Cookie Policy

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig med henblik på at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du automatisk samtykke til vores cookiepolitik.


When you visit our website, specific data are collected to optimize the user experience of the website. By using our website, you automatically consent to our cookie policy.


,,

HVORFOR DUFTEDE MORS MAD ALDRIG SÅ GODT SOM VORES NABOS?

Amer Sulman
Grundlægger & Chefkok

Mød Kokken

Mit navn er Amer Sulman, Bindias grundlægger og chefkok. Jeg er opvokset i Punjab i det nordlige Indien med to hårdtarbejdende forældre, der nærmest aldrig var hjemme, når det var tid til at lave mad.

Vores naboer, derimod, tilhørte en af de berømte kulinariske familier, hvor ældgamle opskrifter og hemmeligheder var blevet delt i generationer. Hver dag kunne jeg dufte den fantastiske aroma fra den magi, der opstod i deres køkken. Denne magiske duft var næsten en slags sød tortur: uimodståelig, men altid uden for rækkevidde.

Hvorfor duftede vores mad aldrig lige så godt?
Jeg svor at jeg ville finde ud af det, og startede mit eget liv i køkkenet.
Der er her jeg bruger det meste af min tid, men også hvor jeg holder af at være.

Bindias historie

Det hele startede med den første restaurant på Trianglen i september 2003. Til at starte med var vi udelukkende restaurant, men vores kunder bad i stigende grad også om at få vores retter med hjem.

Med vores take-away’s voksende popularitet besluttede vi at åbne Danmarks første rendyrkede take-away for indisk mad på H.C. Ørstedsvej i 2006.

Det nye steds popularitet understregede efterspørgslen på Bindias mad og tre år senere gentog vi successen og åbnede endnu et take away-sted på Gammel Kongevej, hvor vi samtidigt oprettede et produktionskøkken.

Herfra kunne vi nu servicere vores restaurationer, der i de efterfølgende år voksede med en butik i Elmegade på Nørrebro og på Lyngby Hovedgade.

Vores forsatte udvidelse krævede dog gradvist større og bedre produktionsmidler og i 2017 samlede vi vores produktion og administration i større lokaler i Hvidovre.

Som en del af denne omrokering, solgte vi samtidigt butikken på H.C. Ørstedsvej, for, på sigt, at kunne brede Bindia bedre ud i København. To år senere åbnede vi derfor et nyt sted på Amagerbrogade og det efterfølgende år i Søborg, så du nu kan finde Bindias velsmagende indiske mad i seks forskellige bydele i København.

I dag er hele vores koncept blevet strømlinet, så uanset hvor du finder os, får du samme menu til samme priser og mulighed for dine-in. Vi har åbent 16:00 – 21:00 hver dag.