Loading…
Reservér et bord

Reservér bord på Bindia Trianglen

requried
requried
:
requried
requried
requried

Vi sender en kort opfølgende mail og spørger om din feedback.

Online bestilling

BINDIA Elmegade


Bindia Take Away og Restaurant Introduktion


Hvis du ikke sætter pris på kunstige farver og forarbejdet mad, er den økologisk(30-60%) indiske mad, som er lavet med de mest interessante og forfriskende krydderier, opnået fra traditionel Ayurveda-viden hos Bindia, helt perfekt til dig.

Vi har mestret de traditionelle indiske opskrifter, som er blandet med de mange asiatiske mad kulturer som arabisk, persisk, mongolsk, århundreder tilbage i tiden, som vi yderligere har forbedret med videnskabelig viden om sund Ayurveda og holder al vores opskrifter så autentisk og organisk som muligt.

Du vil aldrig kende de ægte autentiske smage af økologisk indiske krydderier, karry retter, risretter eller krydrede urtesalater, indtil du smager de lækre og sunde retter, med gode tilbud fra Bindia.

Vi tilbyder også madlavningskurser, for at overføre vores autentiske viden igennem de kommende generationerne.

Ayurveda er læren om, hvad der er godt for menneskekroppen - Bindia bruger alle Ayurveda krydderier til at gøre retterne fyldt med rig, traditionel indisk smag og være så sund som enhver mad kan være. Vi sørger også for at gøre brug af alle de reelle indiske værdier, når det kommer til at forberede mad til dig, såsom:

 • Brug af så mange økologiske ingredienser som muligt.
 • Ingen kunstige smagsstoffer eller tilsætningsstoffer.
 • Ingen konserveringsmidler, men kun friske ingredienser til hver opskrift.
 • Ingen frosne fødevarer.
 • Ingen kunstige madfarver.
 • Ingen konserverede fødevareingredienser.

Vi har implementeret de indiske madlavningsprocesser lige som de har været hundredvis af år siden i de traditionelle stor Mughulske køkkener. Alle vores brød er lavet af den reneste Aata (indisk mel), og vi bager dem i traditionelle indiske tandoor (ler ovn) for at gøre smagen så indisk som muligt.

Forkæl dig selv med vores mindeværdige Mango Lassi, tilberedt af søde indiske Alphonso mangoer, eller nyd krydret te og kaffe med rig kanel, nelliker eller kardemomme.

Vores specialiteter (Vigtige retter)


Kundernes mest foretrukne ret på alle Bindia butikkerne er vores berømte Butter Chicken. Det er endda rost af madkritikere for værende "vanedannende". Derudover er vores lammeretter som lamspinat eller lam Biryani også helt unikke.

Sørg for at prøve disse ud:

 • Butter Chicken – Er bedømt af madkritikere for at være "vanedannende" af en grund. Når du kan smage perfektionen af Ayurveda krydderier og økologiske ingredienser helt ned til den mest følsomme smagsløg, kan vi garantere at du vil have mere.
 • Lamb Spinach – Lavet med økologisk helblads spinat og mørt lam fra New Zealand. Det er en af de sundeste måltider at spise, sammen med vores rige Naanbrød.
 • Vegetarian / Vegan – Vegetar eller Veganer? Vi har det bredeste udvalg af vegetariske og veganske indiske specialiteter som Bitter Melon, Fenugreek eller Lady Finger (Okra) Marsala m.m.
 • Chicken or Lamb Biryani – Til ris elskere; krydret til perfektion lige fra stor Mughal køkkenerne, tilbyder Bindia vores sortiment af Biryanis i de mest sunde og smagsfulde retter.
 • Vin og drikkevarer – Økologiske indiske vine i de mest unikke præsentationer for at vaske al den lækre mad smag med forkælelse i deres egen smag.
 • Indiske drikkevarer – Frisk Mango Lassi lavet af indiske Alphonso mango og økologisk naturlig yoghurt. Eller prøv et glas af vores søde Sandalwood drink helst under dit måltid.
Lamb Biryani

Information om placering


Bindia Elmegade ligger i hjertet af Nørrebro. Nørrebro er en del af København som tilbyder masser af liv og farver, og ligger centralt i København.

I løbet af de sidste årtier har Nørrebro, også været kendt som København N, som har udviklet sig fra at være en snusket arbejderklasse kvarter til en af Københavns hotteste distrikter, hvilket giver Vesterbro kamp til stregen i at være byens hipster hotspot. Området har dog ikke mistet sin kant - det er stadig anderledes, farverigt og ofte med en multikulturel blanding og en tilstrømning af unge locals.

Elmegade er en gade fyldt med trendy barer og designer butikker, side om side med seedy bodegaer. I den nærliggende Ravnsborggade kan du endda lave en god antik vinding. Gaden er fyldt med unge studerende, da den Medicinske universitet ligger i nærheden, og eleverne elsker at hænge ud her og skabe liv. Hvis du er i området, så tag vejen forbi Elmegade.

I nærheden af assistentkirkegården kan du besøge de berømte danskers grave, som forfatter Hans Christian Andersen og filosof Søren Kirkegaard. Eller gør ligesom Nørrebros beboere og brug kirkegården som en park og læg dig ned med en picnic i det grønne. Hvis du er interesseret i arkitektur, vil du uden tvivl også nyde et besøg i byparken Superkilen.

På nærliggende Sankt Hans Torv og gaderne omkring pladsen har du flere valg til aftensmad, men uden tvivl er det sundeste valg Bindia. Vores åbne køkken giver fuld gennemsigtighed til dig som kunde af vores kvalitet og hygiejne. Afslut aftenen på det populære natklub Rust og lyt til undergrunds bands, alternativ rock, indie - og nye bands.

Bindia Elmegade er en lille take away placeret næsten midt på gaden. I sommersæsonen har vi mange udendørs siddepladser, der giver en hyggelig gademadsatmosfære. Nyd en kold indisk øl med en krydret karry. Det er en uovertruffen oplevelse.


Åbningstider


Vi har åbent alle dage på året Man – Lør fra 11:00 – 21:00 og Søn fra 16:00-21:00

Vi holder dog lukket kun december den 24 og 31.

Hvad kunderne siger om os?