Cookie Policy

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig med henblik på at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du automatisk samtykke til vores cookiepolitik.


When you visit our website, specific data are collected to optimize the user experience of the website. By using our website, you automatically consent to our cookie policy.


Næringsindhold pr. 100g


Energi::
197 kcal / 824 Kj
Fedt::
12.3 g
Heraf mættede fedtsyrer::
4.8 g
Kulhydrat::
16.2 g
Heraf sukkerarter::
2.2 g
Kostfibre::
0.8 g
Protein::
4.8 g
Salt::
0.19 g

Paneer Platter in Vangede

”Paneer Platter” (groft sagt ”Paneer-tallerken” på engelsk) er en reference til sydindisk madkultur, hvor en stor tallerken (en såkaldt ”thali”) med forskellige små retter er et udbredt fænomen. I Sydindien har man generelt et mere simpelt køkken og det er derfor normalt at servere en større tallerken med flere simple ting på. Bindias Paneer Platter er inspireret af denne sydindiske tradition.

I Nordindien, hvor Bindias grundlægger og chefkok Amer Suleman selv er fra, er det omvendt kutyme at invitere sine gæster på noget, der mere minder om en buffet, hvor alt maden ligger i midten af det opdækkede bord, og alle bare tager det, de har lyst til.

”Det er en luksus og en tradition, som godt kan overraske en del vesterlændinge”, siger Amer Suleman. Bindias Paneer Platter er derfor en måde at samle lidt forskelligt på én tallerken, for både at gøre det mere simpelt, billigt og forståeligt for især den vestlige gæst.

Paneer Platter på Bindia-måden

På vores Paneer Platter serveres vores famøse Butter curry med frisk, ulageret indisk ost og aromatiske basmatiris.

Bindias Butter-curry gennemgår hele fire forskellige tilsmagnings-faser (en indisk kogekunst kaldet temperering (eller tarka)) i løbet af dens tilblivelse, og vi bruger tilmed en masse krydderier, som man ikke finder i en Butter-curry andre steder.

I alt anvender vi 23 forskellige ingredienser i denne publikumsfavorit; lige fra curryens base af tomater, ingefær og hvidløg til mere overraskende indhold som birkes og lakridsrod.

Mens ”Butter” er navnet på curryen, er ”Paneer” navnet på en populær umodnet ost fra Indien, skabt på ko- eller bøffelmælk, som er hovedingrediensen i vores Paneer Platter. Denne ost er ikke længere kun populær i sit hjemland, men er efterhånden blevet en spise, som mange i Vesten har taget til sig. Med sit lave fedtindhold og høje proteinindhold, er denne friske og mættende ost især blevet en eftertragtet proteinkilde i utallige kødfrie madretter.

Da paneer har en mild smag og åben struktur, der gør at den let optager smag fra den mad og de krydderier, som den tilberedes sammen med - som fx de syrlige tomater, den søde honning og den nøddeagtige Butter-curry.

Velbekomme!

Smag vores Paneer Platter i din lokale Bindia på ØsterbroNørrebroFrederiksbergAmagerLyngby og Søborg eller bestil den her.

Aloo Gobi in Vangede - Bangan Burtha in Vangede - Bombay Mix in Vangede - Butter Cauliflower in Vangede - Butter Chicken in Vangede - Butter Lamb in Vangede - Butter Paneer in Vangede - Cauliflower Biryani in Vangede - Cauliflower Jeera Masala in Vangede - Cauliflower Korma in Vangede - Cauliflower Madras in Vangede - Cauliflower Platter in Vangede - Cauliflower Spinach in Vangede - Cauliflower Tikka Masala in Vangede - Channa Masala in Vangede - Chicken Biryani in Vangede - Chicken Jeera Masala in Vangede - Chicken Korma in Vangede - Chicken Madras in Vangede - Chicken Platter in Vangede - Chicken Spinach in Vangede - Chicken Tikka Masala in Vangede - Chutneys in Vangede - Coca-Cola in Vangede - Coca-Cola Zero in Vangede - Coconut Tamarind Cauliflower in Vangede - Coconut Tamarind Chicken in Vangede - Coconut Tamarind Lamb in Vangede - Coconut Tamarind Paneer in Vangede - Kale Salad in Vangede - Kingfisher in Vangede - Lamb Biryani in Vangede - Lamb Jeera Masala in Vangede - Lamb Korma in Vangede - Lamb Madras in Vangede - Lamb Platter in Vangede - Lamb Spinach in Vangede - Lamb Tikka Masala in Vangede - Lemonade in Vangede - Mango Chutney in Vangede - Mango Lassi in Vangede - Mattar Paneer in Vangede - Nan in Vangede - Paneer Biryani in Vangede - Paneer Jeera Masala in Vangede - Paneer Korma in Vangede - Paneer Madras in Vangede - Paneer Platter in Vangede - Paneer Spinach in Vangede - Paneer Tikka Masala in Vangede - Papadums in Vangede - Paratha in Vangede - Pilaoo Rice in Vangede - Raita in Vangede - Sparkling Water in Vangede - Spinach Bhaji in Vangede - Spring Water in Vangede - Yellow Dal in Vangede