Cookie Policy

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig med henblik på at optimere brugeroplevelsen af hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du automatisk samtykke til vores cookiepolitik.


When you visit our website, specific data are collected to optimize the user experience of the website. By using our website, you automatically consent to our cookie policy.


Aloo Gobi

Beskrivelse

Krydrede pandestegte kartofler med blomkål.

Som med så mange andre indiske retter, hentyder navnet Aloo Gobi til hovedingredienserne kartoffel (aloo) og blomkål (gobi) i denne indiske vegetar-klassiker, der ofte fungerer som en side-ret til større måltider.

Selvom den kan laves på mange forskellige måder, er synet af de gullige blomkål meget karakteristisk for Aloo Gobi, der får sin særlige farve fra gurkemejen, som også er det farvegivende krydderi i de mest gængse karrypulvere.

Det er en kødfri ret, der er blevet populær i Indien og Pakistan, og hos Bindia serverer vi den i en vegansk version.

Bindias veganske Aloo Gobi har, udover de pandestegte kartofler og blomkål, fokus på den helt rigtige temperering af spidskommen og forskellige frø med bl.a. chili og koriander.

Order Now