Cookie Policy

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig med henblik på at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du automatisk samtykke til vores cookiepolitik.


When you visit our website, specific data are collected to optimize the user experience of the website. By using our website, you automatically consent to our cookie policy.


Næringsindhold pr. 100g


Energi::
176 kcal / 734 Kj
Fedt::
4.4 g
Heraf mættede fedtsyrer::
0.7 g
Kulhydrat::
29.8 g
Heraf sukkerarter::
0.0 g
Kostfibre::
0.0 g
Protein::
3.2 g
Salt::
0.20 g

Pilaoo Rice in Dyssegård

Der er ikke nogen entydighed enighed omkring præcist hvor Pilao (eller Pilav) opstod, selvom flere peger på enten Persien eller Indien. Det er en tilberedningsmetode, der har nået vidt omkring og kan ses steder som Balkan, Central- og Sydasien, Mellemøsten, Østafrika, Sydamerika til det Caribiske Øhav, men stadigvæk med meget ens-klingende navne som fx Pilao eller Pilaf. Denne tilberedningsmetode har inspireret retter som den spanske paella eller den sydasiatiske Biryani.

Selvom alle lande og egne har deres egen tilgang til Pilao, er det typisk en ret, hvor ris koges i en bouillon og blandes med kød eller grøntsager. Da vores Pilao fungerer som tilbehør til vores mad, har den hverken kød eller grøntsager, hvilket selvfølgelig er en anelse atypisk. Det der gør det til en Pilao ligger i vores tilberedning af risene.

Pilao på Bindia-måden

Til forberedelse af vores bouillon, laver vi først en temperering med ’varme’ krydderier som kanel, nelikke, spidskommen, stor kardemomme, stjerneanis og lauerbærblade. En temperering er en krydrings-teknik fra det indiske subkontinent, hvor knuste krydderier lynsteges separat ved brandvarme temperaturer. Når krydderierne rammer det kogende fedtstof, udsættes de for sådan et varme-chok, at de straks udskiller deres essentielle olier og dermed masser af smag.

Ved at hælde vand i tempereringen, får vi den bouillon, som vi koger vores basmati-ris i. Til sidst giver vi, traditionen tro, vores Pilao lidt safran til at give risene det sidste touch og den klassiske Pilao-farve.

Velbekomme!

Smag vores Pilao i din lokale Bindia på ØsterbroNørrebroFrederiksbergAmagerLyngby og Søborg eller bestil den her.

Aloo Gobi in Dyssegård - Bangan Burtha in Dyssegård - Bombay Mix in Dyssegård - Butter Cauliflower in Dyssegård - Butter Chicken in Dyssegård - Butter Lamb in Dyssegård - Butter Paneer in Dyssegård - Cauliflower Biryani in Dyssegård - Cauliflower Jeera Masala in Dyssegård - Cauliflower Korma in Dyssegård - Cauliflower Madras in Dyssegård - Cauliflower Platter in Dyssegård - Cauliflower Spinach in Dyssegård - Cauliflower Tikka Masala in Dyssegård - Channa Masala in Dyssegård - Chicken Biryani in Dyssegård - Chicken Jeera Masala in Dyssegård - Chicken Korma in Dyssegård - Chicken Madras in Dyssegård - Chicken Platter in Dyssegård - Chicken Spinach in Dyssegård - Chicken Tikka Masala in Dyssegård - Chutneys in Dyssegård - Coca-Cola in Dyssegård - Coca-Cola Zero in Dyssegård - Coconut Tamarind Cauliflower in Dyssegård - Coconut Tamarind Chicken in Dyssegård - Coconut Tamarind Lamb in Dyssegård - Coconut Tamarind Paneer in Dyssegård - Kale Salad in Dyssegård - Kingfisher in Dyssegård - Lamb Biryani in Dyssegård - Lamb Jeera Masala in Dyssegård - Lamb Korma in Dyssegård - Lamb Madras in Dyssegård - Lamb Platter in Dyssegård - Lamb Spinach in Dyssegård - Lamb Tikka Masala in Dyssegård - Lemonade in Dyssegård - Mango Chutney in Dyssegård - Mango Lassi in Dyssegård - Mattar Paneer in Dyssegård - Nan in Dyssegård - Paneer Biryani in Dyssegård - Paneer Jeera Masala in Dyssegård - Paneer Korma in Dyssegård - Paneer Madras in Dyssegård - Paneer Platter in Dyssegård - Paneer Spinach in Dyssegård - Paneer Tikka Masala in Dyssegård - Papadums in Dyssegård - Paratha in Dyssegård - Pilaoo Rice in Dyssegård - Raita in Dyssegård - Sparkling Water in Dyssegård - Spinach Bhaji in Dyssegård - Spring Water in Dyssegård - Yellow Dal in Dyssegård