Cookie Policy

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig med henblik på at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du automatisk samtykke til vores cookiepolitik.


When you visit our website, specific data are collected to optimize the user experience of the website. By using our website, you automatically consent to our cookie policy.


Næringsindhold pr. 100g


Energi::
176 kcal / 734 Kj
Fedt::
4.4 g
Heraf mættede fedtsyrer::
0.7 g
Kulhydrat::
29.8 g
Heraf sukkerarter::
0.0 g
Kostfibre::
0.0 g
Protein::
3.2 g
Salt::
0.20 g

Pilaoo Rice in Vanløse

Der er ikke nogen entydighed enighed omkring præcist hvor Pilao (eller Pilav) opstod, selvom flere peger på enten Persien eller Indien. Det er en tilberedningsmetode, der har nået vidt omkring og kan ses steder som Balkan, Central- og Sydasien, Mellemøsten, Østafrika, Sydamerika til det Caribiske Øhav, men stadigvæk med meget ens-klingende navne som fx Pilao eller Pilaf. Denne tilberedningsmetode har inspireret retter som den spanske paella eller den sydasiatiske Biryani.

Selvom alle lande og egne har deres egen tilgang til Pilao, er det typisk en ret, hvor ris koges i en bouillon og blandes med kød eller grøntsager. Da vores Pilao fungerer som tilbehør til vores mad, har den hverken kød eller grøntsager, hvilket selvfølgelig er en anelse atypisk. Det der gør det til en Pilao ligger i vores tilberedning af risene.

Pilao på Bindia-måden

Til forberedelse af vores bouillon, laver vi først en temperering med ’varme’ krydderier som kanel, nelikke, spidskommen, stor kardemomme, stjerneanis og lauerbærblade. En temperering er en krydrings-teknik fra det indiske subkontinent, hvor knuste krydderier lynsteges separat ved brandvarme temperaturer. Når krydderierne rammer det kogende fedtstof, udsættes de for sådan et varme-chok, at de straks udskiller deres essentielle olier og dermed masser af smag.

Ved at hælde vand i tempereringen, får vi den bouillon, som vi koger vores basmati-ris i. Til sidst giver vi, traditionen tro, vores Pilao lidt safran til at give risene det sidste touch og den klassiske Pilao-farve.

Velbekomme!

Smag vores Pilao i din lokale Bindia på ØsterbroNørrebroFrederiksbergAmagerLyngby og Søborg eller bestil den her.

Aloo Gobi in Vanløse - Bangan Burtha in Vanløse - Bombay Mix in Vanløse - Butter Cauliflower in Vanløse - Butter Chicken in Vanløse - Butter Lamb in Vanløse - Butter Paneer in Vanløse - Cauliflower Biryani in Vanløse - Cauliflower Jeera Masala in Vanløse - Cauliflower Korma in Vanløse - Cauliflower Madras in Vanløse - Cauliflower Platter in Vanløse - Cauliflower Spinach in Vanløse - Cauliflower Tikka Masala in Vanløse - Channa Masala in Vanløse - Chicken Biryani in Vanløse - Chicken Jeera Masala in Vanløse - Chicken Korma in Vanløse - Chicken Madras in Vanløse - Chicken Platter in Vanløse - Chicken Spinach in Vanløse - Chicken Tikka Masala in Vanløse - Chutneys in Vanløse - Coca-Cola in Vanløse - Coca-Cola Zero in Vanløse - Coconut Tamarind Cauliflower in Vanløse - Coconut Tamarind Chicken in Vanløse - Coconut Tamarind Lamb in Vanløse - Coconut Tamarind Paneer in Vanløse - Kale Salad in Vanløse - Kingfisher in Vanløse - Lamb Biryani in Vanløse - Lamb Jeera Masala in Vanløse - Lamb Korma in Vanløse - Lamb Madras in Vanløse - Lamb Platter in Vanløse - Lamb Spinach in Vanløse - Lamb Tikka Masala in Vanløse - Lemonade in Vanløse - Mango Chutney in Vanløse - Mango Lassi in Vanløse - Mattar Paneer in Vanløse - Nan in Vanløse - Paneer Biryani in Vanløse - Paneer Jeera Masala in Vanløse - Paneer Korma in Vanløse - Paneer Madras in Vanløse - Paneer Platter in Vanløse - Paneer Spinach in Vanløse - Paneer Tikka Masala in Vanløse - Papadums in Vanløse - Paratha in Vanløse - Pilaoo Rice in Vanløse - Raita in Vanløse - Sparkling Water in Vanløse - Spinach Bhaji in Vanløse - Spring Water in Vanløse - Yellow Dal in Vanløse