Cookie Policy

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig med henblik på at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du automatisk samtykke til vores cookiepolitik.


When you visit our website, specific data are collected to optimize the user experience of the website. By using our website, you automatically consent to our cookie policy.


Næringsindhold pr. 100g


Energi::
255 kcal / 1067 Kj
Fedt::
4.2 g
Heraf mættede fedtsyrer::
0.5 g
Kulhydrat::
47.5 g
Heraf sukkerarter::
2.4 g
Kostfibre::
0.2 g
Protein::
6.7 g
Salt::
0.80 g

Nan in Jægersborg

”Nan” betyder, kort og godt, ”brød” på persisk. Helt oprindeligt spiste inderne brød som chapati og paratha. Nan, derimod, blev først introduceret ved det islamiske Delhi-sultanat i løbet af det 16. århundrede. Her var persisk det officielle sprog og Nan blev introduceret som en delikat morgenmad for mange royale.

Over de næste par hundrede år, blev det gradvist adopteret af den almindelige inder. I dag ses Nan-brødet i lidt forskellige afskygninger med næsten det samme navn, nærmest alle steder i Centralasien og på det indiske subkontinent.

Nan-brødet laves i en tandoor-ovn, ligesom flere andre indiske brød. En tandoor har flere funktioner til forskellige typer af mad: man kan fx grille kød eller grøntsager på syd (a la shish kebab) eller man kan presse Nan-dejen fast til ovnenes brandvarme vægge, hvor den kan sidde og bage sig selv til man piller den af væggen igen.


Modsat mange af de andre madbrød i Indien, er det her gæret og derfor meget mere luftigt. Det blev delvist populært fordi det holder sig bedre end de andre indiske madbrød og derfor ofte brugt ved større arrangementer

Et Nan kan laves på mange forskellige måder med forskellige smage eller fyld. Det kan desuden laves som en slags fast food wrap med indhold som kød, ost eller grøntsager.

Hos Bindia, har vi fokus på vores curries og andre hovedretter. Et for ’specielt’ nan-brød, der vil for meget, kan nemt clashe med hovedretten. Derfor holder vi os til den helt simple og klassiske nan.

Smag vores Nan i din lokale Bindia på ØsterbroNørrebroFrederiksbergAmagerLyngby og Søborg eller bestil den her.

Aloo Gobi in Jægersborg - Bangan Burtha in Jægersborg - Bombay Mix in Jægersborg - Butter Cauliflower in Jægersborg - Butter Chicken in Jægersborg - Butter Lamb in Jægersborg - Butter Paneer in Jægersborg - Cauliflower Biryani in Jægersborg - Cauliflower Jeera Masala in Jægersborg - Cauliflower Korma in Jægersborg - Cauliflower Madras in Jægersborg - Cauliflower Platter in Jægersborg - Cauliflower Spinach in Jægersborg - Cauliflower Tikka Masala in Jægersborg - Channa Masala in Jægersborg - Chicken Biryani in Jægersborg - Chicken Jeera Masala in Jægersborg - Chicken Korma in Jægersborg - Chicken Madras in Jægersborg - Chicken Platter in Jægersborg - Chicken Spinach in Jægersborg - Chicken Tikka Masala in Jægersborg - Chutneys in Jægersborg - Coca-Cola in Jægersborg - Coca-Cola Zero in Jægersborg - Coconut Tamarind Cauliflower in Jægersborg - Coconut Tamarind Chicken in Jægersborg - Coconut Tamarind Lamb in Jægersborg - Coconut Tamarind Paneer in Jægersborg - Kale Salad in Jægersborg - Kingfisher in Jægersborg - Lamb Biryani in Jægersborg - Lamb Jeera Masala in Jægersborg - Lamb Korma in Jægersborg - Lamb Madras in Jægersborg - Lamb Platter in Jægersborg - Lamb Spinach in Jægersborg - Lamb Tikka Masala in Jægersborg - Lemonade in Jægersborg - Mango Chutney in Jægersborg - Mango Lassi in Jægersborg - Mattar Paneer in Jægersborg - Nan in Jægersborg - Paneer Biryani in Jægersborg - Paneer Jeera Masala in Jægersborg - Paneer Korma in Jægersborg - Paneer Madras in Jægersborg - Paneer Platter in Jægersborg - Paneer Spinach in Jægersborg - Paneer Tikka Masala in Jægersborg - Papadums in Jægersborg - Paratha in Jægersborg - Pilaoo Rice in Jægersborg - Raita in Jægersborg - Sparkling Water in Jægersborg - Spinach Bhaji in Jægersborg - Spring Water in Jægersborg - Yellow Dal in Jægersborg