Loading…
Reservér et bord

Reservér bord på Bindia Trianglen

requried
requried
:
requried
requried
requried

Vi sender en kort opfølgende mail og spørger om din feedback.

Online bestilling

Besøg vores nye Bindia på Søborg Hovedgade 57

Indisk Mad / Take Away and Dine-in - Frederiksberg


Information om beliggenhed


Bindia Gl. Kongevej ligger ikke langt fra Københavns Hovedbanegård. Gl. Kongevej er en fantastisk shopping-gade med store gamle bygninger og trendy caféer og restauranter.

Bindia Gl. Kongevej er en billig løsning, da det er en take away-butik, med mulighed for at spise på siddepladserne indenfor.

Efter en gåtur i Frederiksberg Have - et fantastisk sted at glemme hverdagens udfordringer - er det perfekt at følge op med en lækker frokost eller middag på Bindia.

Københavns Zoologiske Have og det gamle Carlsberg-bryggeri er blot en gåtur herfra. Og hvis du vil prøve et smukt og mindre kendt sted, så snup en drink på Café Væksthuset på Københavns Universitetet.

Gammel Kongevej er en af de ældste veje på Frederiksberg - vejen gik gennem åbent landskab med kun få spredte landhuse indtil midten af det 19. århundrede, da Københavns fæstninger blev afviklet, og byen fik lov til at udvikle sig frit.

Der findes en masse restauranter i området, men du vil bemærke, at Bindia er unik, da den har et åbent køkken. Det er sjovt at se, hvordan maden tilberedes lige foran dig.

Mange lokale familier foretrækker en hurtig og sund take away middag, og Bindia giver en fantastisk mulighed for lige præcis dette.

Vi har også sunde frokostretter som Salater, Biryanis & Rolls. Hvis du arbejder i nærheden, kan du nyde en sund og hurtig firmafrokost fra Bindia.


Åbningstider


Vi har åbent hele året rundt, Man. - Lør. fra .

Vi holder dog lukket d. 24. samt d. 31. december

Hvad siger kunderne om os?