Åbningstider
-
Mandag – Søndag
16:00 - 21:00
-
Lukket
24/12 & 31/12
Bindias Coconut Tamarind er en ægte hjemmelavet kulinarisk opfindelse, som du kun finder hos Bindia. Denne curry er et eksperiment i indisk madlavning og en måde at fusionere nord og syd på.
”Jeg er meget inspireret af det Sydindiske køkken, særligt ingredienser som kokos og tamarind”, fortæller Bindias grundlægger og chefkok, som selv er opvokset i Punjab i nord. ”Smagen såvel som sundheden, der ligger i kokos og tamarind er virkeligt fascinerende for en nysgerrig kok. Så inspirationen til Coconut Tamarind var simpelthen tanken ”mon ikke jeg kan lave en god curry ud af de her?””
Med få simple og lækre ingredienser, er det kokos og tamarind, der er i fokus. De står for et spændende smagsspil, da tamarinden både har et surt og sødt spil i sig, mens kokos giver en fyldighed og rigdom i sin fede smag.
På den ene side af Bindia-spektret finder man de milde nordindiske Korma- og Butter-curries, mens man i den anden ende af spektret, finder den stærke sydindiske Madras-curry. Coconut Tamarind er mere balanceret. Den har samme smagsunivers som Madras-curryen, men uden samme intensitet eller mængde chili og sennepsfrø. Den kan måske endda ses som ”Sydindien for begyndere” – halvstærk, men med søde indiske toner.
Denne curry er 100% Bindias egen, men vi synes at alle skal prøve den.
Coconut Tamarind : Ajwain (vortefrugt) frø, Sort peber, Chili, Flåede tomater, Kokosmælk, Korianderpulver, Korianderfrø, Spidskommen, Bukkehornsblade, Ristede løg, Garam masala, Hvidløg, Ingefær, Sennepsfrø, Salt, Tamarind, Gurkemeje, Vegetabilsk olie, Vand, Yoghurt (Laktosefri)
Cauliflower : Blomkål, Vegetabilsk olie
Mandag – Søndag
16:00 - 21:00
Lukket
24/12 & 31/12
© 2003 - 2025 Bindia. Alle rettigheder forbeholdt.