Cookie Policy

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig med henblik på at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du automatisk samtykke til vores cookiepolitik.


When you visit our website, specific data are collected to optimize the user experience of the website. By using our website, you automatically consent to our cookie policy.


Næringsindhold pr. 100g


Energi::
255 kcal / 1067 Kj
Fedt::
4.2 g
Heraf mættede fedtsyrer::
0.5 g
Kulhydrat::
47.5 g
Heraf sukkerarter::
2.4 g
Kostfibre::
0.2 g
Protein::
6.7 g
Salt::
0.80 g

Nan in Ordrup

”Nan” betyder, kort og godt, ”brød” på persisk. Helt oprindeligt spiste inderne brød som chapati og paratha. Nan, derimod, blev først introduceret ved det islamiske Delhi-sultanat i løbet af det 16. århundrede. Her var persisk det officielle sprog og Nan blev introduceret som en delikat morgenmad for mange royale.

Over de næste par hundrede år, blev det gradvist adopteret af den almindelige inder. I dag ses Nan-brødet i lidt forskellige afskygninger med næsten det samme navn, nærmest alle steder i Centralasien og på det indiske subkontinent.

Nan-brødet laves i en tandoor-ovn, ligesom flere andre indiske brød. En tandoor har flere funktioner til forskellige typer af mad: man kan fx grille kød eller grøntsager på syd (a la shish kebab) eller man kan presse Nan-dejen fast til ovnenes brandvarme vægge, hvor den kan sidde og bage sig selv til man piller den af væggen igen.


Modsat mange af de andre madbrød i Indien, er det her gæret og derfor meget mere luftigt. Det blev delvist populært fordi det holder sig bedre end de andre indiske madbrød og derfor ofte brugt ved større arrangementer

Et Nan kan laves på mange forskellige måder med forskellige smage eller fyld. Det kan desuden laves som en slags fast food wrap med indhold som kød, ost eller grøntsager.

Hos Bindia, har vi fokus på vores curries og andre hovedretter. Et for ’specielt’ nan-brød, der vil for meget, kan nemt clashe med hovedretten. Derfor holder vi os til den helt simple og klassiske nan.

Smag vores Nan i din lokale Bindia på ØsterbroNørrebroFrederiksbergAmagerLyngby og Søborg eller bestil den her.

Aloo Gobi in Ordrup - Bangan Burtha in Ordrup - Bombay Mix in Ordrup - Butter Cauliflower in Ordrup - Butter Chicken in Ordrup - Butter Lamb in Ordrup - Butter Paneer in Ordrup - Cauliflower Biryani in Ordrup - Cauliflower Jeera Masala in Ordrup - Cauliflower Korma in Ordrup - Cauliflower Madras in Ordrup - Cauliflower Platter in Ordrup - Cauliflower Spinach in Ordrup - Cauliflower Tikka Masala in Ordrup - Channa Masala in Ordrup - Chicken Biryani in Ordrup - Chicken Jeera Masala in Ordrup - Chicken Korma in Ordrup - Chicken Madras in Ordrup - Chicken Platter in Ordrup - Chicken Spinach in Ordrup - Chicken Tikka Masala in Ordrup - Chutneys in Ordrup - Coca-Cola in Ordrup - Coca-Cola Zero in Ordrup - Coconut Tamarind Cauliflower in Ordrup - Coconut Tamarind Chicken in Ordrup - Coconut Tamarind Lamb in Ordrup - Coconut Tamarind Paneer in Ordrup - Kale Salad in Ordrup - Kingfisher in Ordrup - Lamb Biryani in Ordrup - Lamb Jeera Masala in Ordrup - Lamb Korma in Ordrup - Lamb Madras in Ordrup - Lamb Platter in Ordrup - Lamb Spinach in Ordrup - Lamb Tikka Masala in Ordrup - Lemonade in Ordrup - Mango Chutney in Ordrup - Mango Lassi in Ordrup - Mattar Paneer in Ordrup - Nan in Ordrup - Paneer Biryani in Ordrup - Paneer Jeera Masala in Ordrup - Paneer Korma in Ordrup - Paneer Madras in Ordrup - Paneer Platter in Ordrup - Paneer Spinach in Ordrup - Paneer Tikka Masala in Ordrup - Papadums in Ordrup - Paratha in Ordrup - Pilaoo Rice in Ordrup - Raita in Ordrup - Sparkling Water in Ordrup - Spinach Bhaji in Ordrup - Spring Water in Ordrup - Yellow Dal in Ordrup