Cookie Policy

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig med henblik på at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du automatisk samtykke til vores cookiepolitik.


When you visit our website, specific data are collected to optimize the user experience of the website. By using our website, you automatically consent to our cookie policy.


Næringsindhold pr. 100g


Energi::
255 kcal / 1067 Kj
Fedt::
4.2 g
Heraf mættede fedtsyrer::
0.5 g
Kulhydrat::
47.5 g
Heraf sukkerarter::
2.4 g
Kostfibre::
0.2 g
Protein::
6.7 g
Salt::
0.80 g

Nan in Buddinge

”Nan” betyder, kort og godt, ”brød” på persisk. Helt oprindeligt spiste inderne brød som chapati og paratha. Nan, derimod, blev først introduceret ved det islamiske Delhi-sultanat i løbet af det 16. århundrede. Her var persisk det officielle sprog og Nan blev introduceret som en delikat morgenmad for mange royale.

Over de næste par hundrede år, blev det gradvist adopteret af den almindelige inder. I dag ses Nan-brødet i lidt forskellige afskygninger med næsten det samme navn, nærmest alle steder i Centralasien og på det indiske subkontinent.

Nan-brødet laves i en tandoor-ovn, ligesom flere andre indiske brød. En tandoor har flere funktioner til forskellige typer af mad: man kan fx grille kød eller grøntsager på syd (a la shish kebab) eller man kan presse Nan-dejen fast til ovnenes brandvarme vægge, hvor den kan sidde og bage sig selv til man piller den af væggen igen.


Modsat mange af de andre madbrød i Indien, er det her gæret og derfor meget mere luftigt. Det blev delvist populært fordi det holder sig bedre end de andre indiske madbrød og derfor ofte brugt ved større arrangementer

Et Nan kan laves på mange forskellige måder med forskellige smage eller fyld. Det kan desuden laves som en slags fast food wrap med indhold som kød, ost eller grøntsager.

Hos Bindia, har vi fokus på vores curries og andre hovedretter. Et for ’specielt’ nan-brød, der vil for meget, kan nemt clashe med hovedretten. Derfor holder vi os til den helt simple og klassiske nan.

Smag vores Nan i din lokale Bindia på ØsterbroNørrebroFrederiksbergAmagerLyngby og Søborg eller bestil den her.

Aloo Gobi in Buddinge - Bangan Burtha in Buddinge - Bombay Mix in Buddinge - Butter Cauliflower in Buddinge - Butter Chicken in Buddinge - Butter Lamb in Buddinge - Butter Paneer in Buddinge - Cauliflower Biryani in Buddinge - Cauliflower Jeera Masala in Buddinge - Cauliflower Korma in Buddinge - Cauliflower Madras in Buddinge - Cauliflower Platter in Buddinge - Cauliflower Spinach in Buddinge - Cauliflower Tikka Masala in Buddinge - Channa Masala in Buddinge - Chicken Biryani in Buddinge - Chicken Jeera Masala in Buddinge - Chicken Korma in Buddinge - Chicken Madras in Buddinge - Chicken Platter in Buddinge - Chicken Spinach in Buddinge - Chicken Tikka Masala in Buddinge - Chutneys in Buddinge - Coca-Cola in Buddinge - Coca-Cola Zero in Buddinge - Coconut Tamarind Cauliflower in Buddinge - Coconut Tamarind Chicken in Buddinge - Coconut Tamarind Lamb in Buddinge - Coconut Tamarind Paneer in Buddinge - Garlic Nan in Buddinge - Kale Salad in Buddinge - Kingfisher in Buddinge - Lamb Biryani in Buddinge - Lamb Jeera Masala in Buddinge - Lamb Korma in Buddinge - Lamb Madras in Buddinge - Lamb Platter in Buddinge - Lamb Spinach in Buddinge - Lamb Tikka Masala in Buddinge - Lemonade in Buddinge - Mango Chutney in Buddinge - Mango Lassi in Buddinge - Mango Mint Smoothie in Buddinge - Mattar Paneer in Buddinge - Nan in Buddinge - Paneer Biryani in Buddinge - Paneer Jeera Masala in Buddinge - Paneer Korma in Buddinge - Paneer Madras in Buddinge - Paneer Platter in Buddinge - Paneer Spinach in Buddinge - Paneer Tikka Masala in Buddinge - Papadums in Buddinge - Paratha in Buddinge - Pilaoo Rice in Buddinge - Raita in Buddinge - Sparkling Water in Buddinge - Spinach Bhaji in Buddinge - Spring Water in Buddinge - Yellow Dal in Buddinge