Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig med henblik på at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du automatisk samtykke til vores cookiepolitik.
When you visit our website, specific data are collected to optimize the user experience of the website. By using our website, you automatically consent to our cookie policy.
Inspireret af en familiebaggrund i simpelt landbrug, jord-til-bord-principper og Ayurvedisk medicin, åbnede vi den første Bindia ved Trianglen i København i 2003. Vi har lige siden simplificeret og struktureret det indiske køkken og fået det ind i danskernes hverdag - Simpelt, åbent, tilgængeligt.
Med udgangspunkt i Punjab-køkkenet og med en back-to-basics-tilgang, fokuserer vi på gode råvarer og traditionelle madlavningsteknikker. Dette er blandt andet en medvirkende årsag til, at Bindia intet madspild har.
Blandt vores traditionelle madlavningsteknikker, finder man den helt essentielle ’temperering’, som er en indisk krydrings-teknik, hvor knuste krydderier lynsteges separat ved brandende varme temperaturer. Når krydderierne rammer det kogende fedtstof, udsættes de for sådan et varme-chok, at de straks udskiller deres essentielle olier og dermed masser af smag. Samtlige af Bindias retter gennemgår en eller flere tempereringer, der er med til at få den særegne smag til at træde frem i hver ret.
Herudover bruger vi hverken konserveringsmidler, tilsætningsstoffer, farvestoffer eller friture i vores madlavning. I 2015 blev Bindia den første take-away-kæde med Det Økologiske Spisemærke.
Alle næringsberegninger er lavet af One Bite Better.