Åbningstider
-
Man - Søn
16:00 - 21:00
-
Kun lukket
24/12 & 31/12
I sommeren 2019 kunne vi åbne dørene op til en spritny Bindia med en kapacitet på 20 siddeplader og derfor plads til både større og mindre selskaber.
Du kan fx sidde i vores store vinduesparti og spise vores populære Butter Chicken eller en af vores vegetariske og veganske retter; eller du kan bruge pladsen til at vente på at få det med som take-away. I den anden ende af restaurationen finder du borde og bænke i stil med en typisk diner, mens du i midten af det hele finder vores store, åbne køkken, der ikke kun laver mad til vores spisende gæster, men også håndterer et væld af take-away-ordrer fra det meste af Amager.
Uanset hvor du sætter dig i vores Bindia på Amager, befinder du dig altid i store, lyse lokaler og altid med udsigt til livet på Amagerbrogade. Tag en rundtur i vores Amager-butik her.
Hos Bindia på Amagerbrogade leverer vi til følgende byer i nærområdet: Amager Fælled, Amagerbro, Holmen, Islands Brygge, Kastrup, København S, Sundbyvester, Tårnby, Tårnbylund og Øresund.
Er du i tvivl om vi leverer til dig, så gå til check out og indtast din adresse. Så kan du se det med det samme!
Vi er uden tvivl stolte over vores flotte take-away og dine-in på Amager – et af det nyeste medlemmer af Bindia Familien. Den er resultatet af hvad der skete godt 16 år tidligere, da vi i september 2003 åbnede den allerførste Bindia på Blegdamsvej lige overfor Trianglen og Fælledparkens hovedindgang.
Her fik vi hurtigt en masse glade kunder, som i stigende grad bad om få vores indiske retter med som take-away. Successen med take-away gjorde at de Bindia-butikker, vi åbnede de næste 15 år, i højere grad fokuserede på take-away. Udvidelsen af Bindia-kæden nødvendiggjorde at vi til sidste måtte flytte vores produktion og administration til passende lokaler i Hvidovre i 2017.
For bedre at få udbredt den gode Bindia-mad i Københavnsområdet, lukkede vi vores første deciderede take-away-sted med henblik på at åbne vores to seneste take-away og dine-in-steder: først på Amager i 2019 og senere i Søborg. Ikke lang tid efter, vi havde åbnet på Amager, strømlinede vi vores koncept således at alle vores steder nu – i tillæg til at lave take-away – tilbyder vores gæster muligheden for dine-in, hvilket vil sige at man altid kan blive og spise sin mad til samme gode pris.
Grundet sin smarte opdeling, passer det nye sted på Amager perfekt til både vores take-away- og dine-in-gæster. Uanset om du sidder ved det store vindue og venter på din take-away eller du sidder med et større selskab som gæst på stedet, befinder du dig altid i behagelige og lyse lokaler med udsigt til livet på Amagerbrogade.
Denne Bindia er den første Bindia, der ikke ligger på Sjælland – og vi tror næppe, vi kunne have fundet et meget bedre sted at placere os.
Amager, som er Danmarks tættest befolkede ø, har siden de tidlige 1990ere oplevet en stødt befolkningstilvækst, og Amagerbrogade er øens hovedpulsåre, der uafbrudt skærer sig igennem hele øen - fra indre by til lufthavnen (den skifter dog navn til Torvegade efter voldene ved Christianshavn, og til Amager Landevej omkring Tårnby).
Hvis du går fra Bindia på Amagerbrogade og ned ad Øresundsvej, kommer du til området omkring Lergravsparken og Amager Strand, som er et af de steder, der har oplevet størst befolkningstilvækst og byggeboom det seneste årti. Her er samtidigt flere gode steder at nyde vores take-away.
Lergravsparken, der i 2002 fik sin egen Metro station, er en hyggelig park med en masse fine lommer af liv, som deles med områdets børn og unge samt de ældre, der bor i de ældreboliger, der er beliggende inde i parken.
Hvis man fortsætter længere nede af Øresundsvej, kommer man til sidst til Øresund og Amager Strandpark. Strandparken er oprindeligt anlagt i 1933 og voksede de efterfølgende år med tilføjelsen af mere sand og græsområder.
Strandparkens nuværende udseende kom dog først i 2005, da stedet fik lidt af et ansigtsløft i form af en lang kunstig ø med bl.a. kiosker, træningsfaciliteter og en lang vandrerute. Hver sommer er strandparken fyldt med glade og aktive badegæster fra nær og fjern, og derfor er det et oplagt sted at nyde sol, strand og Bindias lækre take-away.
Hvis du ønsker mere madro og ikke ønsker at gå så langt med vores take-away, så ligger Sundbyøster Kirkegård godt 100 meter fra Bindia på Amager. Du skal blot krydse Amagerbrogade og gå ned for enden af Hveensvej. Dette er den ældste del af Sundby Kirkegård, og er under afvikling som decideret kirkegård. I dag er det en lille, hyggelig, og, for manges vedkommende, ukendt park med ganske få gamle gravsten tilbage.
Uanset om du ønsker at tage vores take-away med videre eller blive og spise den, er du velkommen i Bindia på Amagerbrogade 146!
Vi serverer store, sunde portioner, der samtidigt egner sig særdeles godt til at komme på køl og varmes igen. Læs vores anbefaling til hvordan du bedst genopvarmer vores take-away her.
De gode, gammeldags metoder i det indiske køkken, som vi med stolthed viderefører i Bindia, giver nemlig maden en naturlig og bæredygtig holdbarhed og er derfor medvirkende til at du, sammen med os, kan være med til at formindske madspild.
En ægte indisk curry tager lang tid at lave, da den skal stå og simre hele dagen. Den allersidste del af madlavningen klares dog først, når vi har modtaget din ordre – og vi bruger aldrig mere, end det du får.
I Bindia har vi faktisk så lidt madspil, at bevægelsen mod madspild, Too Good To Go, fandt det aldeles unødvendigt at inkludere os på deres app og platform, på trods af en underskrevet kontrakt om samarbejde.
Siden 2015 har vi haft Det Økologiske Spisemærke, da vi, som det første indiske køkken i Skandinavien, satte
fokus på økologien og bæredygtighed. Herudover bruger vi hverken konserveringsmidler, tilsætningsstoffer,
farvestoffer eller friture i vores madlavning.
Vi har en målsætning om forsat at blive endnu grønnere og i 2020 besluttede vi os derfor for at gøre vores
emballage mere miljøvenligt. Alt fra vores bæreposer, menukort og take-away-skåle er nu fremstillet af 100%
genanvendt, ubleget papir. Både vores poser og menukort kan sorteres som papir - men vi anbefaler at man
genanvender posen så meget som muligt først. For at skålene skal kunne tåle den varme, flydende mad, er en
tynd plast-coating på indersiden nødvendig. Derfor skal skåle og tilhørende låg sorteres som almindeligt
husholdningsaffald.
Så kan du nyde landets bedste indiske take-away med ren samvittighed.
Bestil vores lækre take-away her!
Læs mere om vores filosofi og værdier her.
Man - Søn
16:00 - 21:00
Kun lukket
24/12 & 31/12
© 2003 - 2024 Bindia. Alle rettigheder forbeholdt.