Cookie Policy

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig med henblik på at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du automatisk samtykke til vores cookiepolitik.


When you visit our website, specific data are collected to optimize the user experience of the website. By using our website, you automatically consent to our cookie policy.


Næringsindhold pr. 100g


Energi::
85 kcal / 354 Kj
Fedt::
4.6 g
Heraf mættede fedtsyrer::
2.9 g
Kulhydrat::
6.7 g
Heraf sukkerarter::
6.7 g
Kostfibre::
0.3 g
Protein::
3.7 g
Salt::
0.54 g

Raita in Hjortekær

Raita bliver lavet på indisk yoghurt kaldet Dahi eller Curd sammen med rå eller kogte grøntsager – og en sjælden gang imellem med frugt. Som så mange andre indiske retter og sideretter, er der stor variation på Raitaen, alt efter hvor man får den på det indiske subkontinent.

Raita er aldrig en ret i sig selv, men fungerer altid som tilbehør til større retter ligesom fx brød eller ris gør. Det tætteste vi kommer på noget a la Raita i Vesten, bliver nok en dip, selvom det i langt de fleste tilfælde, stadigt er langt derfra.

Modsat de mange spændende krydderier, der findes i det kæmpe indiske køkken, bliver Raitaen faktisk ofte brugt til at køle smagsløgene, mens man spiser stærkt krydret mad. Den står derfor altså tit som både en smags- og oplevelsesmæssig kontrast til et større måltid.

Raita på Bindia-måden

”Lidt ligesom yoghurt giver Raita ro og balance i maven”, siger Amer Suleman, Bindias grundlægger og chefkok. Bindias Raita er derfor udtænkt med Bindias mere syrlige curries for øje. Vores Raita komplimenterer nemlig vores mad, da den har nogle krydderier, som man ikke finder i vores curries såsom anis og birkes.

Samtidigt sørger grøntsagerne og vitaminindholdet, der er i Bindias Raita, for at man altid er dækket ernæringsmæssigt ind; den perfekte følgesvend til Bindias mange retter!

Velbekomme!

Smag vores Raita i din lokale Bindia på ØsterbroNørrebroFrederiksbergAmagerLyngby og Søborg eller bestil den her.

Aloo Gobi in Hjortekær - Bangan Burtha in Hjortekær - Bombay Mix in Hjortekær - Butter Cauliflower in Hjortekær - Butter Chicken in Hjortekær - Butter Lamb in Hjortekær - Butter Paneer in Hjortekær - Cauliflower Biryani in Hjortekær - Cauliflower Jeera Masala in Hjortekær - Cauliflower Korma in Hjortekær - Cauliflower Madras in Hjortekær - Cauliflower Platter in Hjortekær - Cauliflower Spinach in Hjortekær - Cauliflower Tikka Masala in Hjortekær - Channa Masala in Hjortekær - Chicken Biryani in Hjortekær - Chicken Jeera Masala in Hjortekær - Chicken Korma in Hjortekær - Chicken Madras in Hjortekær - Chicken Platter in Hjortekær - Chicken Spinach in Hjortekær - Chicken Tikka Masala in Hjortekær - Chutneys in Hjortekær - Coca-Cola in Hjortekær - Coca-Cola Zero in Hjortekær - Coconut Tamarind Cauliflower in Hjortekær - Coconut Tamarind Chicken in Hjortekær - Coconut Tamarind Lamb in Hjortekær - Coconut Tamarind Paneer in Hjortekær - Kale Salad in Hjortekær - Kingfisher in Hjortekær - Lamb Biryani in Hjortekær - Lamb Jeera Masala in Hjortekær - Lamb Korma in Hjortekær - Lamb Madras in Hjortekær - Lamb Platter in Hjortekær - Lamb Spinach in Hjortekær - Lamb Tikka Masala in Hjortekær - Lemonade in Hjortekær - Mango Chutney in Hjortekær - Mango Lassi in Hjortekær - Mattar Paneer in Hjortekær - Nan in Hjortekær - Paneer Biryani in Hjortekær - Paneer Jeera Masala in Hjortekær - Paneer Korma in Hjortekær - Paneer Madras in Hjortekær - Paneer Platter in Hjortekær - Paneer Spinach in Hjortekær - Paneer Tikka Masala in Hjortekær - Papadums in Hjortekær - Paratha in Hjortekær - Pilaoo Rice in Hjortekær - Raita in Hjortekær - Sparkling Water in Hjortekær - Spinach Bhaji in Hjortekær - Spring Water in Hjortekær - Yellow Dal in Hjortekær