Åbningstider
-
Man - Søn
16:00 - 21:00
-
Kun lukket
24/12 & 31/12
For enden af Blegdamsvej ved Trianglen og lige overfor Fælledparkens hovedindgang ligger den allerførste Bindia. Stedet åbnede i september 2003 og i de næste tre år var det eneste sted i København, hvor man kunne nyde Bindias klassiske retter. Stedet blev hurtigt populært og vores gæster begyndte at efterspørge vores indiske retter som take-away; faktisk fik stedets succes vores øjne op for populariteten af Bindias indiske take-away.
De næste fire steder, vi åbnede, havde vi derfor øget fokus på vores efterspurgte take-away, mens den allerførste Bindia på Østerbro forsat fungerede som restaurant og flagskib for vores populære nordindiske køkken.
I 2010 blev Bindia på Østerbro totalrenoveret i et omfangsrigt projekt og samarbejde med den internationale arkitektvirksomhed Sweco. Tag en rundtur i vores Østerbro-Bindia her.
I perioden fra 2012 til 2015 blev den første Bindia ved Trianglen også samlingspunkt for vores populære, og altid fuldt-bookede, Cooking Classes med Bindias chefkok og grundlægger Amer Suleman, som hver weekend tog imod et begejstret og engageret publikum.
Hos Bindia på Trianglen leverer vi til følgende byer i nærområdet: Emdrup, København Ø / Østerbro, Nordhavn and Østervold.
Er du i tvivl om vi leverer til dig, så gå til check out og indtast din adresse. Så kan du se det med det samme!
Som følge af en gennemgående konceptuel strømligning af hele vores kæde i 2020, er stedet ved Trianglen i dag et take-away og dine-in-sted, hvilket vil sige at du som altid kan sidde og nyde din Butter Chicken, Dal eller en vores vegetariske eller veganske retter i vores store lokaler, men at bestilling, betaling og afhentning foregår ved disken.
Uanset om du kommer alene eller med et selskab, er du altid velkommen i Bindia på Østerbro. Således er vi stadig et yndet stamsted for utallige glade mennesker på vej til (eller fra) landskampe eller store koncerter på Danmarks nationalstadium, Parken, der blot ligger et stenkast nede af Øster Allé.
Om sommeren nyder vores gæster i stor stil at bruge vores hyggelige terrasse med plads til ca. 40 personer. Terrassen er dejligt og roligt sted at nyde vores indiske mad, da den vender den lille passage, der snor sig mellem Blegdamsvej og Ryesgade. Roen på vores terrasse står i tydelig kontrast til det mylder af trafik, der præger Trianglen blot få meter derfra.
Bindia på Østerbro er nabo til det knudepunkt, hvor Blegdamsvej, Nordre Frihavnsgade, Øster Alle og Østerbrogade mødes, bedre kendt som Trianglen.
Siden det 19. århundrede har Trianglen været et trafikalt knudepunkt, hvor det i første omgang var holdeplads for de såkaldte kapervogne, som kørte folk fra Østerbro til Dyrehaven i Klampenborg, hvor man stadig kan opleve de ikoniske vogne.
Senere blev pladsen et knudepunkt for sporvogne. Det kan stadig ses på den ikoniske bygning Bien, der er tegnet af P.V. Jensen-Klint og opført som sporvognsventesal i 1907. Senere rykkede Kiosk Bien (hvorfra bygningen har sit uofficielle navn) ind i bygningen, der indtil da var blevet kaldet Suppeterrinen eller blot Terrinen grundet sin facon; særligt bygningens kobbertag mindede om et terrinlåg. Bygningen står om noget som et symbol for Trianglen.
Der er heldigvis masser af mere rolige steder omkring Trianglen, hvor du kan gå hen og nyde vores indiske take-away.
Det nok mest oplagte sted må være Fælledparken, hvis indgang ligger lige på den anden side af Blegdamsvej. Dette er byens største og mest besøgte park og har året rundt et væld af forskellige gæster og aktiviteter. Her mødes folk til større begivenheder som første maj, karneval eller det årlige DHL-løb.
Har du mere lyst til byliv end parkliv, kan du også tage din medbragte Bindia take-away med ned ad den charmerende Nordre Frihavnsgade, hvor man efter blot et par hundrede meter, finder Victor Borges Plads (også kaldet Hjertepladsen), som det første oplagte sted at nyde vores nærende take-away.
I Nordre Frihavnsgade, der i 2009 blev kåret til Byens Bedste Gade af AOK, kan man opleve et væld af cafeer, byliv og specialbutikker i den særlige blanding af klassisk københavnsk stenbro og nybyggeri, der er vokset op omkring gaden og dets naboer Nordhavnen og Strandboulevarden.
Ønsker du mere ro til at nyde Bindias indiske take-away, er Sortedams Sø – den mest nordlige af Søerne – den sidste oplagte kandidat og blot en enkelt gade væk fra Danmarks første Bindia. Uanset hvor du vil tage dit take-away hen, er Bindia lettilgængelig med både Trianglen og Metroens Cityring lige ved døren.
Uanset om du vil opleve Østerbro med vores take-away under armen eller sidde i vores flotte restaurant, er du velkommen hverdag fra 16.00 – 21.00 på Blegdamsvej 130!
Vi serverer store, sunde portioner, der samtidigt egner sig særdeles godt til at komme på køl og varmes igen. Læs vores anbefaling til hvordan du bedst genopvarmer vores take-away her
De gode, gammeldags metoder i det indiske køkken, som vi med stolthed viderefører i Bindia, giver nemlig maden en naturlig og bæredygtig holdbarhed og er derfor medvirkende til at du, sammen med os, kan være med til at formindske madspild.
En ægte indisk curry tager lang tid at lave, da den skal stå og simre hele dagen. Den allersidste del af madlavningen klares dog først, når vi har modtaget din ordre – og vi bruger aldrig mere, end det du får.
I Bindia har vi faktisk så lidt madspil, at bevægelsen mod madspild, Too Good To Go, fandt det aldeles unødvendigt at inkludere os på deres app og platform, på trods af en underskrevet kontrakt om samarbejde.
Siden 2015 har vi haft Det Økologiske Spisemærke, da vi, som det første indiske køkken i Skandinavien, satte fokus på økologien og bæredygtighed. Herudover bruger vi hverken konserveringsmidler, tilsætningsstoffer, farvestoffer eller friture i vores madlavning.
Vi har en målsætning om forsat at blive endnu grønnere og i 2020 besluttede vi os derfor for at gøre vores emballage mere miljøvenligt. Alt fra vores bæreposer, menukort og take-away-skåle er nu fremstillet af 100% genanvendt, ubleget papir. Både vores poser og menukort kan sorteres som papir - men vi anbefaler at man genanvender posen så meget som muligt først. For at skålene skal kunne tåle den varme, flydende mad, er en tynd plast-coating på indersiden nødvendig. Derfor skal skåle og tilhørende låg sorteres som almindeligt husholdningsaffald.
Så kan du nyde landets bedste indiske take-away med ren samvittighed.
Bestil vores lækre take-away her!
Læs mere om vores filosofi og værdier her.
Man - Søn
16:00 - 21:00
Kun lukket
24/12 & 31/12
© 2003 - 2024 Bindia. Alle rettigheder forbeholdt.