala in Husum - Channa Masala in Husum - Chicken Biryani in Husum - Chicken Jeera Masala in Husum - Chicken Korma in Husum - Chicken Madras in Husum - Chicken Platter in Husum - Chicken Spinach in Husum - Chicken Tikka Masala in Husum - Chutneys in Husum - Coca-Cola in Husum - Coca-Cola Zero in Husum - Coconut Tamarind Cauliflower in Husum - Coconut Tamarind Chicken in Husum - Coconut Tamarind Lamb in Husum - Coconut Tamarind Paneer in Husum - Kale Salad in Husum - Kingfisher in Husum - Lamb Biryani in Husum - Lamb Jeera Masala in Husum - Lamb Korma in Husum - Lamb Madras in Husum - Lamb Platter in Husum - Lamb Spinach in Husum - Lamb Tikka Masala in Husum - Lemonade in Husum - Mango Chutney in Husum - Mango Lassi in Husum - Mattar Paneer in Husum - Nan in Husum - Paneer Biryani in Husum - Paneer Jeera Masala in Husum - Paneer Korma in Husum - Paneer Madras in Husum - Paneer Platter in Husum - Paneer Spinach in Husum - Paneer Tikka Masala in Husum - Papadums in Husum - Paratha in Husum - Pilaoo Rice in Husum - Raita in Husum - Sparkling Water in Husum - Spinach Bhaji in Husum - Spring Water in Husum - Yellow Dal in Husum