Cookie Policy

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig med henblik på at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du automatisk samtykke til vores cookiepolitik.


When you visit our website, specific data are collected to optimize the user experience of the website. By using our website, you automatically consent to our cookie policy.


Næringsindhold pr. 100g


Energi::
176 kcal / 734 Kj
Fedt::
4.4 g
Heraf mættede fedtsyrer::
0.7 g
Kulhydrat::
29.8 g
Heraf sukkerarter::
0.0 g
Kostfibre::
0.0 g
Protein::
3.2 g
Salt::
0.20 g

Pilaoo Rice in Gladsaxe

Der er ikke nogen entydighed enighed omkring præcist hvor Pilao (eller Pilav) opstod, selvom flere peger på enten Persien eller Indien. Det er en tilberedningsmetode, der har nået vidt omkring og kan ses steder som Balkan, Central- og Sydasien, Mellemøsten, Østafrika, Sydamerika til det Caribiske Øhav, men stadigvæk med meget ens-klingende navne som fx Pilao eller Pilaf. Denne tilberedningsmetode har inspireret retter som den spanske paella eller den sydasiatiske Biryani.

Selvom alle lande og egne har deres egen tilgang til Pilao, er det typisk en ret, hvor ris koges i en bouillon og blandes med kød eller grøntsager. Da vores Pilao fungerer som tilbehør til vores mad, har den hverken kød eller grøntsager, hvilket selvfølgelig er en anelse atypisk. Det der gør det til en Pilao ligger i vores tilberedning af risene.

Pilao på Bindia-måden

Til forberedelse af vores bouillon, laver vi først en temperering med ’varme’ krydderier som kanel, nelikke, spidskommen, stor kardemomme, stjerneanis og lauerbærblade. En temperering er en krydrings-teknik fra det indiske subkontinent, hvor knuste krydderier lynsteges separat ved brandvarme temperaturer. Når krydderierne rammer det kogende fedtstof, udsættes de for sådan et varme-chok, at de straks udskiller deres essentielle olier og dermed masser af smag.

Ved at hælde vand i tempereringen, får vi den bouillon, som vi koger vores basmati-ris i. Til sidst giver vi, traditionen tro, vores Pilao lidt safran til at give risene det sidste touch og den klassiske Pilao-farve.

Velbekomme!

Smag vores Pilao i din lokale Bindia på ØsterbroNørrebroFrederiksbergAmagerLyngby og Søborg eller bestil den her.

Aloo Gobi in Gladsaxe - Bangan Burtha in Gladsaxe - Bombay Mix in Gladsaxe - Butter Cauliflower in Gladsaxe - Butter Chicken in Gladsaxe - Butter Lamb in Gladsaxe - Butter Paneer in Gladsaxe - Cauliflower Biryani in Gladsaxe - Cauliflower Jeera Masala in Gladsaxe - Cauliflower Korma in Gladsaxe - Cauliflower Madras in Gladsaxe - Cauliflower Platter in Gladsaxe - Cauliflower Spinach in Gladsaxe - Cauliflower Tikka Masala in Gladsaxe - Channa Masala in Gladsaxe - Chicken Biryani in Gladsaxe - Chicken Jeera Masala in Gladsaxe - Chicken Korma in Gladsaxe - Chicken Madras in Gladsaxe - Chicken Platter in Gladsaxe - Chicken Spinach in Gladsaxe - Chicken Tikka Masala in Gladsaxe - Chutneys in Gladsaxe - Coca-Cola in Gladsaxe - Coca-Cola Zero in Gladsaxe - Coconut Tamarind Cauliflower in Gladsaxe - Coconut Tamarind Chicken in Gladsaxe - Coconut Tamarind Lamb in Gladsaxe - Coconut Tamarind Paneer in Gladsaxe - Kale Salad in Gladsaxe - Kingfisher in Gladsaxe - Lamb Biryani in Gladsaxe - Lamb Jeera Masala in Gladsaxe - Lamb Korma in Gladsaxe - Lamb Madras in Gladsaxe - Lamb Platter in Gladsaxe - Lamb Spinach in Gladsaxe - Lamb Tikka Masala in Gladsaxe - Lemonade in Gladsaxe - Mango Chutney in Gladsaxe - Mango Lassi in Gladsaxe - Mattar Paneer in Gladsaxe - Nan in Gladsaxe - Paneer Biryani in Gladsaxe - Paneer Jeera Masala in Gladsaxe - Paneer Korma in Gladsaxe - Paneer Madras in Gladsaxe - Paneer Platter in Gladsaxe - Paneer Spinach in Gladsaxe - Paneer Tikka Masala in Gladsaxe - Papadums in Gladsaxe - Paratha in Gladsaxe - Pilaoo Rice in Gladsaxe - Raita in Gladsaxe - Sparkling Water in Gladsaxe - Spinach Bhaji in Gladsaxe - Spring Water in Gladsaxe - Yellow Dal in Gladsaxe