Loading…
Reservér et bord

Dine-In

  • • Vi har strømlinet vores koncept, således at alle vores butikker nu udelukkende tilbyder take away, dog stadig med muligheden for at nyde maden på stedet (Dine-In), til samme gode pris, som ved take away. Det er derfor ikke længere muligt (eller nødvendigt), at bestille et bord, men:
  • • Nogle af vores butikker har væsentligt bedre dine-in faciliteter (større lokaler og flere borde) end andre. Derfor anbefaler vi, at du bruger nedenstående links til at se butikkerne indefra, så du kan danne dig et overblik over, i hvilken butik du helst vil spise:

    Trianglen (2100 Kbh. Ø)
    Gl. Kongevej (1850 Frb. C)
    Elmegade (2200 Kbh. N)
    Lyngby Hovedgade (2800 Kgs. Lyngby)
    Amagerbrogade (2300 Kbh. S)
    Søborg Hovedgade (2860 Søborg)

  • • Vores Dine-In fungerer således, at du bestiller, betaler og afhenter din mad ved kassen. Du vælger selv, hvor du vil sidde (bordbestilling ikke muligt).
  • • Se vores menu HER
Online bestilling

Besøg vores nye Bindia på Søborg Hovedgade 57

INDISKE COOKING KLASSER

Hjemmelavet mad smager bedst, når kokken er til stede!

Planlægger du en teambuilding begivenhed, fejrer fødselsdag eller har en bachelor fest, så giver en spændende og anderledes vinkel til det. Bindia tilbyder kurser i indisk madlavning.

Dette lærer du

Kurset (som er på dansk) vil give jer et godt indblik i indisk madlavning, hvor I vil lære at lave sund og lækker indisk mad. Det er sjovt og lærerigt, og samtidig hyggeligt og socialt – og bedst af alt ender det med utrolig lækker mad!

Underviseren

The course is led by Amer Suleman, who is a chef, and founder of Bindia. Amer has much experience with lectures, and has previously been a school teacher here in Copenhagen. He has previously held cooking classes both in collaboration with Claus Meyer and Mikkel Shafi*. Amer is very devoted to healthy food, Ayurveda**, spices

Skema for dagen

  • 11:00 – 11:30

    Introduction to Indian food and culture. A bit about Ayurveda and the invention of curries.

  • 11:30 – 12:30

    We go in the kitchen and make Mint Chutney, Raita and Onion Bhaji.

  • 12:30 – 13:00

    We take a break and catch a bite to eat.

  • 13:00 – 14:30

    We go back in the kitchen and cook curries.

  • 14:30 – 15:30

    We make rice and flatbread.

  • 15:30 – 16:00

    We finish by eating our food in the restaurant. Also Q&A session and feedback time.

PRAKTISK INFO

You do not need to bring anything to the course – Bindia provides aprons and cooking utensils.
The number of participants at the course is usually around 8-10 people.
The classes take place at Bindia by Trianglen from 11:00 – 16:00 (5 hours) on Saturdays and Sundays.
During the course there will be a small bite to eat, and at the end of the course, we sit together and eat the food in the restaurant. Beverages can be purchased.

Priser

Per person: 1.200,-

The price includes raw material used + shopping list and recipes.
For larger groups above 10 people, please contact us for a better offer.

December 2020

  • Mon
  • Tue
  • Wed
  • Thu
  • Fri
  • Sat
  • Sun
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31