Cookie Policy

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig med henblik på at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du automatisk samtykke til vores cookiepolitik.


When you visit our website, specific data are collected to optimize the user experience of the website. By using our website, you automatically consent to our cookie policy.


Næringsindhold pr. 100g


Energi::
209 kcal / 872 Kj
Fedt::
18.9 g
Heraf mættede fedtsyrer::
3.1 g
Kulhydrat::
7.0 g
Heraf sukkerarter::
0.8 g
Kostfibre::
1.4 g
Protein::
1.7 g
Salt::
0.13 g

Aloo Gobi in Virum

Som med så mange andre indiske retter, hentyder navnet Aloo Gobi til hovedingredienserne kartoffel (aloo) og blomkål (gobi) i denne indiske vegetar-klassiker, der ofte fungerer som en side-ret til større måltider.

Et grønt menukort

Selvom den kan laves på mange forskellige måder, er synet af de gullige blomkål meget karakteristisk for Aloo Gobi, der får sin særlige farve fra gurkemejen, som også er det farvegivende krydderi i de mest gængse karrypulvere.

Det er en kødfri ret, der er blevet populær i Indien og Pakistan, og hos Bindia serverer vi den i en vegansk version.

Nærmest alle Indiens større religioner som Hinduismen, Buddhismen, Sikhismen og Jainismen samt verdens ældste medicinsystem Ayurveda enten advokerer for en kødfri kost eller direkte forbyder kødforbrug.

En undersøgelse fra 2021 indikerer da også at omkring 40% af landets befolkning identificerer sig som vegetarer, mens dette tal er langt højere i enkelte stater som fx landets geografisk største Rajastan, hvor det gælder for 3 ud af 4.

Udover Bindias 9 decideret vegetariske og veganske retter, er det samtidigt muligt at bestille samtlige af vores lækre curries i en vegetarisk version.

Aloo Gobi på Bindia-måden

Bindias veganske Aloo Gobi har, udover de pandestegte kartofler og blomkål, fokus på den helt rigtige temperering af spidskommen og forskellige frø med bl.a. chili og koriander.

Temperering er en krydrings-teknik fra det indiske subkontinent, hvor knuste krydderier lynsteges ved brandende varme temperaturer. Når krydderierne rammer det kogende fedtstof, udsættes de for sådan et varme-chok, at de straks udskiller deres essentielle olier og dermed masser af smag.

Velbekomme!

Smag vores Aloo Gobi i din lokale Bindia på Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg, Amager, Lyngby og Søborg eller bestil den her.

Aloo Gobi in Virum - Bangan Burtha in Virum - Bombay Mix in Virum - Butter Cauliflower in Virum - Butter Chicken in Virum - Butter Lamb in Virum - Butter Paneer in Virum - Cauliflower Biryani in Virum - Cauliflower Jeera Masala in Virum - Cauliflower Korma in Virum - Cauliflower Madras in Virum - Cauliflower Platter in Virum - Cauliflower Spinach in Virum - Cauliflower Tikka Masala in Virum - Channa Masala in Virum - Chicken Biryani in Virum - Chicken Jeera Masala in Virum - Chicken Korma in Virum - Chicken Madras in Virum - Chicken Platter in Virum - Chicken Spinach in Virum - Chicken Tikka Masala in Virum - Chutneys in Virum - Coca-Cola in Virum - Coca-Cola Zero in Virum - Coconut Tamarind Cauliflower in Virum - Coconut Tamarind Chicken in Virum - Coconut Tamarind Lamb in Virum - Coconut Tamarind Paneer in Virum - Kale Salad in Virum - Kingfisher in Virum - Lamb Biryani in Virum - Lamb Jeera Masala in Virum - Lamb Korma in Virum - Lamb Madras in Virum - Lamb Platter in Virum - Lamb Spinach in Virum - Lamb Tikka Masala in Virum - Lemonade in Virum - Mango Chutney in Virum - Mango Lassi in Virum - Mattar Paneer in Virum - Nan in Virum - Paneer Biryani in Virum - Paneer Jeera Masala in Virum - Paneer Korma in Virum - Paneer Madras in Virum - Paneer Platter in Virum - Paneer Spinach in Virum - Paneer Tikka Masala in Virum - Papadums in Virum - Paratha in Virum - Pilaoo Rice in Virum - Raita in Virum - Sparkling Water in Virum - Spinach Bhaji in Virum - Spring Water in Virum - Yellow Dal in Virum