Cookie Policy

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig med henblik på at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du automatisk samtykke til vores cookiepolitik.


When you visit our website, specific data are collected to optimize the user experience of the website. By using our website, you automatically consent to our cookie policy.


Næringsindhold pr. 100g


Energi::
176 kcal / 734 Kj
Fedt::
4.4 g
Heraf mættede fedtsyrer::
0.7 g
Kulhydrat::
29.8 g
Heraf sukkerarter::
0.0 g
Kostfibre::
0.0 g
Protein::
3.2 g
Salt::
0.20 g

Pilaoo Rice in Herlev

Der er ikke nogen entydighed enighed omkring præcist hvor Pilao (eller Pilav) opstod, selvom flere peger på enten Persien eller Indien. Det er en tilberedningsmetode, der har nået vidt omkring og kan ses steder som Balkan, Central- og Sydasien, Mellemøsten, Østafrika, Sydamerika til det Caribiske Øhav, men stadigvæk med meget ens-klingende navne som fx Pilao eller Pilaf. Denne tilberedningsmetode har inspireret retter som den spanske paella eller den sydasiatiske Biryani.

Selvom alle lande og egne har deres egen tilgang til Pilao, er det typisk en ret, hvor ris koges i en bouillon og blandes med kød eller grøntsager. Da vores Pilao fungerer som tilbehør til vores mad, har den hverken kød eller grøntsager, hvilket selvfølgelig er en anelse atypisk. Det der gør det til en Pilao ligger i vores tilberedning af risene.

Pilao på Bindia-måden

Til forberedelse af vores bouillon, laver vi først en temperering med ’varme’ krydderier som kanel, nelikke, spidskommen, stor kardemomme, stjerneanis og lauerbærblade. En temperering er en krydrings-teknik fra det indiske subkontinent, hvor knuste krydderier lynsteges separat ved brandvarme temperaturer. Når krydderierne rammer det kogende fedtstof, udsættes de for sådan et varme-chok, at de straks udskiller deres essentielle olier og dermed masser af smag.

Ved at hælde vand i tempereringen, får vi den bouillon, som vi koger vores basmati-ris i. Til sidst giver vi, traditionen tro, vores Pilao lidt safran til at give risene det sidste touch og den klassiske Pilao-farve.

Velbekomme!

Smag vores Pilao i din lokale Bindia på ØsterbroNørrebroFrederiksbergAmagerLyngby og Søborg eller bestil den her.

Aloo Gobi in Herlev - Bangan Burtha in Herlev - Bombay Mix in Herlev - Butter Cauliflower in Herlev - Butter Chicken in Herlev - Butter Lamb in Herlev - Butter Paneer in Herlev - Cauliflower Biryani in Herlev - Cauliflower Jeera Masala in Herlev - Cauliflower Korma in Herlev - Cauliflower Madras in Herlev - Cauliflower Platter in Herlev - Cauliflower Spinach in Herlev - Cauliflower Tikka Masala in Herlev - Channa Masala in Herlev - Chicken Biryani in Herlev - Chicken Jeera Masala in Herlev - Chicken Korma in Herlev - Chicken Madras in Herlev - Chicken Platter in Herlev - Chicken Spinach in Herlev - Chicken Tikka Masala in Herlev - Chutneys in Herlev - Coca-Cola in Herlev - Coca-Cola Zero in Herlev - Coconut Tamarind Cauliflower in Herlev - Coconut Tamarind Chicken in Herlev - Coconut Tamarind Lamb in Herlev - Coconut Tamarind Paneer in Herlev - Kale Salad in Herlev - Kingfisher in Herlev - Lamb Biryani in Herlev - Lamb Jeera Masala in Herlev - Lamb Korma in Herlev - Lamb Madras in Herlev - Lamb Platter in Herlev - Lamb Spinach in Herlev - Lamb Tikka Masala in Herlev - Lemonade in Herlev - Mango Chutney in Herlev - Mango Lassi in Herlev - Mattar Paneer in Herlev - Nan in Herlev - Paneer Biryani in Herlev - Paneer Jeera Masala in Herlev - Paneer Korma in Herlev - Paneer Madras in Herlev - Paneer Platter in Herlev - Paneer Spinach in Herlev - Paneer Tikka Masala in Herlev - Papadums in Herlev - Paratha in Herlev - Pilaoo Rice in Herlev - Raita in Herlev - Sparkling Water in Herlev - Spinach Bhaji in Herlev - Spring Water in Herlev - Yellow Dal in Herlev