Cookie Policy

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig med henblik på at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du automatisk samtykke til vores cookiepolitik.


When you visit our website, specific data are collected to optimize the user experience of the website. By using our website, you automatically consent to our cookie policy.


Næringsindhold pr. 100g


Energi::
179 kcal / 748 Kj
Fedt::
10.2 g
Heraf mættede fedtsyrer::
3.1 g
Kulhydrat::
16.0 g
Heraf sukkerarter::
2.1 g
Kostfibre::
0.8 g
Protein::
5.3 g
Salt::
0.18 g

Chicken Platter in Dyssegård

”Chicken Platter” (groft sagt ”kyllinge-tallerken” på engelsk) er en reference til sydindisk madkultur, hvor en stor tallerken (en såkaldt ”thali”) med forskellige små retter er et udbredt fænomen. I Sydindien har man generelt et mere simpelt køkken og det er derfor normalt at servere en større tallerken med flere simple ting på. Bindias Platters er inspireret af denne sydindiske tradition.

I Nordindien, hvor Bindias grundlægger og chefkok Amer Suleman selv er fra, er det omvendt kutyme at invitere sine gæster på noget, der mere minder om en buffet, hvor alt maden ligger i midten af det opdækkede bord, og alle bare tager det, de har lyst til.

”Det er en luksus og en tradition, som godt kan overraske en del vesterlændinge”, siger Amer Suleman. Bindias Platters er derfor en måde at samle lidt forskelligt på én tallerken, for både at gøre det mere simpelt, billigt og forståeligt for især den vestlige gæst.

Chicken Platter på Bindia-måden

På vores Chicken Platter serveres vores famøse Butter Chicken med aromatiske basmatiris. Lige siden vi åbnede i 2003, har Butter Chicken været vores mest populære ret.

”Himmelsk” skrev Jyllandspostens anmelder i sin tid om Bindias Butter Chicken, mens AOKs anmelder mente at vores Butter Chicken ”burde være på listen over ulovlige, vanedannende stoffer”.

Bindias Butter Chicken gennemgår hele fire forskellige tilsmagnings-faser (en indisk kogekunst kaldet temperering (eller tarka)) i løbet af dens tilblivelse, og vi bruger tilmed en masse krydderier, som man ikke finder i en Butter Chicken andre steder.

I alt anvender vi 23 forskellige ingredienser i denne publikumsfavorit; lige fra curryens base af tomater, ingefær og hvidløg til mere overraskende indhold som birkes og lakridsrod.

Sidst, men ikke mindst, bruger vi inderfilet fra danske kyllinger, som vi først marinerer i vores helt egen marinade af bl.a. ingefær, gurkemeje og bukkehorn, og herefter griller ved meget høje temperaturer, så kødet ikke tørrer ud, men forbliver saftigt og smagfuldt.

”Resultatet er vanedannende lækkert!” mente Berlingske Tidenes anmelder i hvert fald, men bedøm selv ved kigge forbi din lokale Bindia på Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg, Amager, Lyngby og Søborg eller bestil her.

Aloo Gobi in Dyssegård - Bangan Burtha in Dyssegård - Bombay Mix in Dyssegård - Butter Cauliflower in Dyssegård - Butter Chicken in Dyssegård - Butter Lamb in Dyssegård - Butter Paneer in Dyssegård - Cauliflower Biryani in Dyssegård - Cauliflower Jeera Masala in Dyssegård - Cauliflower Korma in Dyssegård - Cauliflower Madras in Dyssegård - Cauliflower Platter in Dyssegård - Cauliflower Spinach in Dyssegård - Cauliflower Tikka Masala in Dyssegård - Channa Masala in Dyssegård - Chicken Biryani in Dyssegård - Chicken Jeera Masala in Dyssegård - Chicken Korma in Dyssegård - Chicken Madras in Dyssegård - Chicken Platter in Dyssegård - Chicken Spinach in Dyssegård - Chicken Tikka Masala in Dyssegård - Chutneys in Dyssegård - Coca-Cola in Dyssegård - Coca-Cola Zero in Dyssegård - Coconut Tamarind Cauliflower in Dyssegård - Coconut Tamarind Chicken in Dyssegård - Coconut Tamarind Lamb in Dyssegård - Coconut Tamarind Paneer in Dyssegård - Kale Salad in Dyssegård - Kingfisher in Dyssegård - Lamb Biryani in Dyssegård - Lamb Jeera Masala in Dyssegård - Lamb Korma in Dyssegård - Lamb Madras in Dyssegård - Lamb Platter in Dyssegård - Lamb Spinach in Dyssegård - Lamb Tikka Masala in Dyssegård - Lemonade in Dyssegård - Mango Chutney in Dyssegård - Mango Lassi in Dyssegård - Mattar Paneer in Dyssegård - Nan in Dyssegård - Paneer Biryani in Dyssegård - Paneer Jeera Masala in Dyssegård - Paneer Korma in Dyssegård - Paneer Madras in Dyssegård - Paneer Platter in Dyssegård - Paneer Spinach in Dyssegård - Paneer Tikka Masala in Dyssegård - Papadums in Dyssegård - Paratha in Dyssegård - Pilaoo Rice in Dyssegård - Raita in Dyssegård - Sparkling Water in Dyssegård - Spinach Bhaji in Dyssegård - Spring Water in Dyssegård - Yellow Dal in Dyssegård