Cookie Policy

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig med henblik på at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du automatisk samtykke til vores cookiepolitik.


When you visit our website, specific data are collected to optimize the user experience of the website. By using our website, you automatically consent to our cookie policy.


Næringsindhold pr. 100g


Energi::
183 kcal / 764 Kj
Fedt::
14.1 g
Heraf mættede fedtsyrer::
4.3 g
Kulhydrat::
6.5 g
Heraf sukkerarter::
3.4 g
Kostfibre::
1.7 g
Protein::
7.3 g
Salt::
0.29 g

Chicken Korma in Søllerød

Bindias Chicken Korma er en avanceret indisk ret, der kræver tid, talent og tålmodighed fra kokkens side. Til gengæld er den cremede Chicken Korma altid besværet og ventetiden værd!

Nordindiske nødder

Kormaen er en kendt indisk curry (gryderet/sovs), der kan spores helt tilbage til det 16. århundrede og Mogul-dynastiets regeringstid i Nordindien. Denne curry var en yndet ret ved dynastiets hof og skulle efter sigende være serveret i en særlig hvid version ved indvielsen af Taj Mahal.

I Bindia laver vi Chicken Korma, som man gør i de bjergrige egne som Kashmir og Punjab, hvor Bindias grundlægger selv er fra. Her spiser man typisk meget mildere mad end i Sydindien, og man bruger ofte nødder i madlavningen i stedet for animalsk fedt, for at tilføje en masse sunde og nærende kalorier, som er så essentielle i disse kolde egne.

I vores Chicken Korma har vi derfor et helt særligt fokus på nødder; især cashew.

Ligesom i vores Butter-curry, har vi også udviklet det helt rigtige mix af nødder og frø til vores Korma, som ikke kun tilføjer retten nogle sunde kalorier, men samtidigt giver en lækker cremet konsistens og en helt speciel sødme med subtile nøddeagtige nuancer.

Chicken Korma er samlet set en ret kompleks ret, der både forlanger know-how og tålmodighed af kokken. Udover nødder og know-how, kræver denne curry også masser af løg, som både er centrale i opbygningen af curryens grundlæggende base og tilsættes gavmildt i løbet af tilberedningen.

Chicken Korma på Bindia-måden

I Bindias Korma er der meget duft og varme, som især kommer af flere tempereringer med ’varme’ krydderier som nellike og kardemomme.

Temperering er en særlig krydrings-teknik, udbredt i Indien og dets nabolande Pakistan, Nepal, Bangladesh og Sri Lanka. Ved temperering lynsteges knuste krydderier ved brandende varme temperaturer. Når krydderierne rammer det kogende fedtstof, udsættes de for sådan et varme-chok at de straks udskiller deres essentielle olier og dermed masser af smag.

Sidst, men ikke mindst, bruger vi inderfilet fra danske kyllinger i vores Chicken Korma. Dissse marinerer vi først i vores helt egen marinade af af tandoori-krydderier, som er krydderier, der kan tåle de meget høje temperaturer, der opstår i en tandoor-ovn. I vores marinade inkluderer disse bl.a. ingefær, gurkemeje og bukkehorn. Til sidst griller vi kødet ved meget høje temperaturer, for at sørge for at det ikke tørrer ud, men forbliver saftigt og smagfuldt.

Velbekomme!

Smag vores Chicken Korma i din lokale Bindia på Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg, Amager, Lyngby og Søborg eller bestil den her.

Aloo Gobi in Søllerød - Bangan Burtha in Søllerød - Bombay Mix in Søllerød - Butter Cauliflower in Søllerød - Butter Chicken in Søllerød - Butter Lamb in Søllerød - Butter Paneer in Søllerød - Cauliflower Biryani in Søllerød - Cauliflower Jeera Masala in Søllerød - Cauliflower Korma in Søllerød - Cauliflower Madras in Søllerød - Cauliflower Platter in Søllerød - Cauliflower Spinach in Søllerød - Cauliflower Tikka Masala in Søllerød - Channa Masala in Søllerød - Chicken Biryani in Søllerød - Chicken Jeera Masala in Søllerød - Chicken Korma in Søllerød - Chicken Madras in Søllerød - Chicken Platter in Søllerød - Chicken Spinach in Søllerød - Chicken Tikka Masala in Søllerød - Chutneys in Søllerød - Coca-Cola in Søllerød - Coca-Cola Zero in Søllerød - Coconut Tamarind Cauliflower in Søllerød - Coconut Tamarind Chicken in Søllerød - Coconut Tamarind Lamb in Søllerød - Coconut Tamarind Paneer in Søllerød - Garlic Nan in Søllerød - Kale Salad in Søllerød - Kingfisher in Søllerød - Lamb Biryani in Søllerød - Lamb Jeera Masala in Søllerød - Lamb Korma in Søllerød - Lamb Madras in Søllerød - Lamb Platter in Søllerød - Lamb Spinach in Søllerød - Lamb Tikka Masala in Søllerød - Lemonade in Søllerød - Mango Chutney in Søllerød - Mango Lassi in Søllerød - Mattar Paneer in Søllerød - Nan in Søllerød - Paneer Biryani in Søllerød - Paneer Jeera Masala in Søllerød - Paneer Korma in Søllerød - Paneer Madras in Søllerød - Paneer Platter in Søllerød - Paneer Spinach in Søllerød - Paneer Tikka Masala in Søllerød - Papadums in Søllerød - Paratha in Søllerød - Pilaoo Rice in Søllerød - Raita in Søllerød - Sparkling Water in Søllerød - Spinach Bhaji in Søllerød - Spring Water in Søllerød - Yellow Dal in Søllerød