Cookie Policy

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig med henblik på at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du automatisk samtykke til vores cookiepolitik.


When you visit our website, specific data are collected to optimize the user experience of the website. By using our website, you automatically consent to our cookie policy.


Næringsindhold pr. 100g


Energi::
183 kcal / 764 Kj
Fedt::
14.1 g
Heraf mættede fedtsyrer::
4.3 g
Kulhydrat::
6.5 g
Heraf sukkerarter::
3.4 g
Kostfibre::
1.7 g
Protein::
7.3 g
Salt::
0.29 g

Chicken Korma in Hvidovre

Bindias Chicken Korma er en avanceret indisk ret, der kræver tid, talent og tålmodighed fra kokkens side. Til gengæld er den cremede Chicken Korma altid besværet og ventetiden værd!

Nordindiske nødder

Kormaen er en kendt indisk curry (gryderet/sovs), der kan spores helt tilbage til det 16. århundrede og Mogul-dynastiets regeringstid i Nordindien. Denne curry var en yndet ret ved dynastiets hof og skulle efter sigende være serveret i en særlig hvid version ved indvielsen af Taj Mahal.

I Bindia laver vi Chicken Korma, som man gør i de bjergrige egne som Kashmir og Punjab, hvor Bindias grundlægger selv er fra. Her spiser man typisk meget mildere mad end i Sydindien, og man bruger ofte nødder i madlavningen i stedet for animalsk fedt, for at tilføje en masse sunde og nærende kalorier, som er så essentielle i disse kolde egne.

I vores Chicken Korma har vi derfor et helt særligt fokus på nødder; især cashew.

Ligesom i vores Butter-curry, har vi også udviklet det helt rigtige mix af nødder og frø til vores Korma, som ikke kun tilføjer retten nogle sunde kalorier, men samtidigt giver en lækker cremet konsistens og en helt speciel sødme med subtile nøddeagtige nuancer.

Chicken Korma er samlet set en ret kompleks ret, der både forlanger know-how og tålmodighed af kokken. Udover nødder og know-how, kræver denne curry også masser af løg, som både er centrale i opbygningen af curryens grundlæggende base og tilsættes gavmildt i løbet af tilberedningen.

Chicken Korma på Bindia-måden

I Bindias Korma er der meget duft og varme, som især kommer af flere tempereringer med ’varme’ krydderier som nellike og kardemomme.

Temperering er en særlig krydrings-teknik, udbredt i Indien og dets nabolande Pakistan, Nepal, Bangladesh og Sri Lanka. Ved temperering lynsteges knuste krydderier ved brandende varme temperaturer. Når krydderierne rammer det kogende fedtstof, udsættes de for sådan et varme-chok at de straks udskiller deres essentielle olier og dermed masser af smag.

Sidst, men ikke mindst, bruger vi inderfilet fra danske kyllinger i vores Chicken Korma. Dissse marinerer vi først i vores helt egen marinade af af tandoori-krydderier, som er krydderier, der kan tåle de meget høje temperaturer, der opstår i en tandoor-ovn. I vores marinade inkluderer disse bl.a. ingefær, gurkemeje og bukkehorn. Til sidst griller vi kødet ved meget høje temperaturer, for at sørge for at det ikke tørrer ud, men forbliver saftigt og smagfuldt.

Velbekomme!

Smag vores Chicken Korma i din lokale Bindia på Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg, Amager, Lyngby og Søborg eller bestil den her.

Aloo Gobi in Hvidovre - Bangan Burtha in Hvidovre - Bombay Mix in Hvidovre - Butter Cauliflower in Hvidovre - Butter Chicken in Hvidovre - Butter Lamb in Hvidovre - Butter Paneer in Hvidovre - Cauliflower Biryani in Hvidovre - Cauliflower Jeera Masala in Hvidovre - Cauliflower Korma in Hvidovre - Cauliflower Madras in Hvidovre - Cauliflower Platter in Hvidovre - Cauliflower Spinach in Hvidovre - Cauliflower Tikka Masala in Hvidovre - Channa Masala in Hvidovre - Chicken Biryani in Hvidovre - Chicken Jeera Masala in Hvidovre - Chicken Korma in Hvidovre - Chicken Madras in Hvidovre - Chicken Platter in Hvidovre - Chicken Spinach in Hvidovre - Chicken Tikka Masala in Hvidovre - Chutneys in Hvidovre - Coca-Cola in Hvidovre - Coca-Cola Zero in Hvidovre - Coconut Tamarind Cauliflower in Hvidovre - Coconut Tamarind Chicken in Hvidovre - Coconut Tamarind Lamb in Hvidovre - Coconut Tamarind Paneer in Hvidovre - Garlic Nan in Hvidovre - Kale Salad in Hvidovre - Kingfisher in Hvidovre - Lamb Biryani in Hvidovre - Lamb Jeera Masala in Hvidovre - Lamb Korma in Hvidovre - Lamb Madras in Hvidovre - Lamb Platter in Hvidovre - Lamb Spinach in Hvidovre - Lamb Tikka Masala in Hvidovre - Lemonade in Hvidovre - Mango Chutney in Hvidovre - Mango Lassi in Hvidovre - Mango Mint Smoothie in Hvidovre - Mattar Paneer in Hvidovre - Nan in Hvidovre - Paneer Biryani in Hvidovre - Paneer Jeera Masala in Hvidovre - Paneer Korma in Hvidovre - Paneer Madras in Hvidovre - Paneer Platter in Hvidovre - Paneer Spinach in Hvidovre - Paneer Tikka Masala in Hvidovre - Papadums in Hvidovre - Paratha in Hvidovre - Pilaoo Rice in Hvidovre - Raita in Hvidovre - Sparkling Water in Hvidovre - Spinach Bhaji in Hvidovre - Spring Water in Hvidovre - Yellow Dal in Hvidovre