Cookie Policy

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig med henblik på at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du automatisk samtykke til vores cookiepolitik.


When you visit our website, specific data are collected to optimize the user experience of the website. By using our website, you automatically consent to our cookie policy.


Næringsindhold pr. 100g


Energi::
172 kcal / 721 Kj
Fedt::
15.3 g
Heraf mættede fedtsyrer::
4.1 g
Kulhydrat::
3.3 g
Heraf sukkerarter::
0.9 g
Kostfibre::
1.7 g
Protein::
4.8 g
Salt::
0.36 g

Lamb Spinach in Valby

Bindias Lamb Spinach er ikke kun lækker, men har alt du har brug for, for at føle dig mæt og få tilfredsstillet dine ernæringsbehov.

Korsblomstrede proteiner

I Indien er det normalt at spise masser af de såkaldte korsblomstrede grøntsager. Disse ofte mørkegrønne grøntsager findes over det meste af kloden, og tæller, udover spinat, også bl.a. blomkål, rosenkål, grønkål, bukkehorn og sennepsblade.

De korsblomstrede grøntsager er noget af det sundeste, man kan indtage; og i Vesten er vi langt om længe begyndt at få øjnene op for deres helbredende virkning, som bl.a. har været undersøgt i seriøs kræftforskning de seneste årtier.

Blandt mange sunde ting, indeholder denne grøntsags-familie masser af jern, calcium, fibre samt et væld af vitaminer. I kraft af at også være rig på proteiner, er det samtidigt forståeligt, at de korsblomstrede grøntsager som fx spinat er en yndet madvare for et stigende antal sundhedsbevidste forbrugere og blandt vegetarer og veganere.

Lamb Spinach på Bindia-måden

Vi laver vores Lamb Spinach som en ”Saag”, hvilket egentlig bare betyder ”bladgrønt” og typisk refererer til spinat. En Saag er en slags curry (indisk sovs/stuvning) lavet på hovedsageligt én type af bladgrønt som spinat, hakket broccoli, sennepsblade, grønkål, m.v.

Dette er en udbredt ret i Nordindien, hvor den ofte bliver serveret med brød.


Vi bruger hele spinatblade sammen med en anden korsblomstret grøntsag, nemlig bukkehorn, og spæder den endelige ret op med friske tomater og hvidløg for at give mere spinaten mere smag og fylde.

Mørt og lækkert

Da inderne hverken spiser svine- eller oksekød af hensyn til landets to største religioner Hinduismen og Islam, er de i stedet blevet specialister i lammekød, med alt hvad det indebærer af unikke traditioner og tekniker, for at udvælge det bedste kød og tilberede det bedst muligt. Hos Bindia har vi derfor klare retningslinjer for hvordan kødet udvælges og tilberedes.

Vi bruger kun kød fra fritgående og græssende lam fra New Zealand i vores Lamb Spinach, da dette kød har den bedste lugt og smag og ikke indeholder for meget fedt. Vi går altid målrettet efter ungt, og derfor mørt, kød, som vi selv skærer til efter alle kunstens regler, for at sørge for at slutproduktet er konsistent med vores standarder.

Herefter steger vi lammet sammen med en temperering af bl.a. ingefær, nellikke og hvidløg i en stor gryde. Dette fjerner både den karakteristiske lugt af lam og giver kødet smag, varme og karakter - Alt sammen gjort efter traditionelle procedurer.

Velbekomme!

Smag vores Lamb Spinach i din lokale Bindia på ØsterbroNørrebroFrederiksbergAmagerLyngby og Søborg eller bestil den her.

Aloo Gobi in Valby - Bangan Burtha in Valby - Bombay Mix in Valby - Butter Cauliflower in Valby - Butter Chicken in Valby - Butter Lamb in Valby - Butter Paneer in Valby - Cauliflower Biryani in Valby - Cauliflower Jeera Masala in Valby - Cauliflower Korma in Valby - Cauliflower Madras in Valby - Cauliflower Platter in Valby - Cauliflower Spinach in Valby - Cauliflower Tikka Masala in Valby - Channa Masala in Valby - Chicken Biryani in Valby - Chicken Jeera Masala in Valby - Chicken Korma in Valby - Chicken Madras in Valby - Chicken Platter in Valby - Chicken Spinach in Valby - Chicken Tikka Masala in Valby - Chutneys in Valby - Coca-Cola in Valby - Coca-Cola Zero in Valby - Coconut Tamarind Cauliflower in Valby - Coconut Tamarind Chicken in Valby - Coconut Tamarind Lamb in Valby - Coconut Tamarind Paneer in Valby - Kale Salad in Valby - Kingfisher in Valby - Lamb Biryani in Valby - Lamb Jeera Masala in Valby - Lamb Korma in Valby - Lamb Madras in Valby - Lamb Platter in Valby - Lamb Spinach in Valby - Lamb Tikka Masala in Valby - Lemonade in Valby - Mango Chutney in Valby - Mango Lassi in Valby - Mattar Paneer in Valby - Nan in Valby - Paneer Biryani in Valby - Paneer Jeera Masala in Valby - Paneer Korma in Valby - Paneer Madras in Valby - Paneer Platter in Valby - Paneer Spinach in Valby - Paneer Tikka Masala in Valby - Papadums in Valby - Paratha in Valby - Pilaoo Rice in Valby - Raita in Valby - Sparkling Water in Valby - Spinach Bhaji in Valby - Spring Water in Valby - Yellow Dal in Valby