Cookie Policy

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig med henblik på at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du automatisk samtykke til vores cookiepolitik.


When you visit our website, specific data are collected to optimize the user experience of the website. By using our website, you automatically consent to our cookie policy.


Næringsindhold pr. 100g


Energi::
255 kcal / 1067 Kj
Fedt::
4.2 g
Heraf mættede fedtsyrer::
0.5 g
Kulhydrat::
47.5 g
Heraf sukkerarter::
2.4 g
Kostfibre::
0.2 g
Protein::
6.7 g
Salt::
0.80 g

Nan in Hellerup

”Nan” betyder, kort og godt, ”brød” på persisk. Helt oprindeligt spiste inderne brød som chapati og paratha. Nan, derimod, blev først introduceret ved det islamiske Delhi-sultanat i løbet af det 16. århundrede. Her var persisk det officielle sprog og Nan blev introduceret som en delikat morgenmad for mange royale.

Over de næste par hundrede år, blev det gradvist adopteret af den almindelige inder. I dag ses Nan-brødet i lidt forskellige afskygninger med næsten det samme navn, nærmest alle steder i Centralasien og på det indiske subkontinent.

Nan-brødet laves i en tandoor-ovn, ligesom flere andre indiske brød. En tandoor har flere funktioner til forskellige typer af mad: man kan fx grille kød eller grøntsager på syd (a la shish kebab) eller man kan presse Nan-dejen fast til ovnenes brandvarme vægge, hvor den kan sidde og bage sig selv til man piller den af væggen igen.


Modsat mange af de andre madbrød i Indien, er det her gæret og derfor meget mere luftigt. Det blev delvist populært fordi det holder sig bedre end de andre indiske madbrød og derfor ofte brugt ved større arrangementer

Et Nan kan laves på mange forskellige måder med forskellige smage eller fyld. Det kan desuden laves som en slags fast food wrap med indhold som kød, ost eller grøntsager.

Hos Bindia, har vi fokus på vores curries og andre hovedretter. Et for ’specielt’ nan-brød, der vil for meget, kan nemt clashe med hovedretten. Derfor holder vi os til den helt simple og klassiske nan.

Smag vores Nan i din lokale Bindia på ØsterbroNørrebroFrederiksbergAmagerLyngby og Søborg eller bestil den her.

Aloo Gobi in Hellerup - Bangan Burtha in Hellerup - Bombay Mix in Hellerup - Butter Cauliflower in Hellerup - Butter Cauliflower Platter in Hellerup - Butter Chicken in Hellerup - Butter Chicken Platter in Hellerup - Butter Lamb in Hellerup - Butter Lamb Platter in Hellerup - Butter Paneer in Hellerup - Butter Paneer Platter in Hellerup - Cauliflower Biryani in Hellerup - Cauliflower Jeera Masala in Hellerup - Cauliflower Korma in Hellerup - Cauliflower Madras in Hellerup - Cauliflower Spinach in Hellerup - Cauliflower Tikka Masala in Hellerup - Channa Masala in Hellerup - Chicken Biryani in Hellerup - Chicken Jeera Masala in Hellerup - Chicken Korma in Hellerup - Chicken Madras in Hellerup - Chicken Spinach in Hellerup - Chicken Tikka Masala in Hellerup - Chutneys in Hellerup - Coca-Cola in Hellerup - Coca-Cola Zero in Hellerup - Coconut Tamarind Cauliflower in Hellerup - Coconut Tamarind Chicken in Hellerup - Coconut Tamarind Lamb in Hellerup - Coconut Tamarind Paneer in Hellerup - Garlic Nan in Hellerup - Kale Salad in Hellerup - Kingfisher in Hellerup - Lamb Biryani in Hellerup - Lamb Jeera Masala in Hellerup - Lamb Korma in Hellerup - Lamb Madras in Hellerup - Lamb Spinach in Hellerup - Lamb Tikka Masala in Hellerup - Lemonade in Hellerup - Mango Chutney in Hellerup - Mango Lassi in Hellerup - Mango Mint Smoothie in Hellerup - Mattar Paneer in Hellerup - Nan in Hellerup - Paneer Biryani in Hellerup - Paneer Jeera Masala in Hellerup - Paneer Korma in Hellerup - Paneer Madras in Hellerup - Paneer Spinach in Hellerup - Paneer Tikka Masala in Hellerup - Papadums in Hellerup - Paratha in Hellerup - Pilaoo Rice in Hellerup - Raita in Hellerup - Sparkling Water in Hellerup - Spinach Bhaji in Hellerup - Spring Water in Hellerup - Yellow Dal in Hellerup