Loading…
Reservér et bord

Reservér bord på Bindia Trianglen

requried
requried
:
requried
requried
requried

Vi sender en kort opfølgende mail og spørger om din feedback.

Online bestilling

BINDIA Gl. Kongevej


Bindia Take Away og Restaurant Introduktion


Hvis du ikke sætter pris på kunstige farver og forarbejdet mad, er den økologisk (30-60%) indiske mad, som er lavet med de mest interessante og forfriskende krydderier, opnået fra traditionel Ayurveda-viden hos Bindia, helt perfekt til dig.

Vi har mestret de traditionelle indiske opskrifter, som er blandet med de mange asiatiske mad kulturer som arabisk, persisk, mongolsk, århundreder tilbage i tiden, som vi yderligere har forbedret med videnskabelig viden om sund Ayurveda og holder al vores opskrifter så autentisk og organisk som muligt.

Du vil aldrig kende de ægte autentiske smage af økologisk indiske krydderier, karry retter, risretter eller krydrede urtesalater, indtil du smager de lækre og sunde retter, med gode tilbud fra Bindia.

Vi tilbyder også madlavningskurser, for at overføre vores autentiske viden igennem de kommende generationerne.

Ayurveda er læren om, hvad der er godt for menneskekroppen - Bindia bruger alle Ayurveda krydderier til at gøre retterne fyldt med rig, traditionel indisk smag og være så sund som enhver mad kan være. Vi sørger også for at gøre brug af alle de reelle indiske værdier, når det kommer til at forberede mad til dig, såsom:

 • Brug af så mange økologiske ingredienser som muligt.
 • Ingen kunstige smagsstoffer eller tilsætningsstoffer.
 • Ingen konserveringsmidler, men kun friske ingredienser til hver opskrift.
 • Ingen frosne fødevarer.
 • Ingen kunstige madfarver.
 • Ingen konserverede fødevareingredienser.

Vi har implementeret de indiske madlavningsprocesser lige som de har været hundredvis af år siden i de traditionelle stor Mughulske køkkener. Alle vores brød er lavet af den reneste Aata (indisk mel), og vi bager dem i traditionelle indiske tandoor (ler ovn) for at gøre smagen så indisk som muligt

Forkæl dig selv med vores mindeværdige Mango Lassi, tilberedt af søde indiske Alphonso mangoer, eller nyd krydret te og kaffe med rig kanel, nelliker eller kardemomme.


Vores specialiteter (Vigtige retter)


Kundernes mest foretrukne ret på alle Bindia butikkerne er vores berømte Butter Chicken. Det er endda rost af madkritikere for værende "vanedannende". Derudover er vores lammeretter som lamspinat eller lam Biryani også helt unikke.

Sørg for at prøve disse ud:

 • Butter Chicken – Er bedømt af madkritikere for at være "vanedannende" af en grund. Når du kan smage perfektionen af Ayurveda krydderier og økologiske ingredienser helt ned til den mest følsomme smagsløg, kan vi garantere at du vil have mere.
 • Lamb Spinach – Lavet med økologisk helblads spinat og mørt lam fra New Zealand. Det er en af de sundeste måltider at spise, sammen med vores rige Naanbrød.
 • Vegetarian / Vegan – Vegetar eller Veganer? Vi har det bredeste udvalg af vegetariske og veganske indiske specialiteter som Bitter Melon, Fenugreek eller Lady Finger (Okra) Marsala m.m.
 • Chicken or Lamb Biryani – Til ris elskere; krydret til perfektion lige fra stor Mughal køkkenerne, tilbyder Bindia vores sortiment af Biryanis i de mest sunde og smagfulde retter.
 • Vin og drikkevarer – Økologiske indiske vine i de mest unikke præsentationer for at vaske al den lækre mad smag med forkælelse i deres egen smag.
 • Indiske drikkevarer – Frisk Mango Lassi lavet af indiske Alphonso mango og økologisk naturlig yoghurt. Eller prøv et glas af vores søde Sandalwood drink helst under dit måltid.
Chicken Biryani

Information om beliggenhed


Bindia Gl. Kongevej ligger ikke langt fra Københavns Hovedbanegård. Det ligger på Frederiksberg langs Gl. Kongevej; en fantastisk shopping gade med store gamle bygninger og trendy caféer og restauranter.

Bindia Gl. Kongevej er en billig løsning, da det er en take away med mulighed for at spise indenfor.

Efter en tur i Frederiksberg Haves der bl.a. resonere fred, ro og er en kongelig plads. Et fantastisk sted at glemme hverdagens udfordringer i, og med en frokost eller middag på Bindia er, kan det kun blive en god afslutning på dagen.

