Loading…
Reservér et bord

Reservér bord på Bindia Trianglen

requried
requried
:
requried
requried
requried

Vi sender en kort opfølgende mail og spørger om din feedback.

Online bestilling

Besøg vores nye Bindia på Søborg Hovedgade 57

Indisk Mad / Take Away and Dine-in - Søborg

Bindia Take away og Dine in Søborg Hovedgade.

Søborg Hovedgade og Bindia lyder for os som det perfekte match. Søborg Hovedgade, som er en stor handelsgade, tilbyder meget til besøgende fra nær og fjern, men vi har længe tænkt, at det fantastiske område nær København og Gentofte kunne bruge et lækkert, økologisk Indisk madsted.

Information om beliggenhed.

Søborg er en forholdsvist ung by der først for alvor kom til live i 1900-tallet. Hvor der før var marker og øde områder blev der opført store villaområder og Søborg Hovedgade har udviklet sig til i dag, at være centrum for størstedelen af handelslivet i Gladsaxe Kommune.

De ca. 70.000 indbyggere i Gladsaxe Kommune er med til at give grobund for, at denne smukke handelsgade, også kaldet ”Søborgs hjerte” fortsat kan tilbyde alt hvad de har brug for. Søborg Hovedgade er en del af den gamle Frederiksborgvej der blev anlagt af Christian d. 4. så han lettere kunne komme til Frederiksborg Slot.

Søborg er en helt unik lokation, der både er tæt på storbylivet i København og samtidig tilbyder dig grønne områder som fx Utterslev Mose. I Søborg finder man også Søborg Kirke, som af lokalbefolkningen blev kaldt ”Nissehuen” grundet dens høje røde tårn.

Søborg og generelt Gladsaxe Kommune har udviklet sig meget over de sidste 100 år og vi tror på, at den udvikling fortsætter og netop derfor er Bindia Take away og Dine in i Søborg det helt rigtigt både for madglade søborggensere og Bindia kæden.

Bindia generelt

Elsker du indisk mad, så vil du elske Bindia.

Bindia Take away og Dine-in på Søborg Hovedgade er et navn, du kan stole på. Med organiske fødevareingredienser og naturlige krydderier taget lige fra den indiske tradition holder vi originaliteten i indisk mad i live. Bindia’s kokke har et godt kendskab til sund ayurveda, der hjælper os med at tilberede smagsrig mad, ud fra opskrifter der gennem 18 år er perfektioneret.

På Bindia er vi professionelle, vi tilbyder ud over den gode smilende service også den bedste indiske mad, der er perfekt med rene organiske krydderier.

På Bindia kan du fx deltage på en af vores mange madlavningskurser og lære den ægte indiske madlavningskunst, der er blevet givet videre fra generation til generation.

Indisk kogekunst blev til i Mogulernes Køkken der havde hentet inspiration fra bl.a. Tyrkerne, Araberne og Perserne.

Bindia tilbyder dig udsøgte indiske retter som de blev spist af Maharajaerne i de indiske stater for fem århundreder siden.

Vores viden om ayurveda og krydderier sat sammen med vores tro på naturlige sunde økologiske ingredienser giver os muligheden for at tilbyde søborggenserne en ægte smagsoplevelse.

Bindia’s Kvalitet

  • Vi serverer altid økologisk mad (30-60%).
  • Vi bruger IKKE friture
  • Vi bruger IKKE animalsk fedt
  • Vi bruger IKKE kunstige smagsstoffer eller tilsætningsstoffer
  • Vi bruger IKKE konserveringsmidler
  • Vi bruger IKKE frugtfarver
  • Alt er lavet fra bunden
  • Vi har de største portioner blandt indiske madsteder

Udover det:

  • Vi har gode anmeldelser på google og andre platforme
  • Vores kundeservice er hurtige og følger altid op

Åbningstider


Vi har åbent hele året rundt, Man. - Søn. fra .

Vi holder dog lukket d. 24. samt d. 31. december.

Hvad kunderne siger om os?