Cookie Policy

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig med henblik på at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du automatisk samtykke til vores cookiepolitik.


When you visit our website, specific data are collected to optimize the user experience of the website. By using our website, you automatically consent to our cookie policy.


Næringsindhold pr. 100g


Energi::
255 kcal / 1067 Kj
Fedt::
4.2 g
Heraf mættede fedtsyrer::
0.5 g
Kulhydrat::
47.5 g
Heraf sukkerarter::
2.4 g
Kostfibre::
0.2 g
Protein::
6.7 g
Salt::
0.80 g

Nan in Bagsværd

”Nan” betyder, kort og godt, ”brød” på persisk. Helt oprindeligt spiste inderne brød som chapati og paratha. Nan, derimod, blev først introduceret ved det islamiske Delhi-sultanat i løbet af det 16. århundrede. Her var persisk det officielle sprog og Nan blev introduceret som en delikat morgenmad for mange royale.

Over de næste par hundrede år, blev det gradvist adopteret af den almindelige inder. I dag ses Nan-brødet i lidt forskellige afskygninger med næsten det samme navn, nærmest alle steder i Centralasien og på det indiske subkontinent.

Nan-brødet laves i en tandoor-ovn, ligesom flere andre indiske brød. En tandoor har flere funktioner til forskellige typer af mad: man kan fx grille kød eller grøntsager på syd (a la shish kebab) eller man kan presse Nan-dejen fast til ovnenes brandvarme vægge, hvor den kan sidde og bage sig selv til man piller den af væggen igen.


Modsat mange af de andre madbrød i Indien, er det her gæret og derfor meget mere luftigt. Det blev delvist populært fordi det holder sig bedre end de andre indiske madbrød og derfor ofte brugt ved større arrangementer

Et Nan kan laves på mange forskellige måder med forskellige smage eller fyld. Det kan desuden laves som en slags fast food wrap med indhold som kød, ost eller grøntsager.

Hos Bindia, har vi fokus på vores curries og andre hovedretter. Et for ’specielt’ nan-brød, der vil for meget, kan nemt clashe med hovedretten. Derfor holder vi os til den helt simple og klassiske nan.

Smag vores Nan i din lokale Bindia på ØsterbroNørrebroFrederiksbergAmagerLyngby og Søborg eller bestil den her.

Aloo Gobi in Bagsværd - Bangan Burtha in Bagsværd - Bombay Mix in Bagsværd - Butter Cauliflower in Bagsværd - Butter Chicken in Bagsværd - Butter Lamb in Bagsværd - Butter Paneer in Bagsværd - Cauliflower Biryani in Bagsværd - Cauliflower Jeera Masala in Bagsværd - Cauliflower Korma in Bagsværd - Cauliflower Madras in Bagsværd - Cauliflower Platter in Bagsværd - Cauliflower Spinach in Bagsværd - Cauliflower Tikka Masala in Bagsværd - Channa Masala in Bagsværd - Chicken Biryani in Bagsværd - Chicken Jeera Masala in Bagsværd - Chicken Korma in Bagsværd - Chicken Madras in Bagsværd - Chicken Platter in Bagsværd - Chicken Spinach in Bagsværd - Chicken Tikka Masala in Bagsværd - Chutneys in Bagsværd - Coca-Cola in Bagsværd - Coca-Cola Zero in Bagsværd - Coconut Tamarind Cauliflower in Bagsværd - Coconut Tamarind Chicken in Bagsværd - Coconut Tamarind Lamb in Bagsværd - Coconut Tamarind Paneer in Bagsværd - Kale Salad in Bagsværd - Kingfisher in Bagsværd - Lamb Biryani in Bagsværd - Lamb Jeera Masala in Bagsværd - Lamb Korma in Bagsværd - Lamb Madras in Bagsværd - Lamb Platter in Bagsværd - Lamb Spinach in Bagsværd - Lamb Tikka Masala in Bagsværd - Lemonade in Bagsværd - Mango Chutney in Bagsværd - Mango Lassi in Bagsværd - Mattar Paneer in Bagsværd - Nan in Bagsværd - Paneer Biryani in Bagsværd - Paneer Jeera Masala in Bagsværd - Paneer Korma in Bagsværd - Paneer Madras in Bagsværd - Paneer Platter in Bagsværd - Paneer Spinach in Bagsværd - Paneer Tikka Masala in Bagsværd - Papadums in Bagsværd - Paratha in Bagsværd - Pilaoo Rice in Bagsværd - Raita in Bagsværd - Sparkling Water in Bagsværd - Spinach Bhaji in Bagsværd - Spring Water in Bagsværd - Yellow Dal in Bagsværd