Cookie Policy

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig med henblik på at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du automatisk samtykke til vores cookiepolitik.


When you visit our website, specific data are collected to optimize the user experience of the website. By using our website, you automatically consent to our cookie policy.


Næringsindhold pr. 100g


Energi::
255 kcal / 1067 Kj
Fedt::
4.2 g
Heraf mættede fedtsyrer::
0.5 g
Kulhydrat::
47.5 g
Heraf sukkerarter::
2.4 g
Kostfibre::
0.2 g
Protein::
6.7 g
Salt::
0.80 g

Nan in Ørholm

”Nan” betyder, kort og godt, ”brød” på persisk. Helt oprindeligt spiste inderne brød som chapati og paratha. Nan, derimod, blev først introduceret ved det islamiske Delhi-sultanat i løbet af det 16. århundrede. Her var persisk det officielle sprog og Nan blev introduceret som en delikat morgenmad for mange royale.

Over de næste par hundrede år, blev det gradvist adopteret af den almindelige inder. I dag ses Nan-brødet i lidt forskellige afskygninger med næsten det samme navn, nærmest alle steder i Centralasien og på det indiske subkontinent.

Nan-brødet laves i en tandoor-ovn, ligesom flere andre indiske brød. En tandoor har flere funktioner til forskellige typer af mad: man kan fx grille kød eller grøntsager på syd (a la shish kebab) eller man kan presse Nan-dejen fast til ovnenes brandvarme vægge, hvor den kan sidde og bage sig selv til man piller den af væggen igen.


Modsat mange af de andre madbrød i Indien, er det her gæret og derfor meget mere luftigt. Det blev delvist populært fordi det holder sig bedre end de andre indiske madbrød og derfor ofte brugt ved større arrangementer

Et Nan kan laves på mange forskellige måder med forskellige smage eller fyld. Det kan desuden laves som en slags fast food wrap med indhold som kød, ost eller grøntsager.

Hos Bindia, har vi fokus på vores curries og andre hovedretter. Et for ’specielt’ nan-brød, der vil for meget, kan nemt clashe med hovedretten. Derfor holder vi os til den helt simple og klassiske nan.

Smag vores Nan i din lokale Bindia på ØsterbroNørrebroFrederiksbergAmagerLyngby og Søborg eller bestil den her.

Aloo Gobi in Ørholm - Bangan Burtha in Ørholm - Bombay Mix in Ørholm - Butter Cauliflower in Ørholm - Butter Chicken in Ørholm - Butter Lamb in Ørholm - Butter Paneer in Ørholm - Cauliflower Biryani in Ørholm - Cauliflower Jeera Masala in Ørholm - Cauliflower Korma in Ørholm - Cauliflower Madras in Ørholm - Cauliflower Platter in Ørholm - Cauliflower Spinach in Ørholm - Cauliflower Tikka Masala in Ørholm - Channa Masala in Ørholm - Chicken Biryani in Ørholm - Chicken Jeera Masala in Ørholm - Chicken Korma in Ørholm - Chicken Madras in Ørholm - Chicken Platter in Ørholm - Chicken Spinach in Ørholm - Chicken Tikka Masala in Ørholm - Chutneys in Ørholm - Coca-Cola in Ørholm - Coca-Cola Zero in Ørholm - Coconut Tamarind Cauliflower in Ørholm - Coconut Tamarind Chicken in Ørholm - Coconut Tamarind Lamb in Ørholm - Coconut Tamarind Paneer in Ørholm - Kale Salad in Ørholm - Kingfisher in Ørholm - Lamb Biryani in Ørholm - Lamb Jeera Masala in Ørholm - Lamb Korma in Ørholm - Lamb Madras in Ørholm - Lamb Platter in Ørholm - Lamb Spinach in Ørholm - Lamb Tikka Masala in Ørholm - Lemonade in Ørholm - Mango Chutney in Ørholm - Mango Lassi in Ørholm - Mattar Paneer in Ørholm - Nan in Ørholm - Paneer Biryani in Ørholm - Paneer Jeera Masala in Ørholm - Paneer Korma in Ørholm - Paneer Madras in Ørholm - Paneer Platter in Ørholm - Paneer Spinach in Ørholm - Paneer Tikka Masala in Ørholm - Papadums in Ørholm - Paratha in Ørholm - Pilaoo Rice in Ørholm - Raita in Ørholm - Sparkling Water in Ørholm - Spinach Bhaji in Ørholm - Spring Water in Ørholm - Yellow Dal in Ørholm