Loading…
Reservér et bord

Reservér bord på Bindia Trianglen

requried
requried
:
requried
requried
requried

Vi sender en kort opfølgende mail og spørger om din feedback.

Online bestilling

BINDIA Lyngby Hovedgade


Bindia Take Away og Restaurant Introduktion


Hvis du ikke sætter pris på kunstige farver og forarbejdet mad, er den økologisk (30-60%) indiske mad, som er lavet med de mest interessante og forfriskende krydderier, opnået fra traditionel Ayurveda-viden hos Bindia, helt perfekt til dig.

Vi har mestret de traditionelle indiske opskrifter, som er blandet med de mange asiatiske mad kulturer som arabisk, persisk, mongolsk, århundreder tilbage i tiden, som vi yderligere har forbedret med videnskabelig viden om sund Ayurveda og holder al vores opskrifter så autentisk og organisk som muligt.

Du vil aldrig kende de ægte autentiske smage af økologisk indiske krydderier, karry retter, risretter eller krydrede urtesalater, indtil du smager de lækre og sunde retter, med gode tilbud fra Bindia.

Vi tilbyder også madlavningskurser, for at overføre vores autentiske viden igennem de kommende generationerne.

Ayurveda er læren om, hvad der er godt for menneskekroppen - Bindia bruger alle Ayurveda krydderier til at gøre retterne fyldt med rig, traditionel indisk smag og være så sund som enhver mad kan være. Vi sørger også for at gøre brug af alle de reelle indiske værdier, når det kommer til at forberede mad til dig, såsom:

 • Brug af så mange økologiske ingredienser som muligt.
 • Ingen kunstige smagsstoffer eller tilsætningsstoffer.
 • Ingen konserveringsmidler, men kun friske ingredienser til hver opskrift.
 • Ingen frosne fødevarer.
 • Ingen kunstige madfarver.
 • Ingen konserverede fødevareingredienser.

Vi har implementeret de indiske madlavningsprocesser lige som de har været hundredvis af år siden i de traditionelle stor Mughulske køkkener. Alle vores brød er lavet af den reneste Aata (indisk mel), og vi bager dem i traditionelle indiske tandoor (ler ovn) for at gøre smagen så indisk som muligt.

Forkæl dig selv med vores mindeværdige Mango Lassi, tilberedt af søde indiske Alphonso mangoer, eller nyd krydret te og kaffe med rig kanel, nelliker eller kardemomme.


Vores specialiteter (Vigtige retter)


Kundernes mest foretrukne ret på alle Bindia butikkerne er vores berømte Butter Chicken. Det er endda rost af madkritikere for værende "vanedannende". Derudover er vores lammeretter som lamspinat eller lam Biryani også helt unikke.

Sørg for at prøve disse ud:

 • Butter Chicken – Er bedømt af madkritikere for at være "vanedannende" af en grund. Når du kan smage perfektionen af Ayurveda krydderier og økologiske ingredienser helt ned til den mest følsomme smagsløg, kan vi garantere at du vil have mere.
 • Lamb Spinach – Lavet med økologisk helblads spinat og mørt lam fra New Zealand. Det er en af de sundeste måltider at spise, sammen med vores rige Naanbrød.
 • Vegetarian / Vegan – Vegetar eller Veganer? Vi har det bredeste udvalg af vegetariske og veganske indiske specialiteter som Bitter Melon, Fenugreek eller Lady Finger (Okra) Marsala m.m.
 • Chicken or Lamb Biryani – Til ris elskere; krydret til perfektion lige fra stor Mughal køkkenerne, tilbyder Bindia vores sortiment af Biryanis i de mest sunde og smagfulde retter.
 • Vin og drikkevarer – Økologiske indiske vine i de mest unikke præsentationer for at vaske al den lækre mad smag med forkælelse i deres egen smag.
 • Indiske drikkevarer – Frisk Mango Lassi lavet af indiske Alphonso mango og økologisk naturlig yoghurt. Eller prøv et glas af vores søde Sandalwood drink helst under dit måltid.
Chicken Biryani

Information om placering


Lyngby Hovedgade er selve hovedgaden i Lyngby. Trods bilerne har Lyngby Hovedgade en utrolig varm og hyggelig atmosfære. Oplev de mange specialbutikker, hvor du kan finde alt hvad du drømmer om.

Vores Lyngby butik er placeret lige ved siden af den smukkeste blomsterbutik midt i Hovedgaden. Vi har udendørs siddepladser da gaden er bred og fuld af grønne træer. Du vil føle at du sidder i en botanisk have mens du nyder den velsmagende curry, udendørs på Lyngby Hovedgade. Det er en oplevelse værd millioner.

Lyngby Hovedgade er bugt med indkøbsmuligheder og du vil helt sikkert ikke gå tomhændet hjem; Tjek de store valg af luksusvarer som tøj, sko, smykker, parfume mv. fra nærliggende Magasin eller Lyngby Storcenter. Det er absolut værd at prøve Lyngbys lokale miljø, hvis du skal shoppe.

I sommeren kan du også tage en bådtur på søerne i Lyngby og de nærliggende områder, for at komme i forbindelse med naturen. Sørg også for at bringe din frokost fra Bindia, da madvalg på søerne er begrænsede.

En række restauranter er her, men du vil bemærke, at Bindia er unik, da det har et åbent køkken. Det er bare sjovt at se, hvordan din mad er tilberedt lige foran dig: åben og ren.

Mange lokale familier foretrækker en hurtig og sund middag at tage med hjem. Bindia giver en fantastisk mulighed i denne henseende.

Vi har også sunde frokost muligheder som Salater, Biryanis & Rolls. Hvis du har din forretning i nærheden, kan du nyde en sund og hurtig forretningslunch fra Bindia.


Åbningstider


Vi har åbent alle dage på året Man – Lør fra 11:00 – 21:00 og Søn fra 16:00-21:00

Vi holder dog lukket kun december den 24 og 31.

Hvad kunderne siger om os?

Vi holder LUKKET 24/12, 25/12 og 31/12 - ALLE andre dage holder vi åbent som sædvanligt.