Loading…
Book a table

Reservér bord på Bindia Trianglen

requried
requried
:
requried
requried
requried
Online Order

Onion Bhajibindia

Ingredients

  • 2 eggs.

  • 3 sliced onions.
  • 120 g chickpeas flour.
  • 1 tsp. whole coriander seeds.
  • 1 tsp. dry pomegranate seeds.
  • A pinch of salt.
  • A pinch of chili powder.
  • A pinch of Aam choor (dry mango powder)
  • Veg. oil.

Preparation

  1. Beat the eggs in a bowl.
  2. Add the onion slices / rings and mix well.
  3. Add the flour, coriander seeds, dry pomegranate seeds & Aam choor and mix it well.
  4. Heat the oil in a deep-sided frying pan over a medium high heat. When it’s hot, add a large handful of the bhaji mixture and drop it slowly, close to the oil, and fry it for 30-45 seconds until it’s golden brown.
  5. Turn the bhaji over and fry it again for 30 seconds, until it’s crisp and golden brown all over.

Tips

– Pour in very hot oil to close the surface, lower the heat to cook, high heat in the end to brown.
– Test by dropping a very tiny piece of bhaji – if it pops up to surface, then oil is good to pour the rest.

Onion Bhaji

INGREDIENSER

  • 2 æg
  • 3 snittede løg
  • Spinat eller andre grøntsager ( optional )
  • 120 g kikærtemel
  • 1 tsk. hele korianderfrø
  • 1 tsk. tørrede granatæblefrø
  • En knivspids salt
  • En knivspids chilipulver
  • Aam Choor lige så meget som salt
  • Vegetabilsk olie

                            

FREMGANGSMÅDE

  1. Pisk æggene i en skål.
  2. Tilsæt de snittede løg + grøntsager  og bland godt.
  3. Tilsæt kikærtemel, hele koriander-, tørre granatæblefrø og aam choor, og bland det hele godt sammen. Nu er din bhaji-blanding klar.
  4. Fyld en dyp stegepande med olie og varm olien på middel temperatur. Så snart olien er varm, tilsættes forsigtigt et par store håndfulde af bhaji-blandingen.
  5. Skru lidt ned for varmen og steg bhaji’erne i 30-45 sekunder.
  6. Vend bhaji’erne og steg dem på den anden side i 30-35 sekunder.
  7. Skru nu op for varmen igen og steg bhaji’erne kort til de er sprøde og gyldenbrune over det hele.

 

TIPS

– Husk at bruge en stegepande, der er dyb nok til, at bhaji’erne kan flyde i olien og ikke kommer direkte i kontakt med stegepandens bund.
– Det er vigtigt, at olien er tilpas varm, når du kommer dine bhaji’er i, da olien ellers vil trænge ind i dem og gøre dem kedelige og oliede. Test derfor olien ved at slippe et meget lille stykke af din bhaji-blanding i den. Hvis stykket flyder / hopper op til overfladen med det samme, så er olien god og klar til brug.

« »