Cookie Policy

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig med henblik på at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du automatisk samtykke til vores cookiepolitik.


When you visit our website, specific data are collected to optimize the user experience of the website. By using our website, you automatically consent to our cookie policy.


Næringsindhold pr. 100g


Energi::
85 kcal / 354 Kj
Fedt::
4.6 g
Heraf mættede fedtsyrer::
2.9 g
Kulhydrat::
6.7 g
Heraf sukkerarter::
6.7 g
Kostfibre::
0.3 g
Protein::
3.7 g
Salt::
0.54 g

Raita in København K

Raita bliver lavet på indisk yoghurt kaldet Dahi eller Curd sammen med rå eller kogte grøntsager – og en sjælden gang imellem med frugt. Som så mange andre indiske retter og sideretter, er der stor variation på Raitaen, alt efter hvor man får den på det indiske subkontinent.

Raita er aldrig en ret i sig selv, men fungerer altid som tilbehør til større retter ligesom fx brød eller ris gør. Det tætteste vi kommer på noget a la Raita i Vesten, bliver nok en dip, selvom det i langt de fleste tilfælde, stadigt er langt derfra.

Modsat de mange spændende krydderier, der findes i det kæmpe indiske køkken, bliver Raitaen faktisk ofte brugt til at køle smagsløgene, mens man spiser stærkt krydret mad. Den står derfor altså tit som både en smags- og oplevelsesmæssig kontrast til et større måltid.

Raita på Bindia-måden

”Lidt ligesom yoghurt giver Raita ro og balance i maven”, siger Amer Suleman, Bindias grundlægger og chefkok. Bindias Raita er derfor udtænkt med Bindias mere syrlige curries for øje. Vores Raita komplimenterer nemlig vores mad, da den har nogle krydderier, som man ikke finder i vores curries såsom anis og birkes.

Samtidigt sørger grøntsagerne og vitaminindholdet, der er i Bindias Raita, for at man altid er dækket ernæringsmæssigt ind; den perfekte følgesvend til Bindias mange retter!

Velbekomme!

Smag vores Raita i din lokale Bindia på ØsterbroNørrebroFrederiksbergAmagerLyngby og Søborg eller bestil den her.

Aloo Gobi in København K - Bangan Burtha in København K - Bombay Mix in København K - Butter Cauliflower in København K - Butter Chicken in København K - Butter Lamb in København K - Butter Paneer in København K - Cauliflower Biryani in København K - Cauliflower Jeera Masala in København K - Cauliflower Korma in København K - Cauliflower Madras in København K - Cauliflower Platter in København K - Cauliflower Spinach in København K - Cauliflower Tikka Masala in København K - Channa Masala in København K - Chicken Biryani in København K - Chicken Jeera Masala in København K - Chicken Korma in København K - Chicken Madras in København K - Chicken Platter in København K - Chicken Spinach in København K - Chicken Tikka Masala in København K - Chutneys in København K - Coca-Cola in København K - Coca-Cola Zero in København K - Coconut Tamarind Cauliflower in København K - Coconut Tamarind Chicken in København K - Coconut Tamarind Lamb in København K - Coconut Tamarind Paneer in København K - Kale Salad in København K - Kingfisher in København K - Lamb Biryani in København K - Lamb Jeera Masala in København K - Lamb Korma in København K - Lamb Madras in København K - Lamb Platter in København K - Lamb Spinach in København K - Lamb Tikka Masala in København K - Lemonade in København K - Mango Chutney in København K - Mango Lassi in København K - Mattar Paneer in København K - Nan in København K - Paneer Biryani in København K - Paneer Jeera Masala in København K - Paneer Korma in København K - Paneer Madras in København K - Paneer Platter in København K - Paneer Spinach in København K - Paneer Tikka Masala in København K - Papadums in København K - Paratha in København K - Pilaoo Rice in København K - Raita in København K - Sparkling Water in København K - Spinach Bhaji in København K - Spring Water in København K - Yellow Dal in København K