Loading…
Reservér et bord

Reservér bord på Bindia Trianglen

requried
requried
:
requried
requried
requried

Vi sender en kort opfølgende mail og spørger om din feedback.

Online bestilling

Besøg vores nye Bindia på Søborg Hovedgade 57

Indisk Mad / Restaurant and Take Away - Østerbro


Information om beliggenhed

Store boulevarder, delikatesser, designerbutikker som Normann Copenhagen, Rambow og Moshi Moshi, grønne oaser og Danmarks mest berømte statue. Østerbro, også kendt som København Ø, er lækker og eksklusiv, men samtidig afslappet og helt nede på jorden.

Østerbro ligger nord for Københavns centrum, og er et af byens mest attraktive boligområder, især for familier med børn eller hunde. Årsagen er, at Østerbro er et af de grønneste områder i byen, hjemsted for Fælledparken - Danmarks største offentlige park - med sportsfaciliteter, legepladser, fodboldbaner og nationalstadion Parken.

Kvarteret er tæt på vandet, med en ny strandpark ved Svanemøllen. Og søerne, Kastellet og Den Lille Havfrue ligger alle inden for gåafstand. I centrum af Østerbro ligger Trianglen.

Bindia ligger på hjørnet af Trianglen og lige foran den kommende metrostation. Bindia har sin egen private terrasse, hvor eftermiddagssolen skinner. Det er privat og hyggeligt. Oplev vores høje serviceniveau og nyd en dejlig Mango Lassi og et måltid på en dejlig sommerdag under træerne og omkring blomsterne.

Særlige lejligheder som 1. maj, karnivalet, koncerter i Parken osv. trækker ofte store publikum, så det er en god idé at reservere et bord, hvis du planlægger at spise på Bindias restaurant.


Åbningstider


Vi har åbent hele året rundt, alle dage fra .

Vi holder dog lukket d. 23.-25. december.

Hvad kunderne siger om os?