Københavns Zoologiske have og det gamle Carlsberg bryggeri er blot en gåtur fra. For et smukt og mindre kendt sted, tag en drink på drivhuset café ved universitetets landbrugsafdeling.

Gammel Kongevej er en af de ældste vejafsnit i Frederiksberg - vejen går gennem åbent landskab med kun få spredte landhuse indtil midten af det 19. århundrede, da Københavns befæstninger blev afviklet, og byen fik lov til at udvikle sig frit.

En række restauranter er her, men du vil bemærke, at Bindia er unik, da det har et åbent køkken. Det er bare sjovt at se, hvordan din mad er tilberedt lige foran dig: åben og ren.

Mange lokale familier foretrækker en hurtig og sund middag at tage med hjem. Bindia giver en fantastisk mulighed i denne henseende.

Vi har også sunde frokost muligheder som Salater, Biryanis & Rolls. Hvis du har din forretning i nærheden, kan du nyde en sund og hurtig forretningslunch fra Bindia.


Åbningstider


Vi har åbent alle dage på året Man – Lør fra 11:00 – 21:00 og Søn fra 16:00-21:00

Vi holder dog lukket kun december den 24 og 31.

Hvad siger kunderne om os?

 • "Navn -Torben B.
  Link – https://www.tripadvisor.dk/Restaurant_Review-g189541-d9455431-Reviews-Bindia-Copenhagen_Zealand.html ( trip advisor )
  Fantastisk Take-away
  Det er ikke så tit man får så lækker mad og med en eksotisk klang. Store portioner, og med et rigtigt 'touch' af Indien. Vi glæder os til næste gang!!"

 • "Navn – Simone
  Link – https://dk.trustpilot.com/review/www.bindia.dk (trust pilot)
  Vi vælger tit Bindia når vi skal have indisk mad. Vi har besøg deres butikker i Lyngby og på Gammel Kongevej på Frederiksberg.
  Her oplever man at man på trods af flere forretninger rundt omkring i København, formår at holde et meget højt niveau.
  Kvaliteten og kvantitet er helt i top og personalet er altid søde og imødekommende. Take away er altid klar til tiden."

 • "Navn – Toke W.
  Link – https://www.yelp.com/biz/bindia-frederiksberg?hrid=hagv59z3OeyWzbGNrajx1Q (Yelp)
  Bindia er så godt, at jeg ofte har fundet mig selv stående foran spejlet på mit badeværelse med munden fuld af ris og Tikka Masala, efter et besøg på deres restaurant, mens jeg undersøgende har kigget på mig selv. Bare for lige at se om min skandinaviske bleghed stadig er den samme. Bindia er nemlig så god, at den får dig til at stille spørgsmålstegn ved din herkomst.
  Der er en autenticitet i maden jeg sjældent har mødt før i København, og i hver bid gemmer der sig en eksplosion af kærlighed og hengivelse til et land med fantastiske madtraditioner. Du føler dig faktisk lidt mere indisk end dansk for hver gang du prøver en ny ret. Samtidig er det som om, at der er en usynlig aura omkring stedet på gammel kongevej, hvor hverken udkogte kartofler eller melet persillesovs kan trænge igennem - kun fantastisk indisk mad.
  Hvis du vil lytte til et råd fra en dødelig til en anden dødelig, så prøv Chicken butter, og mens du er i gang, så smid en Mango Lassi oveni og føl så, hvordan universets fred sænker sig over dig, og stjernerne blinker til dig på hele vejen hjem til dit domæne."

 • "Navn – Ulrick Haagen N.
  B'Indias take-away er rigtigt lækker. Jeg prøvede den i forgårs med min kæreste og en af hendes veninder. Tre forskellige retter, to slags brød og en masse chutneyer/dressinger. Hovedretterne kostede 80-90 kroner stykket. Vi fandt ud af, at to hovedretter er mere end rigeligt til tre personer. Derfor er prisen pr. person den samme som på et pizzeria. :-) Jeg vil helst sikkert hente mad fra B'India igen!"

 • "Navn -Torben B.
  Link – https://www.tripadvisor.dk/Restaurant_Review-g189541-d9455431-Reviews-Bindia-Copenhagen_Zealand.html ( trip advisor )
  Fantastisk Take-away
  Det er ikke så tit man får så lækker mad og med en eksotisk klang. Store portioner, og med et rigtigt 'touch' af Indien. Vi glæder os til næste gang!!"