Cookie Policy

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig med henblik på at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du automatisk samtykke til vores cookiepolitik.


When you visit our website, specific data are collected to optimize the user experience of the website. By using our website, you automatically consent to our cookie policy.


Næringsindhold pr. 100g


Energi::
255 kcal / 1067 Kj
Fedt::
4.2 g
Heraf mættede fedtsyrer::
0.5 g
Kulhydrat::
47.5 g
Heraf sukkerarter::
2.4 g
Kostfibre::
0.2 g
Protein::
6.7 g
Salt::
0.80 g

Nan in Sorgenfri

”Nan” betyder, kort og godt, ”brød” på persisk. Helt oprindeligt spiste inderne brød som chapati og paratha. Nan, derimod, blev først introduceret ved det islamiske Delhi-sultanat i løbet af det 16. århundrede. Her var persisk det officielle sprog og Nan blev introduceret som en delikat morgenmad for mange royale.

Over de næste par hundrede år, blev det gradvist adopteret af den almindelige inder. I dag ses Nan-brødet i lidt forskellige afskygninger med næsten det samme navn, nærmest alle steder i Centralasien og på det indiske subkontinent.

Nan-brødet laves i en tandoor-ovn, ligesom flere andre indiske brød. En tandoor har flere funktioner til forskellige typer af mad: man kan fx grille kød eller grøntsager på syd (a la shish kebab) eller man kan presse Nan-dejen fast til ovnenes brandvarme vægge, hvor den kan sidde og bage sig selv til man piller den af væggen igen.


Modsat mange af de andre madbrød i Indien, er det her gæret og derfor meget mere luftigt. Det blev delvist populært fordi det holder sig bedre end de andre indiske madbrød og derfor ofte brugt ved større arrangementer

Et Nan kan laves på mange forskellige måder med forskellige smage eller fyld. Det kan desuden laves som en slags fast food wrap med indhold som kød, ost eller grøntsager.

Hos Bindia, har vi fokus på vores curries og andre hovedretter. Et for ’specielt’ nan-brød, der vil for meget, kan nemt clashe med hovedretten. Derfor holder vi os til den helt simple og klassiske nan.

Smag vores Nan i din lokale Bindia på ØsterbroNørrebroFrederiksbergAmagerLyngby og Søborg eller bestil den her.

Aloo Gobi in Sorgenfri - Bangan Burtha in Sorgenfri - Bombay Mix in Sorgenfri - Butter Cauliflower in Sorgenfri - Butter Chicken in Sorgenfri - Butter Lamb in Sorgenfri - Butter Paneer in Sorgenfri - Cauliflower Biryani in Sorgenfri - Cauliflower Jeera Masala in Sorgenfri - Cauliflower Korma in Sorgenfri - Cauliflower Madras in Sorgenfri - Cauliflower Platter in Sorgenfri - Cauliflower Spinach in Sorgenfri - Cauliflower Tikka Masala in Sorgenfri - Channa Masala in Sorgenfri - Chicken Biryani in Sorgenfri - Chicken Jeera Masala in Sorgenfri - Chicken Korma in Sorgenfri - Chicken Madras in Sorgenfri - Chicken Platter in Sorgenfri - Chicken Spinach in Sorgenfri - Chicken Tikka Masala in Sorgenfri - Chutneys in Sorgenfri - Coca-Cola in Sorgenfri - Coca-Cola Zero in Sorgenfri - Coconut Tamarind Cauliflower in Sorgenfri - Coconut Tamarind Chicken in Sorgenfri - Coconut Tamarind Lamb in Sorgenfri - Coconut Tamarind Paneer in Sorgenfri - Kale Salad in Sorgenfri - Kingfisher in Sorgenfri - Lamb Biryani in Sorgenfri - Lamb Jeera Masala in Sorgenfri - Lamb Korma in Sorgenfri - Lamb Madras in Sorgenfri - Lamb Platter in Sorgenfri - Lamb Spinach in Sorgenfri - Lamb Tikka Masala in Sorgenfri - Lemonade in Sorgenfri - Mango Chutney in Sorgenfri - Mango Lassi in Sorgenfri - Mattar Paneer in Sorgenfri - Nan in Sorgenfri - Paneer Biryani in Sorgenfri - Paneer Jeera Masala in Sorgenfri - Paneer Korma in Sorgenfri - Paneer Madras in Sorgenfri - Paneer Platter in Sorgenfri - Paneer Spinach in Sorgenfri - Paneer Tikka Masala in Sorgenfri - Papadums in Sorgenfri - Paratha in Sorgenfri - Pilaoo Rice in Sorgenfri - Raita in Sorgenfri - Sparkling Water in Sorgenfri - Spinach Bhaji in Sorgenfri - Spring Water in Sorgenfri - Yellow Dal in Sorgenfri