Cookie Policy

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig med henblik på at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du automatisk samtykke til vores cookiepolitik.


When you visit our website, specific data are collected to optimize the user experience of the website. By using our website, you automatically consent to our cookie policy.


Næringsindhold pr. 100g


Energi::
217 kcal / 906 Kj
Fedt::
0.8 g
Heraf mættede fedtsyrer::
0.4 g
Kulhydrat::
49.3 g
Heraf sukkerarter::
32.2 g
Kostfibre::
1.7 g
Protein::
1.0 g
Salt::
2.28 g

Mango Chutney in Frederiksdal

Chutney er en indisk dyppelse, der opstod for omkring 2.500 år siden, og som Romerne og Briterne senere tog til sig, efter deres ophold på det indiske subkontinent.

De indiske chutneys minder meget om det, vi ville kalde en syltning herhjemme, og består typisk af frugt eller grøntsager most med krydderier og naturligt konserveret med fx eddike, sukker eller salt. Disse er meget populære i især Sydindien, hvor det er normalt at man nyder flere små komplimenterende chutneys til en stor tallerken med flere små simple rette (en såkaldt ”Thali”). Den mest kendte Chutney (i Vesten i hvert fald) må siges at være Mango Chutney.

Mango Chutney på Bindia-måden

Lige inden den er er helt moden og selv falder af træet, plukkes mangoen og dens kød skæres i mindre stykker eller hakkes fuldstændigt. Frugtkødet bliver herefter lagret i sukker med muligheden for at tilføje lidt ekstra surt eller syrligt til den søde frugt.

Mangoen er en sæsonfrugt, så når man lagrer den, som man gør i Indien, kan den spises året rundt i mindre bidder. Det er derfor ikke noget man spiser så tit eller i de mængder, som man kan have en tilbøjelighed til at tro i Vesten.

Bindias Mango Chutney adskiller sig med at den indeholder mindre sukker end en typisk Mango Chutney. Til gengæld er der mindst lige så meget smag bl.a. med hjælp fra frisk mynte og sortkommen. Den skal prøves.

Velbekomme!

Smag vores Mango Chutney i din lokale Bindia på ØsterbroNørrebroFrederiksbergAmagerLyngby og Søborg eller bestil den her.

Aloo Gobi in Frederiksdal - Bangan Burtha in Frederiksdal - Bombay Mix in Frederiksdal - Butter Cauliflower in Frederiksdal - Butter Chicken in Frederiksdal - Butter Lamb in Frederiksdal - Butter Paneer in Frederiksdal - Cauliflower Biryani in Frederiksdal - Cauliflower Jeera Masala in Frederiksdal - Cauliflower Korma in Frederiksdal - Cauliflower Madras in Frederiksdal - Cauliflower Platter in Frederiksdal - Cauliflower Spinach in Frederiksdal - Cauliflower Tikka Masala in Frederiksdal - Channa Masala in Frederiksdal - Chicken Biryani in Frederiksdal - Chicken Jeera Masala in Frederiksdal - Chicken Korma in Frederiksdal - Chicken Madras in Frederiksdal - Chicken Platter in Frederiksdal - Chicken Spinach in Frederiksdal - Chicken Tikka Masala in Frederiksdal - Chutneys in Frederiksdal - Coca-Cola in Frederiksdal - Coca-Cola Zero in Frederiksdal - Coconut Tamarind Cauliflower in Frederiksdal - Coconut Tamarind Chicken in Frederiksdal - Coconut Tamarind Lamb in Frederiksdal - Coconut Tamarind Paneer in Frederiksdal - Kale Salad in Frederiksdal - Kingfisher in Frederiksdal - Lamb Biryani in Frederiksdal - Lamb Jeera Masala in Frederiksdal - Lamb Korma in Frederiksdal - Lamb Madras in Frederiksdal - Lamb Platter in Frederiksdal - Lamb Spinach in Frederiksdal - Lamb Tikka Masala in Frederiksdal - Lemonade in Frederiksdal - Mango Chutney in Frederiksdal - Mango Lassi in Frederiksdal - Mattar Paneer in Frederiksdal - Nan in Frederiksdal - Paneer Biryani in Frederiksdal - Paneer Jeera Masala in Frederiksdal - Paneer Korma in Frederiksdal - Paneer Madras in Frederiksdal - Paneer Platter in Frederiksdal - Paneer Spinach in Frederiksdal - Paneer Tikka Masala in Frederiksdal - Papadums in Frederiksdal - Paratha in Frederiksdal - Pilaoo Rice in Frederiksdal - Raita in Frederiksdal - Sparkling Water in Frederiksdal - Spinach Bhaji in Frederiksdal - Spring Water in Frederiksdal - Yellow Dal in Frederiksdal