Loading…
Reservér et bord

Reservér bord på Bindia Trianglen

requried
requried
:
requried
requried
requried

Vi sender en kort opfølgende mail og spørger om din feedback.

Online bestilling

Besøg vores nye Bindia på Søborg Hovedgade 57

Indisk Mad / Take Away - Nørrebro

Information om beliggenhed

Bindia Elmegade ligger i hjertet af Nørrebro. Nørrebro er en del af København med masser af liv og farver, og ligger centralt i København.

I løbet af de sidste årtier har Nørrebro, også kendt som København N, udviklet sig fra at være et snusket arbejderkvarter til et af Københavns hotteste distrikter, og giver Vesterbro kamp til stregen om at være byens hipster hotspot. Området har dog ikke mistet sin kant - det er stadig anderledes, farverigt, med en multikulturel blanding af beboere, og et tydeligt præg fra byens unge.

Elmegade er en gade fyldt med trendy barer og designerbutikker, side om side med tilrøgede bodegaer. I den nærliggende Ravnsborggade kan du endda gøre et godt antik-fund. Gaden er fyldt med unge studerende, da bl.a. Panum Instituttet ligger i nærheden

På Assistents Kirkegård kan du besøge berømte danskeres gravsteder, som f.eks. H.C. Andersen og Søren Kirkegaard. Eller gør som Nørrebros beboere, og brug kirkegården som park, og slå dig ned med en picnic i det grønne. Hvis du er interesseret i arkitektur, vil du uden tvivl også nyde et besøg i byparken Superkilen.

På det nærliggende Skt. Hans Torv og i gaderne omkring pladsen, har du mange muligheder for at finde aftensmad, men Bindia er uden tvivl det sundeste valg. Vores åbne køkken giver fuld gennemsigtighed af vores kvalitet og hygiejne. Afslut aftenen på den populære natklub Rust og lyt til undergrundsbands, alternativ rock, indie og nye bands.

Bindia Elmegade er en lille take away placeret næsten midt på gaden. I sommersæsonen har vi mange udendørs siddepladser, der giver en hyggelig street food atmosfære. Nyd en kold indisk øl med en krydret curry. Det er en uovertruffen oplevelse.

Åbningstider

Vi har åbent hele året rundt, alle dage fra .

Vi holder dog lukket d. 24. samt d. 31. december.

Hvad kunderne siger om os?