Cookie Policy

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig med henblik på at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du automatisk samtykke til vores cookiepolitik.


When you visit our website, specific data are collected to optimize the user experience of the website. By using our website, you automatically consent to our cookie policy.


Næringsindhold pr. 100g


Energi::
255 kcal / 1067 Kj
Fedt::
4.2 g
Heraf mættede fedtsyrer::
0.5 g
Kulhydrat::
47.5 g
Heraf sukkerarter::
2.4 g
Kostfibre::
0.2 g
Protein::
6.7 g
Salt::
0.80 g

Nan in Teglholmen

”Nan” betyder, kort og godt, ”brød” på persisk. Helt oprindeligt spiste inderne brød som chapati og paratha. Nan, derimod, blev først introduceret ved det islamiske Delhi-sultanat i løbet af det 16. århundrede. Her var persisk det officielle sprog og Nan blev introduceret som en delikat morgenmad for mange royale.

Over de næste par hundrede år, blev det gradvist adopteret af den almindelige inder. I dag ses Nan-brødet i lidt forskellige afskygninger med næsten det samme navn, nærmest alle steder i Centralasien og på det indiske subkontinent.

Nan-brødet laves i en tandoor-ovn, ligesom flere andre indiske brød. En tandoor har flere funktioner til forskellige typer af mad: man kan fx grille kød eller grøntsager på syd (a la shish kebab) eller man kan presse Nan-dejen fast til ovnenes brandvarme vægge, hvor den kan sidde og bage sig selv til man piller den af væggen igen.


Modsat mange af de andre madbrød i Indien, er det her gæret og derfor meget mere luftigt. Det blev delvist populært fordi det holder sig bedre end de andre indiske madbrød og derfor ofte brugt ved større arrangementer

Et Nan kan laves på mange forskellige måder med forskellige smage eller fyld. Det kan desuden laves som en slags fast food wrap med indhold som kød, ost eller grøntsager.

Hos Bindia, har vi fokus på vores curries og andre hovedretter. Et for ’specielt’ nan-brød, der vil for meget, kan nemt clashe med hovedretten. Derfor holder vi os til den helt simple og klassiske nan.

Smag vores Nan i din lokale Bindia på ØsterbroNørrebroFrederiksbergAmagerLyngby og Søborg eller bestil den her.

Aloo Gobi in Teglholmen - Bangan Burtha in Teglholmen - Bombay Mix in Teglholmen - Butter Cauliflower in Teglholmen - Butter Chicken in Teglholmen - Butter Lamb in Teglholmen - Butter Paneer in Teglholmen - Cauliflower Biryani in Teglholmen - Cauliflower Jeera Masala in Teglholmen - Cauliflower Korma in Teglholmen - Cauliflower Madras in Teglholmen - Cauliflower Platter in Teglholmen - Cauliflower Spinach in Teglholmen - Cauliflower Tikka Masala in Teglholmen - Channa Masala in Teglholmen - Chicken Biryani in Teglholmen - Chicken Jeera Masala in Teglholmen - Chicken Korma in Teglholmen - Chicken Madras in Teglholmen - Chicken Platter in Teglholmen - Chicken Spinach in Teglholmen - Chicken Tikka Masala in Teglholmen - Chutneys in Teglholmen - Coca-Cola in Teglholmen - Coca-Cola Zero in Teglholmen - Coconut Tamarind Cauliflower in Teglholmen - Coconut Tamarind Chicken in Teglholmen - Coconut Tamarind Lamb in Teglholmen - Coconut Tamarind Paneer in Teglholmen - Kale Salad in Teglholmen - Kingfisher in Teglholmen - Lamb Biryani in Teglholmen - Lamb Jeera Masala in Teglholmen - Lamb Korma in Teglholmen - Lamb Madras in Teglholmen - Lamb Platter in Teglholmen - Lamb Spinach in Teglholmen - Lamb Tikka Masala in Teglholmen - Lemonade in Teglholmen - Mango Chutney in Teglholmen - Mango Lassi in Teglholmen - Mattar Paneer in Teglholmen - Nan in Teglholmen - Paneer Biryani in Teglholmen - Paneer Jeera Masala in Teglholmen - Paneer Korma in Teglholmen - Paneer Madras in Teglholmen - Paneer Platter in Teglholmen - Paneer Spinach in Teglholmen - Paneer Tikka Masala in Teglholmen - Papadums in Teglholmen - Paratha in Teglholmen - Pilaoo Rice in Teglholmen - Raita in Teglholmen - Sparkling Water in Teglholmen - Spinach Bhaji in Teglholmen - Spring Water in Teglholmen - Yellow Dal in Teglholmen