Cookie Policy

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig med henblik på at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du automatisk samtykke til vores cookiepolitik.


When you visit our website, specific data are collected to optimize the user experience of the website. By using our website, you automatically consent to our cookie policy.


Næringsindhold pr. 100g


Energi::
255 kcal / 1067 Kj
Fedt::
4.2 g
Heraf mættede fedtsyrer::
0.5 g
Kulhydrat::
47.5 g
Heraf sukkerarter::
2.4 g
Kostfibre::
0.2 g
Protein::
6.7 g
Salt::
0.80 g

Nan in Vangede

”Nan” betyder, kort og godt, ”brød” på persisk. Helt oprindeligt spiste inderne brød som chapati og paratha. Nan, derimod, blev først introduceret ved det islamiske Delhi-sultanat i løbet af det 16. århundrede. Her var persisk det officielle sprog og Nan blev introduceret som en delikat morgenmad for mange royale.

Over de næste par hundrede år, blev det gradvist adopteret af den almindelige inder. I dag ses Nan-brødet i lidt forskellige afskygninger med næsten det samme navn, nærmest alle steder i Centralasien og på det indiske subkontinent.

Nan-brødet laves i en tandoor-ovn, ligesom flere andre indiske brød. En tandoor har flere funktioner til forskellige typer af mad: man kan fx grille kød eller grøntsager på syd (a la shish kebab) eller man kan presse Nan-dejen fast til ovnenes brandvarme vægge, hvor den kan sidde og bage sig selv til man piller den af væggen igen.


Modsat mange af de andre madbrød i Indien, er det her gæret og derfor meget mere luftigt. Det blev delvist populært fordi det holder sig bedre end de andre indiske madbrød og derfor ofte brugt ved større arrangementer

Et Nan kan laves på mange forskellige måder med forskellige smage eller fyld. Det kan desuden laves som en slags fast food wrap med indhold som kød, ost eller grøntsager.

Hos Bindia, har vi fokus på vores curries og andre hovedretter. Et for ’specielt’ nan-brød, der vil for meget, kan nemt clashe med hovedretten. Derfor holder vi os til den helt simple og klassiske nan.

Smag vores Nan i din lokale Bindia på ØsterbroNørrebroFrederiksbergAmagerLyngby og Søborg eller bestil den her.

Aloo Gobi in Vangede - Bangan Burtha in Vangede - Bombay Mix in Vangede - Butter Cauliflower in Vangede - Butter Chicken in Vangede - Butter Lamb in Vangede - Butter Paneer in Vangede - Cauliflower Biryani in Vangede - Cauliflower Jeera Masala in Vangede - Cauliflower Korma in Vangede - Cauliflower Madras in Vangede - Cauliflower Platter in Vangede - Cauliflower Spinach in Vangede - Cauliflower Tikka Masala in Vangede - Channa Masala in Vangede - Chicken Biryani in Vangede - Chicken Jeera Masala in Vangede - Chicken Korma in Vangede - Chicken Madras in Vangede - Chicken Platter in Vangede - Chicken Spinach in Vangede - Chicken Tikka Masala in Vangede - Chutneys in Vangede - Coca-Cola in Vangede - Coca-Cola Zero in Vangede - Coconut Tamarind Cauliflower in Vangede - Coconut Tamarind Chicken in Vangede - Coconut Tamarind Lamb in Vangede - Coconut Tamarind Paneer in Vangede - Kale Salad in Vangede - Kingfisher in Vangede - Lamb Biryani in Vangede - Lamb Jeera Masala in Vangede - Lamb Korma in Vangede - Lamb Madras in Vangede - Lamb Platter in Vangede - Lamb Spinach in Vangede - Lamb Tikka Masala in Vangede - Lemonade in Vangede - Mango Chutney in Vangede - Mango Lassi in Vangede - Mattar Paneer in Vangede - Nan in Vangede - Paneer Biryani in Vangede - Paneer Jeera Masala in Vangede - Paneer Korma in Vangede - Paneer Madras in Vangede - Paneer Platter in Vangede - Paneer Spinach in Vangede - Paneer Tikka Masala in Vangede - Papadums in Vangede - Paratha in Vangede - Pilaoo Rice in Vangede - Raita in Vangede - Sparkling Water in Vangede - Spinach Bhaji in Vangede - Spring Water in Vangede - Yellow Dal in Vangede