Cookie Policy

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig med henblik på at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du automatisk samtykke til vores cookiepolitik.


When you visit our website, specific data are collected to optimize the user experience of the website. By using our website, you automatically consent to our cookie policy.


Næringsindhold pr. 100g


Energi::
176 kcal / 734 Kj
Fedt::
4.4 g
Heraf mættede fedtsyrer::
0.7 g
Kulhydrat::
29.8 g
Heraf sukkerarter::
0.0 g
Kostfibre::
0.0 g
Protein::
3.2 g
Salt::
0.20 g

Pilaoo Rice in Tingbjerg

Der er ikke nogen entydighed enighed omkring præcist hvor Pilao (eller Pilav) opstod, selvom flere peger på enten Persien eller Indien. Det er en tilberedningsmetode, der har nået vidt omkring og kan ses steder som Balkan, Central- og Sydasien, Mellemøsten, Østafrika, Sydamerika til det Caribiske Øhav, men stadigvæk med meget ens-klingende navne som fx Pilao eller Pilaf. Denne tilberedningsmetode har inspireret retter som den spanske paella eller den sydasiatiske Biryani.

Selvom alle lande og egne har deres egen tilgang til Pilao, er det typisk en ret, hvor ris koges i en bouillon og blandes med kød eller grøntsager. Da vores Pilao fungerer som tilbehør til vores mad, har den hverken kød eller grøntsager, hvilket selvfølgelig er en anelse atypisk. Det der gør det til en Pilao ligger i vores tilberedning af risene.

Pilao på Bindia-måden

Til forberedelse af vores bouillon, laver vi først en temperering med ’varme’ krydderier som kanel, nelikke, spidskommen, stor kardemomme, stjerneanis og lauerbærblade. En temperering er en krydrings-teknik fra det indiske subkontinent, hvor knuste krydderier lynsteges separat ved brandvarme temperaturer. Når krydderierne rammer det kogende fedtstof, udsættes de for sådan et varme-chok, at de straks udskiller deres essentielle olier og dermed masser af smag.

Ved at hælde vand i tempereringen, får vi den bouillon, som vi koger vores basmati-ris i. Til sidst giver vi, traditionen tro, vores Pilao lidt safran til at give risene det sidste touch og den klassiske Pilao-farve.

Velbekomme!

Smag vores Pilao i din lokale Bindia på ØsterbroNørrebroFrederiksbergAmagerLyngby og Søborg eller bestil den her.

Aloo Gobi in Tingbjerg - Bangan Burtha in Tingbjerg - Bombay Mix in Tingbjerg - Butter Cauliflower in Tingbjerg - Butter Chicken in Tingbjerg - Butter Lamb in Tingbjerg - Butter Paneer in Tingbjerg - Cauliflower Biryani in Tingbjerg - Cauliflower Jeera Masala in Tingbjerg - Cauliflower Korma in Tingbjerg - Cauliflower Madras in Tingbjerg - Cauliflower Platter in Tingbjerg - Cauliflower Spinach in Tingbjerg - Cauliflower Tikka Masala in Tingbjerg - Channa Masala in Tingbjerg - Chicken Biryani in Tingbjerg - Chicken Jeera Masala in Tingbjerg - Chicken Korma in Tingbjerg - Chicken Madras in Tingbjerg - Chicken Platter in Tingbjerg - Chicken Spinach in Tingbjerg - Chicken Tikka Masala in Tingbjerg - Chutneys in Tingbjerg - Coca-Cola in Tingbjerg - Coca-Cola Zero in Tingbjerg - Coconut Tamarind Cauliflower in Tingbjerg - Coconut Tamarind Chicken in Tingbjerg - Coconut Tamarind Lamb in Tingbjerg - Coconut Tamarind Paneer in Tingbjerg - Kale Salad in Tingbjerg - Kingfisher in Tingbjerg - Lamb Biryani in Tingbjerg - Lamb Jeera Masala in Tingbjerg - Lamb Korma in Tingbjerg - Lamb Madras in Tingbjerg - Lamb Platter in Tingbjerg - Lamb Spinach in Tingbjerg - Lamb Tikka Masala in Tingbjerg - Lemonade in Tingbjerg - Mango Chutney in Tingbjerg - Mango Lassi in Tingbjerg - Mattar Paneer in Tingbjerg - Nan in Tingbjerg - Paneer Biryani in Tingbjerg - Paneer Jeera Masala in Tingbjerg - Paneer Korma in Tingbjerg - Paneer Madras in Tingbjerg - Paneer Platter in Tingbjerg - Paneer Spinach in Tingbjerg - Paneer Tikka Masala in Tingbjerg - Papadums in Tingbjerg - Paratha in Tingbjerg - Pilaoo Rice in Tingbjerg - Raita in Tingbjerg - Sparkling Water in Tingbjerg - Spinach Bhaji in Tingbjerg - Spring Water in Tingbjerg - Yellow Dal in Tingbjerg