Cookie Policy

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig med henblik på at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du automatisk samtykke til vores cookiepolitik.


When you visit our website, specific data are collected to optimize the user experience of the website. By using our website, you automatically consent to our cookie policy.


Næringsindhold pr. 100g


Energi::
217 kcal / 906 Kj
Fedt::
0.8 g
Heraf mættede fedtsyrer::
0.4 g
Kulhydrat::
49.3 g
Heraf sukkerarter::
32.2 g
Kostfibre::
1.7 g
Protein::
1.0 g
Salt::
2.28 g

Mango Chutney in Teglholmen

Chutney er en indisk dyppelse, der opstod for omkring 2.500 år siden, og som Romerne og Briterne senere tog til sig, efter deres ophold på det indiske subkontinent.

De indiske chutneys minder meget om det, vi ville kalde en syltning herhjemme, og består typisk af frugt eller grøntsager most med krydderier og naturligt konserveret med fx eddike, sukker eller salt. Disse er meget populære i især Sydindien, hvor det er normalt at man nyder flere små komplimenterende chutneys til en stor tallerken med flere små simple rette (en såkaldt ”Thali”). Den mest kendte Chutney (i Vesten i hvert fald) må siges at være Mango Chutney.

Mango Chutney på Bindia-måden

Lige inden den er er helt moden og selv falder af træet, plukkes mangoen og dens kød skæres i mindre stykker eller hakkes fuldstændigt. Frugtkødet bliver herefter lagret i sukker med muligheden for at tilføje lidt ekstra surt eller syrligt til den søde frugt.

Mangoen er en sæsonfrugt, så når man lagrer den, som man gør i Indien, kan den spises året rundt i mindre bidder. Det er derfor ikke noget man spiser så tit eller i de mængder, som man kan have en tilbøjelighed til at tro i Vesten.

Bindias Mango Chutney adskiller sig med at den indeholder mindre sukker end en typisk Mango Chutney. Til gengæld er der mindst lige så meget smag bl.a. med hjælp fra frisk mynte og sortkommen. Den skal prøves.

Velbekomme!

Smag vores Mango Chutney i din lokale Bindia på ØsterbroNørrebroFrederiksbergAmagerLyngby og Søborg eller bestil den her.

Aloo Gobi in Teglholmen - Bangan Burtha in Teglholmen - Bombay Mix in Teglholmen - Butter Cauliflower in Teglholmen - Butter Chicken in Teglholmen - Butter Lamb in Teglholmen - Butter Paneer in Teglholmen - Cauliflower Biryani in Teglholmen - Cauliflower Jeera Masala in Teglholmen - Cauliflower Korma in Teglholmen - Cauliflower Madras in Teglholmen - Cauliflower Platter in Teglholmen - Cauliflower Spinach in Teglholmen - Cauliflower Tikka Masala in Teglholmen - Channa Masala in Teglholmen - Chicken Biryani in Teglholmen - Chicken Jeera Masala in Teglholmen - Chicken Korma in Teglholmen - Chicken Madras in Teglholmen - Chicken Platter in Teglholmen - Chicken Spinach in Teglholmen - Chicken Tikka Masala in Teglholmen - Chutneys in Teglholmen - Coca-Cola in Teglholmen - Coca-Cola Zero in Teglholmen - Coconut Tamarind Cauliflower in Teglholmen - Coconut Tamarind Chicken in Teglholmen - Coconut Tamarind Lamb in Teglholmen - Coconut Tamarind Paneer in Teglholmen - Kale Salad in Teglholmen - Kingfisher in Teglholmen - Lamb Biryani in Teglholmen - Lamb Jeera Masala in Teglholmen - Lamb Korma in Teglholmen - Lamb Madras in Teglholmen - Lamb Platter in Teglholmen - Lamb Spinach in Teglholmen - Lamb Tikka Masala in Teglholmen - Lemonade in Teglholmen - Mango Chutney in Teglholmen - Mango Lassi in Teglholmen - Mattar Paneer in Teglholmen - Nan in Teglholmen - Paneer Biryani in Teglholmen - Paneer Jeera Masala in Teglholmen - Paneer Korma in Teglholmen - Paneer Madras in Teglholmen - Paneer Platter in Teglholmen - Paneer Spinach in Teglholmen - Paneer Tikka Masala in Teglholmen - Papadums in Teglholmen - Paratha in Teglholmen - Pilaoo Rice in Teglholmen - Raita in Teglholmen - Sparkling Water in Teglholmen - Spinach Bhaji in Teglholmen - Spring Water in Teglholmen - Yellow Dal in Teglholmen