Loading…
Reservér et bord

Reservér bord på Bindia Trianglen

requried
requried
:
requried
requried
requried

Vi sender en kort opfølgende mail og spørger om din feedback.

Online bestilling

Besøg vores nye Bindia på Søborg Hovedgade 57

Indisk Mad / Take Away and Dine-in - Lyngby


Information om beliggenhed

Lyngby Hovedgade er handelsgaden i Lyngby. Trods bilerne har Lyngby Hovedgade en utrolig varm og hyggelig atmosfære. Oplev de mange specialbutikker, hvor du kan finde alt hvad hjertet begærer.

Vores butik i Lyngby er placeret lige ved siden af den smukkeste blomsterhandel midt på hovedgaden. Vi har udendørs siddepladser, da gaden er bred og fuld af grønne træer. Det føles som at sidde i en botanisk have, mens du nyder den velsmagende curry udendørs på Lyngby Hovedgade. Det er en uvurderlig oplevelse.

Lyngby Hovedgade bugner med indkøbsmuligheder og du vil helt sikkert ikke gå tomhændet hjem: se det store udvalg af luksusvarer som tøj, sko, smykker, parfume osv. i nærliggende Magasin eller Lyngby Storcenter. Det er absolut værd at besøge Lyngbys lokale miljø, hvis du skal shoppe.

I sommerhalvåret kan du også tage en bådtur på søerne i Lyngby og de nærliggende områder, for at opleve den smukke natur. Sørg for at tage frokost med fra Bindia, da madudvalget på søerne er stærkt begrænset.

Der findes en masse restauranter i området, men du vil bemærke, at Bindia er unik, da den har et åbent køkken. Det er sjovt at se, hvordan maden tilberedes lige foran dig.

Mange lokale familier foretrækker en hurtig og sund take away middag, og Bindia giver en fantastisk mulighed for lige præcis dette.

Vi har også sunde frokostretter som Salater, Biryanis & Rolls. Hvis du arbejder i nærheden, kan du nyde en sund og hurtig firmafrokost fra Bindia.


Åbningstider


Vi har åbent hele året rundt, Man. - Lør. fra .

Vi holder dog lukket d. 24. samt d. 31. december.

Hvad kunderne siger om os?