Take Away & Dine-In

Bindia Søborg

(+45) 78 77 33 99
Søborg Hovedgade 57,
2860 Søborg
Man - Søn: 16.00 - 21.00
Kun lukket: 24/12 & 31/12

Det seneste medlem af Bindia Familien


I september 2020 kunne vi åbne dørene op til en spritny Bindia med plads til både store og små selskaber, og hvor der samtidigt er dedikeret plads til at vores take-away-kunder komfortabelt kan vente på deres ordre med udsigt til både vores nye og åbne køkken og Søborg Hovedgade.


I den anden ende af restaurationen finder du det store, lyse lokale, der er tildelt vores spisende dine-in-gæster, ligeledes med udsigt til Søborg Hovedgade. Her kan du kan sidde i ro og mag – væk fra den os, larm og rend, der kan forekomme i et travlt restaurationskøkken, som både håndterer ordrer fra gæster samt et væld af take-away-ordrer fra hele nærområdet.


Hos Bindia i Søborg leverer vi til følgende byer i nærområdet: Herlev og Sørborg. Er du i tvivl om vi leverer til dig, så gå til kurven og indtast din adresse. Så kan du se det med det samme!

Take-away & Dine-in


Vi er uden tvivl stolte over det nyeste medlem af Bindia-kæden - den flotte take-away og dine-in i Søborg. Den er resultatet af hvad der skete præcist 17 år tidligere, da vi i september 2003 åbnede den allerførste Bindia for enden af Blegdamsvej lige overfor Trianglen og Fælledparkens hovedindgang.


Her fik vi hurtigt en masse glade kunder, som i stigende grad bad om få vores indiske retter med som take-away. Denne succes gjorde at de Bindia-butikker, vi åbnede de næste 15 år, fokuserede på take-away. Udvidelsen af Bindia-kæden nødvendiggjorde at vi til sidst måtte flytte produktion og administration til passende lokaler i Hvidovre i 2017.


For bedre at få udbredt Bindia-konceptet, lukkede vi det første deciderede take-away-sted med henblik på at åbne vores to seneste take-away og dine-in-steder på Amager i 2019 og senest på Søborg Hovedgade året efter. Kort efter Søborg-restaurationen stod færdig, strømlinede vi vores koncept således at alle vores steder nu – i tillæg til at lave take-away – tilbyder vores gæster muligheden for dine-in, hvilket vil sige at man altid kan blive og spise sin mad.


Du er velkommen til at benytte dig af vores Orange Prices ved dine-in. Du skal blot bestille og betale på bindia.dk, og skrive i kommentarfeltet, at du ønsker dine-in. Læs mere om dine-in her.


Grundet sin smarte opdeling, passer det nye sted i Søborg perfekt godt til både vores take-away- og dine-in-gæster. Uanset om du sidder ved det lille venteområde ved det store åbne køkken og venter på din take-away eller du sidder med et større selskab som gæst på stedet, befinder du dig altid i store, lyse lokaler med udsigt til livet på Søborg Hovedgade.
Tag en rundtur i Bindia i Søborg her.

Nye tilføjelser


I dag er gaden uden tvivl hovedåren og handelsgade nr. 1 i Gladsaxe Kommune, der, udover Søborg, består af indre Gladsaxe, Buddinge og Mørkhøj. Men det har langt fra altid været sådan. Ligesom Bindia på Søborg Hovedgade er Søborg en relativ sen tilføjelse til København.


Det er oplagt at tænke at Søborg har eksisteret som landsby på linje med fx dets naboer Mørkhøj, Buddinge og Bagsværd. Men indtil Søborg begyndte tage form i begyndelsen af det 20. århundrede, blev folk i området regnet for at bo i Buddinge. Stedet var nemlig ikke andet end marker og nogle gårde, indtil det blev del af en større byudvikling i starten af 1900-tallet.


Ikke lang tid efter opførslen af de allerførste villaer dukkede den første købmand op i 1906 på det, vi i dag kender som Søborg Hovedgade. Da Søborg Torv fik en sporvognsforbindelse til København i 1921, begyndte udviklingen for alvor at tage fart.

Men det var først fem år efter i 1926 at Søborg Hovedgade fik sit nuværende navn. Indtil da havde den officielt været en del af Frederiksborgvej, som Christian 4. oprindeligt havde anlagt som rute til slottet Frederiksborg i Hillerød - men som i starten af det 20. århundrede blev til Søborg-, Buddinge- og Bagsværd Hovedgade.


I dag er byen vokset i sådan en grad, at Søborg umærkeligt gror sammen med resten af København, mens Søborg Hovedgade er blevet handelscentral for oplandet. Men på trods af gadens travle natur, findes der stadig steder i nærområdet, hvor du kan nyde din take-away fra Bindia på Søborg Hovedgade, når vejret tillader det.


Blot 10 minutters gang derfra, hvor Frederiksborgvej møder Gladsaxevej og bliver til Søborg Hovedgade, finder du parkområdet, der bliver til naturområdet Utterselv Mose, jo længere syd mod Utterselv og Brønshøj, du bevæger dig. Dette store vådområde har et rigt fugleliv og blev i år 2000 fredet af hensyn til områdets biologiske liv samt Mosens værdi som rekreativt område.

Intet spildt


Uanset om du vil tage din take-away med ud i naturen eller blive og spise i vores nye, flotte lokaler, står vi klar hver dag fra 16.00-21.00 på Søborg Hovedgade 57, med de bedste retter fra det indiske køkken skabt på Bindia-måden.


Vi serverer store, sunde portioner, der samtidigt egner sig særdeles godt til at komme på køl og varmes igen. Læs vores anbefaling til hvordan du bedst genopvarmer vores take-away her.


De gode, gammeldags metoder i det indiske køkken, som vi med stolthed viderefører i Bindia, giver nemlig maden en naturlig og bæredygtig holdbarhed og er derfor medvirkende til at du, sammen med os, kan være med til at formindske madspild.


En ægte indisk curry tager lang tid at lave, da den skal stå og simre hele dagen. Den allersidste del af madlavningen klares dog først, når vi har modtaget din ordre – og vi bruger aldrig mere, end det du får.


I Bindia har vi faktisk så lidt madspil, at bevægelsen mod madspild, Too Good To Go, fandt det aldeles unødvendigt at inkludere os på deres app og platform, på trods af en underskrevet kontrakt om samarbejde.

Mere bæredygtigt take-away


Siden 2015 har vi haft Det Økologiske Spisemærke, da vi, som det første indiske køkken i Skandinavien, satte fokus på økologien og bæredygtighed. Herudover bruger vi hverken konserveringsmidler, tilsætningsstoffer, farvestoffer eller friture i vores madlavning.


Vi har en målsætning om forsat at blive endnu grønnere og i 2020 besluttede vi os derfor for at gøre vores emballage mere miljøvenligt. Alt fra vores bæreposer, menukort og take-away-skåle er nu fremstillet af 100% genanvendt, ubleget papir. Både vores poser og menukort kan sorteres som papir - men vi anbefaler at man genanvender posen så meget som muligt først. For at skålene skal kunne tåle den varme, flydende mad, er en tynd plast-coating på indersiden nødvendig. Derfor skal skåle og tilhørende låg sorteres som almindeligt husholdningsaffald.


Så kan du nyde landets bedste indiske take-away med ren samvittighed.


Bestil vores lækre take-away her!


Læs mere om vores filosofi og værdier her.

© 2003 - 2023 Bindia. Alle rettigheder forbeholdt.