Cookie Policy

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig med henblik på at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du automatisk samtykke til vores cookiepolitik.


When you visit our website, specific data are collected to optimize the user experience of the website. By using our website, you automatically consent to our cookie policy.


Næringsindhold pr. 100g


Energi::
172 kcal / 721 Kj
Fedt::
15.3 g
Heraf mættede fedtsyrer::
4.1 g
Kulhydrat::
3.3 g
Heraf sukkerarter::
0.9 g
Kostfibre::
1.7 g
Protein::
4.8 g
Salt::
0.36 g

Lamb Spinach in Sydhavn

Bindias Lamb Spinach er ikke kun lækker, men har alt du har brug for, for at føle dig mæt og få tilfredsstillet dine ernæringsbehov.

Korsblomstrede proteiner

I Indien er det normalt at spise masser af de såkaldte korsblomstrede grøntsager. Disse ofte mørkegrønne grøntsager findes over det meste af kloden, og tæller, udover spinat, også bl.a. blomkål, rosenkål, grønkål, bukkehorn og sennepsblade.

De korsblomstrede grøntsager er noget af det sundeste, man kan indtage; og i Vesten er vi langt om længe begyndt at få øjnene op for deres helbredende virkning, som bl.a. har været undersøgt i seriøs kræftforskning de seneste årtier.

Blandt mange sunde ting, indeholder denne grøntsags-familie masser af jern, calcium, fibre samt et væld af vitaminer. I kraft af at også være rig på proteiner, er det samtidigt forståeligt, at de korsblomstrede grøntsager som fx spinat er en yndet madvare for et stigende antal sundhedsbevidste forbrugere og blandt vegetarer og veganere.

Lamb Spinach på Bindia-måden

Vi laver vores Lamb Spinach som en ”Saag”, hvilket egentlig bare betyder ”bladgrønt” og typisk refererer til spinat. En Saag er en slags curry (indisk sovs/stuvning) lavet på hovedsageligt én type af bladgrønt som spinat, hakket broccoli, sennepsblade, grønkål, m.v.

Dette er en udbredt ret i Nordindien, hvor den ofte bliver serveret med brød.


Vi bruger hele spinatblade sammen med en anden korsblomstret grøntsag, nemlig bukkehorn, og spæder den endelige ret op med friske tomater og hvidløg for at give mere spinaten mere smag og fylde.

Mørt og lækkert

Da inderne hverken spiser svine- eller oksekød af hensyn til landets to største religioner Hinduismen og Islam, er de i stedet blevet specialister i lammekød, med alt hvad det indebærer af unikke traditioner og tekniker, for at udvælge det bedste kød og tilberede det bedst muligt. Hos Bindia har vi derfor klare retningslinjer for hvordan kødet udvælges og tilberedes.

Vi bruger kun kød fra fritgående og græssende lam fra New Zealand i vores Lamb Spinach, da dette kød har den bedste lugt og smag og ikke indeholder for meget fedt. Vi går altid målrettet efter ungt, og derfor mørt, kød, som vi selv skærer til efter alle kunstens regler, for at sørge for at slutproduktet er konsistent med vores standarder.

Herefter steger vi lammet sammen med en temperering af bl.a. ingefær, nellikke og hvidløg i en stor gryde. Dette fjerner både den karakteristiske lugt af lam og giver kødet smag, varme og karakter - Alt sammen gjort efter traditionelle procedurer.

Velbekomme!

Smag vores Lamb Spinach i din lokale Bindia på ØsterbroNørrebroFrederiksbergAmagerLyngby og Søborg eller bestil den her.

Aloo Gobi in Sydhavn - Bangan Burtha in Sydhavn - Bombay Mix in Sydhavn - Butter Cauliflower in Sydhavn - Butter Chicken in Sydhavn - Butter Lamb in Sydhavn - Butter Paneer in Sydhavn - Cauliflower Biryani in Sydhavn - Cauliflower Jeera Masala in Sydhavn - Cauliflower Korma in Sydhavn - Cauliflower Madras in Sydhavn - Cauliflower Platter in Sydhavn - Cauliflower Spinach in Sydhavn - Cauliflower Tikka Masala in Sydhavn - Channa Masala in Sydhavn - Chicken Biryani in Sydhavn - Chicken Jeera Masala in Sydhavn - Chicken Korma in Sydhavn - Chicken Madras in Sydhavn - Chicken Platter in Sydhavn - Chicken Spinach in Sydhavn - Chicken Tikka Masala in Sydhavn - Chutneys in Sydhavn - Coca-Cola in Sydhavn - Coca-Cola Zero in Sydhavn - Coconut Tamarind Cauliflower in Sydhavn - Coconut Tamarind Chicken in Sydhavn - Coconut Tamarind Lamb in Sydhavn - Coconut Tamarind Paneer in Sydhavn - Kale Salad in Sydhavn - Kingfisher in Sydhavn - Lamb Biryani in Sydhavn - Lamb Jeera Masala in Sydhavn - Lamb Korma in Sydhavn - Lamb Madras in Sydhavn - Lamb Platter in Sydhavn - Lamb Spinach in Sydhavn - Lamb Tikka Masala in Sydhavn - Lemonade in Sydhavn - Mango Chutney in Sydhavn - Mango Lassi in Sydhavn - Mattar Paneer in Sydhavn - Nan in Sydhavn - Paneer Biryani in Sydhavn - Paneer Jeera Masala in Sydhavn - Paneer Korma in Sydhavn - Paneer Madras in Sydhavn - Paneer Platter in Sydhavn - Paneer Spinach in Sydhavn - Paneer Tikka Masala in Sydhavn - Papadums in Sydhavn - Paratha in Sydhavn - Pilaoo Rice in Sydhavn - Raita in Sydhavn - Sparkling Water in Sydhavn - Spinach Bhaji in Sydhavn - Spring Water in Sydhavn - Yellow Dal in Sydhavn