Cookie Policy

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig med henblik på at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du automatisk samtykke til vores cookiepolitik.


When you visit our website, specific data are collected to optimize the user experience of the website. By using our website, you automatically consent to our cookie policy.


Næringsindhold pr. 100g


Energi::
172 kcal / 721 Kj
Fedt::
15.3 g
Heraf mættede fedtsyrer::
4.1 g
Kulhydrat::
3.3 g
Heraf sukkerarter::
0.9 g
Kostfibre::
1.7 g
Protein::
4.8 g
Salt::
0.36 g

Lamb Spinach in Brede

Bindias Lamb Spinach er ikke kun lækker, men har alt du har brug for, for at føle dig mæt og få tilfredsstillet dine ernæringsbehov.

Korsblomstrede proteiner

I Indien er det normalt at spise masser af de såkaldte korsblomstrede grøntsager. Disse ofte mørkegrønne grøntsager findes over det meste af kloden, og tæller, udover spinat, også bl.a. blomkål, rosenkål, grønkål, bukkehorn og sennepsblade.

De korsblomstrede grøntsager er noget af det sundeste, man kan indtage; og i Vesten er vi langt om længe begyndt at få øjnene op for deres helbredende virkning, som bl.a. har været undersøgt i seriøs kræftforskning de seneste årtier.

Blandt mange sunde ting, indeholder denne grøntsags-familie masser af jern, calcium, fibre samt et væld af vitaminer. I kraft af at også være rig på proteiner, er det samtidigt forståeligt, at de korsblomstrede grøntsager som fx spinat er en yndet madvare for et stigende antal sundhedsbevidste forbrugere og blandt vegetarer og veganere.

Lamb Spinach på Bindia-måden

Vi laver vores Lamb Spinach som en ”Saag”, hvilket egentlig bare betyder ”bladgrønt” og typisk refererer til spinat. En Saag er en slags curry (indisk sovs/stuvning) lavet på hovedsageligt én type af bladgrønt som spinat, hakket broccoli, sennepsblade, grønkål, m.v.

Dette er en udbredt ret i Nordindien, hvor den ofte bliver serveret med brød.


Vi bruger hele spinatblade sammen med en anden korsblomstret grøntsag, nemlig bukkehorn, og spæder den endelige ret op med friske tomater og hvidløg for at give mere spinaten mere smag og fylde.

Mørt og lækkert

Da inderne hverken spiser svine- eller oksekød af hensyn til landets to største religioner Hinduismen og Islam, er de i stedet blevet specialister i lammekød, med alt hvad det indebærer af unikke traditioner og tekniker, for at udvælge det bedste kød og tilberede det bedst muligt. Hos Bindia har vi derfor klare retningslinjer for hvordan kødet udvælges og tilberedes.

Vi bruger kun kød fra fritgående og græssende lam fra New Zealand i vores Lamb Spinach, da dette kød har den bedste lugt og smag og ikke indeholder for meget fedt. Vi går altid målrettet efter ungt, og derfor mørt, kød, som vi selv skærer til efter alle kunstens regler, for at sørge for at slutproduktet er konsistent med vores standarder.

Herefter steger vi lammet sammen med en temperering af bl.a. ingefær, nellikke og hvidløg i en stor gryde. Dette fjerner både den karakteristiske lugt af lam og giver kødet smag, varme og karakter - Alt sammen gjort efter traditionelle procedurer.

Velbekomme!

Smag vores Lamb Spinach i din lokale Bindia på ØsterbroNørrebroFrederiksbergAmagerLyngby og Søborg eller bestil den her.

Aloo Gobi in Brede - Bangan Burtha in Brede - Bombay Mix in Brede - Butter Cauliflower in Brede - Butter Chicken in Brede - Butter Lamb in Brede - Butter Paneer in Brede - Cauliflower Biryani in Brede - Cauliflower Jeera Masala in Brede - Cauliflower Korma in Brede - Cauliflower Madras in Brede - Cauliflower Platter in Brede - Cauliflower Spinach in Brede - Cauliflower Tikka Masala in Brede - Channa Masala in Brede - Chicken Biryani in Brede - Chicken Jeera Masala in Brede - Chicken Korma in Brede - Chicken Madras in Brede - Chicken Platter in Brede - Chicken Spinach in Brede - Chicken Tikka Masala in Brede - Chutneys in Brede - Coca-Cola in Brede - Coca-Cola Zero in Brede - Coconut Tamarind Cauliflower in Brede - Coconut Tamarind Chicken in Brede - Coconut Tamarind Lamb in Brede - Coconut Tamarind Paneer in Brede - Kale Salad in Brede - Kingfisher in Brede - Lamb Biryani in Brede - Lamb Jeera Masala in Brede - Lamb Korma in Brede - Lamb Madras in Brede - Lamb Platter in Brede - Lamb Spinach in Brede - Lamb Tikka Masala in Brede - Lemonade in Brede - Mango Chutney in Brede - Mango Lassi in Brede - Mattar Paneer in Brede - Nan in Brede - Paneer Biryani in Brede - Paneer Jeera Masala in Brede - Paneer Korma in Brede - Paneer Madras in Brede - Paneer Platter in Brede - Paneer Spinach in Brede - Paneer Tikka Masala in Brede - Papadums in Brede - Paratha in Brede - Pilaoo Rice in Brede - Raita in Brede - Sparkling Water in Brede - Spinach Bhaji in Brede - Spring Water in Brede - Yellow Dal in Brede